2014. augusztus 17., vasárnap

Megemlékezés

Kedves olvasóim!
Úgy gondolom, hogy itt az ideje, hogy elmondjak egy titkot. A blog főszereplőjének a neve ( Camilla) eredetileg Hope Jasons lett volna. Hogy miert is kapta  a Camilla nevet még pluszban?
Elmesélem....
Két évvel ezelőtt megismertem egy lányt twitteren. Londonban lakott. A neve Camilla Foster volt. Nagyon jóban lettünk. Egy évig folyamatosan mindennap beszéltünk (angolul) és tavaly májusban  kimehettem volna hozzá Londonba. Már megbeszéltünk mindent, anyuék is belementek, de kaptam egy üzenetet, hogy nem tudok most elmenni hozzájuk mert kórházba került. Megnyugtatott, hogy csak eltörte  a lábát meg a bordáját mikor leesett a fáról. Aztán napokkal később kiengedték. Legalábbis ezt irta nekem. Hazudott...
Augusztus 17. hajnali 2
Kaptam egy hossszú üzenetet tőle. Az üzenetben az állt, hogy leukémiás és, hogy sajnálja hogy most mondja el, de azt hitte meg gyógyulhat. Megérezte a halálát.. és utoljára nekem hagyott üzenetet. Leirta mennyire szeret és, hogy ennél jobb legjobb barátnőt senki sem kaphat mint amilyen én voltam. Hatezerszer leirta, hogy szeret és, hogy vigyázzak magamra. Ne tegyek magamba kárt....már csak miatta sem. Mert tudja, hogy egy jobb helyre kerül.


Még az nap hajnalban 5 óra körül meghalt. reggel 10 órakor láttam az üzenetet... összetörtem. A húga vette fel velem a kapcsolatot és ő mondta el, hogy pontosan mi történt.

Ezért éreztem, úgy, hogy ha megformálom a kettőnk személyiségét mármint Camillát és az enyémét, akkor velem marad. Ő nagyon nagy Zayn girl volt, amig én Niall. Ezért van az, hogy Camilla Zaynt, illetve Niallt is szereti.
Viszont Liam volt a hőse. Elmesélte, hogy az utolsó napokban meglátogatta őt titokban Liam a kórházban. Nagyon kedves volt vele és Liam is mesélt neki a régi betegségéről.

De vissza térve a karakterhez. Ezért lett Camilla Hope Jasons a neve. Ezért van az, hogy Zayn és Niall van a szerelmi háromszögben, mert igazából ahogy régen elterveztem a blog sztoriját nem igy alakult volna, de talán így sokkal jobb a történet.

Nem is szaporitanám tovább a szót és mielőtt valaki kommentbe megkérdezné, hogy mikor lesz új rész annak előre mondom hogy ez nem az a bejegyzés ahova ilyet kéne kommentelni, de ma vagy holnap.


R.I.P Camilla 
Sosem feledlek ♥

8 megjegyzés:

 1. Sajnálom a barátnődet,nagyon nehéz lehet neked és a családjának is.....nem ismertem,de nekem úgy tűnik,hogy egy hős volt,aki hitte,hogy minden rendben lesz.....sajnos ez nem így lett végül,de egy hős volt,nem akart neked rosszat,hogy fájjon,ha meg tudod a betegségét és szinte át érzem,hogy milyen rossz éehet neked,de mégsem mondhatom,hogy tudom mit érezhetsz,mert téged ez jobban érint,mint akár melyik olvasódat........sajnálom,hogy meg hallt,de te valóban az egyik legjobb barátnője voltál,R.I.P.Nyugodjon békében,hidd el a hősök valóban szép helyre kerülhetnek :) .......és lehet,hogy nem ismersz,nem is ezért írtam,csak remélem,hogy könnyítettem valamit a terheden ezzel,hogy írtam.........szia :*

  VálaszTörlés
 2. Nagyon sajnalom.Ez borzalmas.Mégegyszer sajnálom :'(

  VálaszTörlés
 3. Drágám!
  Sajnálom, hogy csak most vettem észre ezt a bejegyzést.
  Emlékszem arra az időre, amikor nekem is elmondtad ezt aznap. Nagyjából, csak nekem, háromszor olvastad fel a levelet. Nem tudom elképzelni milyen érzés, és nem is szeretném, már megtettem elégszer - remélem tudod, miért.
  R.I.P Camilla! <333

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Sajnálom a barátnödet...:( De rendes/szép dolog volt töled hogy valamilyen szinten benne van a sztoriban..:) Nyugodjon békében...
  U.I.: Mindig veled lesz...;)
  Zsofi:))

  VálaszTörlés
 6. R.I.P. Camilla! <3 örökké veled lesz és vigyázni fog rád! :) és ne szomorkodj egy sokkal jobb helyen van és majd egyszer újra találkoztok! :) az hogy róla/rólatok mintáztad a blogot az tiszteletre méltó! :) látszik, hogy mennyire szeretted és szereted! Részvétem xoxo

  VálaszTörlés
 7. Ó istenem, úgy sajnálom! El se tudom képzelni, milyen lehet.
  R.I.P. ❤❤

  VálaszTörlés