2014. július 15., kedd

22.rész Naplóbejegyzés

Ahogy ígértem lives  stream  után itt az új rész!:)
köszönöm azoknak akik nézték és akik véletlenül le maradtak róla  azok irjanak és küldöm a vidit!:))

Kedves naplóm!
Tudom, elhanyagoltalak mostanában. Sajnálom...! Annyi minden történt velem! És Sajnos nem csak pozitív dolgok. Niallel újra kibékültem. De eközben elvesztettem Zaynt...
Julia...nos hát tudod. Ő elmondta a titkomat, hogy csak 15 vagyok. Amiért igazából nem nagyon hibáztathatom, mert ha nem hazudok akkor Zayn még mindig velem lenne...Dehogy lenne! Hisz pontosan azért hagyott el mert 15 vagyok!! Még hogy a One Directionnél a kor nem számít. Hát nem a faszt nem!!! Miért kell... mond miért kellett ilyen későn születnem?
Tudom...ez miatt nem Zayn-re kéne haragudnom. Ezért nem is haragszom rá...Viszont amit tett az megbocsájthatatlan. Az egész iskola előtt alázott meg engem...mikor éppen azt próbáltam elmondani neki, hogy mennyire szeretem. Mert igen!! SZERETEM! Szeretem a világ összes nyelvén. És akármennyire is próbálok ez ellen bármit is tenni. Akár mennyire is próbálom bemesélni magamnak, hogy utáld őt!! Utáld amiért ezt tette veled! Nem megy...
Túl hamar jöttünk össze azt hiszem. Várni kellett volna amíg megismerjük jobban egymást. De azt hiszem rabul ejtett a szerelem. Nem ő az első szerelmem....de ő általa lett a első szerelmi csalódásom! Talán...ez a szakítás kellett ahhoz, hogy vissza térhessek az eredeti célomhoz? Megkel hódítanom Niallt! De... ez most nem megy. Hiába szeretem őt... ha eközben még mindig Zayn után epekedek.
Még azok után is amit ma csinált...

Majdnem 2 hét után sikerült Niallnek kivonszolni a koleszból. Ugyanis nem tudta  tovább nézni már, hogy mennyire magamba vagyok roskadva. Pedig senkinek se mutattam. Mindenki bevette, hogy nem érdekel semmi és, hogy remekül vagyok. Kivéve ő. Így hát elvitt moziba. De előtte vásárolni akart... úgy, hogy ő fizet. HÁT NORMÁLIS?Nem fogom kihasználni! De attól még nagyon cuki volt mert miközben mentünk a mozi felé majdnem minden boltnál megakart állni, mert látott valami olyan dolgot a kirakatban amiről én jutottam neki eszébe, de mindenről lebeszéltem hálaisten.Na de nem is ez a lényeg. Úgy volt, hogy megnézzük az elnémultakat, de természetesen megjelent Juli és Zayn..bizony együtt... valószínűleg randiztak. Hát nem csodálatos?
Oda jöttek hozzánk és Zayn beszólt hogy "Meg sem nézhetné hiszen még csak 15!"  Mintha csak köpte volna a szavakat.  Nagyon fájt és mérges lettem. És ami felgyűlt bennem szakításunk óta mindent a szemére hánytam. Majd Juli kóstolgatni próbált, de mielőtt őt is leinthettem volna megtette valaki más...Zayn. " Elég legyen Juli! Fejezd be. Most."
Nem tudom, hogy a könnyeim válthatták ki ezt belőle vagy csak pusztán bánta a dolgot, de még is megvédett. És tisztában vagyok vele, hogy Niall is megtette volna, de nem hagytam szóhoz jutni. Ő azt mondta, hogy Zayn azért szólt rá Julira mert még mindig szeret engem és fájt így látnia. A FASZT!!! 

Vissza gondolva a történtekre a könnyeim jobban folynak mint eddig. Tuti befog dagadni a szemem holnap reggelre. Nem alszok mostanában jól...sőt szinte nem is alszok. Minden nap eszembe jut valami apró kis dologról néhány emlék...Zaynről... olyankor mindig elsírom magam. Nem értem, hogy szerethettem bele ilyen rövid idő alatt, de annyit tudok, hogy..hogyha nem lenne Niall...akkor felemésztene Zayn hiánya. Így is nehéz, de nélküle még nehezebb lenne. Nagyon sok mindent köszönhetek neki. Remélem így már megérted kedves naplóm, hogy az "eljött a mi időnk" monológom arra értendő, hogy rá... most barátként van szükségem. Legjobb barátként! 

Viszont egy valamit nem tudok azóta se kiverni a fejemből. Az édes, romantikus, szenvedéllyel és szeretettel teli csókját. Istenem olyan puha ajkai vannak. Csak úgy izzott körülöttünk a levegő. Olyan elektromosság futott végig rajtam, hogy az valami hihetetlen. Ilyet még sose éreztem...

Általában az ilyeneket Jamesnek mesélném el, de a sulira kell koncentrálnia. Nem akarom ezzel is terhelni őt. Olyan régóta beszéltem vele, de a őszi szünetben mindenképp meglátogat! El sem hiszem, hogy már csak 3 nap. 
Úgy terveztem, hogy  a szünetbe tartom meg Niallnek a kétszemélyes szülinapi buliját. :)
Ha már amit a Directionerekkel csináltunk eléggé gyatra lett... legalábbis amit én ott leműveltem.

Nem is értem, hogy lehetünk jóba Niallel. 

Vagy, hogy én hogy nézhetek a szemébe... Hiszen térden állva könyörögtem neki, hogy adjon egy esélyt!!! Már, ha belegondolok is kiráz a hideg. Hogy hunyászkodhattam meg így? Viszont az utána való rész tetszett. Szólt Zaynnek és ő felvitt a karjaiban, majd megcsókolt. Az nap aludtunk először együtt Zaynnel.
Oh istenem ZAYN ZAYN ZAYN!!!
Miért nem tudlak kiverni a fejemből?


Megyek Kedves Naplóm ugyanis holnap Niallel  töltöm az egész napot. Kikel aludnom magam:))Vagyis... megpróbálok aludni.


Összecsuktam  és az ágyam alá rejtettem, majd lehunytam a szememet. Rájöttem, hogyha arra gondolok, hogy mit fogunk holnap csinálni Niallel sokkal nyugodtabb leszek és képes vagyok elaludni.

***
Reggel arra ébredtem, hogy besüppedt a matrac mögöttem és másodpercekkel később Niall védelmező karjai voltak körülöttem. Élveztem a helyzetet ezért továbbra is úgy csináltam mintha aludnék. Ahogy hozzám símúlt valamit megéreztem ott lent... Ismerős volt már az érzés, de Zaynnél beijedtem. De tudom, hogy Niall nem csinálna semmi olyat szóval akár ki is készíthetem nem? Ördögien elmosolyodott belső istennőm.

Kicsikét kitoltam fenekemet amikor hozzá simultam testének így jobban bekeményedett. Hallottam fülemnél ahogy élesebben vette a levegőt. Néha dünnyögtem és megmozgattam a fenekemet így még jobban hozzádörzsölődtem. Kiváncsi voltam, hogy tudom-e fokozni még jobban benne a vágyat, így megfordultam karjaiban és elölről nyomtam neki magamat. Most már sokkal jobban éreztem és ott tartottam magamat. De azzal nem számoltam, hogy ez bennem is felkelt valamit ezért abba hagytam a színjátékomat és ébredezni kezdtem. Arca még közelebb volt mint gondoltam. Rögtön rabul ejtettek szemei. Még sose láttam őket így csillogni. Jobban megvizsgálva arcát rájöttem, hogy sokkal gyönyörűbb mint valaha volt. Talán a vágy ezt teszi vele?
Ekkor vettem észre, hogy még mindig neki vagyok nyomódva. Uhm....

- Jó-jó reggelt- nyögte ki nehezen mire én egy bólintással viszonoztam.

Mindketten ledöbbentünk szerintem, de egyikőnk sem húzódott el. Szorosan hozzá bújtam és csak ekkor vettem észre, hogy pusztán csak egy bugyiban és pólóban vagyok. Erre Niall is rájött mikor melleim hozzá nyomódtak ezzel teljes extázisba hoztam őt.
Elértem amit akartam, de nem hittem volna, hogy ezzel magamban is felkeltem a vágyat. Lassan felnéztem rá és vágytól csillogó szemeink egymásba forrtak. Szánk kínzó lassúsággal közeledtek egymás felél, de nem értek össze. Harcoltunk egymással. Mikor én közeledtem szája felé ő húzódott el és ugyanez volt fordítva.
Még is mit művelünk?

Játékunk lassan abba maradt és csak figyeltük egymást. Alig álltam tekintetét, tudván, hogy észrevette beindultam merevedésétől. Mindketten jól tudtuk nem fog történni semmi, de játszani..játszhatunk!
Felhúzta ránk nyakig a takarót és én lovagló ülésben ráültem. Nehezen tartottam vissza egy kiszökni kívánó nyögést. Niall figyelmesen végig követte mozdulataimat, majd kezét combomra tette és simogatni kezdte.

- Miért csinálod ezt velem?-suttogta.- Tudod jól, hogy milyen nehéz visszafognom magam.
- Pontosan azért csinálom!- leheltem ajkára és megcsókoltam.

Vesződve ugyan, de vissza csókolt és én jobban oda nyomtam magam, mire markolása jobban megerősödött combjaimon. Hm... tetszik neki
Újra megismételtem a mozdulatot, mire ő hirtelen átfordított minket szenvedélyes csókunk közepette. Lábaim csak úgy széttárultak előtte és ő elfogadva az "ajánlatot" rögtön közéjük mászott és érzékien oda nyomta magát nekem. Bele nyögtem csókunkba és elhúzódtam.

- Oh, Hope!- nézett mélyen a szemembe.- Jó volt igaz?- suttogta számra.

Lefagytam. Nem tudom, hogy a kérdés miatt vagy csak, mert azon a nevemen szólított, ahogy anyám hívott.

7 megjegyzés:

 1. Nagyooon jó lett! Nekem csak most jelezte ki azt, hogy feltetted a részt :/ Csak így tovább! :)

  VálaszTörlés
 2. Dori!!!:DD

  (eloszor is bocsi az ekezetekert telon vagyok)
  Uuuuuuurrrrrrrrrrristeeeeeeeeeeen!*_________* Olyan olyan olyan ahw es iiiiiiii es...es...es uristeeeeen ez akkora de akkora edes cuki resz volt hogy en magam is cukorra valtam!:"D ;) Niaall!:DDDDD Megkivantam a folytatast!:""""""""DDDDD Oke vicc volt de azert a folytatast varom!;)

  Rose King

  VálaszTörlés
 3. Dóri! :)
  Wow, tényleg nagyon aranyos lett és egyben vágyal teli ez a rész. :D Soha nem néztem volna ki ezt Niallből, szóval egy kicsit meglepődtem. őszintén én nagyon örülök, hogy Zayn szakított Camillával mert így Niall végre elhódíthatja. ;) Nagyon várom az új részt, sok puszi és ölelés:
  Adri <3

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó lett ez a rész (is)! :) Olyan kis aranyos és végre szakított Zayn, így Niallel lehet (csak jöjjenek is össze :D). Csak így tovább! ;)
  Maj:3

  VálaszTörlés
 5. Szió :D egy kis apróság http://latersbabyyha.blogspot.hu/2014/07/dij.html

  VálaszTörlés