2014. május 3., szombat

20. rész Minden rosszban van valami jó

Sziasztok!:)
Íme a 20. rész:) Egyre jobban vártátok a Namilla békülést...nos nem kínozlak tovább titeket vele. Sokan rájöttetek pár dologra, de hogy igaz is lesz? Azt a mai részben megtudhatjátok!:))
Kicsit alakítottam  a blogon és...megkel hagyni nekem így sokkal jobban tetszik!:))
Nektek, hogy tetszik?:)
Köszönöm a komenntárokat.:)
Szeretném ha mindenki jellemezné legalább pár szóval egy kommentben:))
u.i.: nézzétek meg a szereplők modult is a fejléc alatt :))
Jó olvasást:))


Kíváncsi tekintettel kerestem Zaynt és kiszúrtam a tömegből. Ő is észrevett. Megindult felém. Én pedig nagy izgalommal vártam, hogy elmondhassam mit is jelent nekem. Hogy gyomrom összeszorul jelenlétében, hogy  a pillangók a hasamba miatta járnak táncot. Hogy szívem milyen hevesen ver jelenlétében.  Hogy mennyire szükségem van rá. Hogy belehalnék, ha elveszíteném. Hogy mennyire szeretem. Hogy szerelmes vagyok belé. Igen, szerelmes vagyok Zayn Malikbe. 
Ide ér. Nem hagyom szóhoz jutni. Most vagy soha. Ki kell mondanom!

- Szere...- belem folytja a szót és dühös hangon kérdezi tőlem.
- Te tizenöt éves vagy???

Megállt bennem az ütő. Nem kaptam levegőt, lesokkoltam, megfagyott bennem a vér, a szívem kihagyott pár ütemet. Egy világ összetört bennem. Abban a pillanatban tudtam, hogy elvesztettem őt. Szükségem van rá... üresnek érzem magam nélküle, elhagyatottnak.
Megakarok szólalni, de nem jön ki hang a torkomon. Mély levegőt veszek, majd megpróbálom magam szóra bírni.

- Zayn...én..- megint szavamba vág.
- Ezt te sem gondolhattad komolyan!- nevetett kínjában.- A jelentkezési lapon az van írva, hogy 17 leszel. Csak így kerülhettél be mi?? Úr isten.. feltudod fogni baszki?? Remélem tudod, hogy ennek itt vége! - mondta és elment.

Könnyes lett a szemem. Mindenki előtt megalázott... Mintha kiszakították volna belőlem a szívem. Megértem, hogy csalódott bennem, nem is hibáztatom. De ez azért sok volt. Elképesztő, hogy a szerelem és az utálat között milyen keskeny a vonal. Gyűlöletet érzek....
Valaki fölényesen nevet mögöttem.

- Na mi az? Kitudódott a kis titkod?- July volt. - Szánalmas vagy. Nem is értettem, hogy kellhettél Zayn Maliknek!- nevetett.
- Te voltál az!- préseltem ki a fogaim közül.
- Azt hiszed, hogy írtam egy levelet Zayn-nek a titkodról és belopóztam a szobájukba és letettem az ágyára?- nevetett- Mert akkor jól hiszed.

Körülöttem mindenki nevetni kezdett. Szánalmasnak éreztem magam. Megalázottnak, összetörtnek. A könnyeim utat törtek maguknak és lefolytak az arcomon.

- Ebből elég legyen!- egy ismerős hang szólalt meg mögülem.- Komolyan ilyen viccesnek találjátok?? Egy testvéreteket megalázzátok? Kinevetitek? Szépek vagytok mondhatom!  Ilyenek lennének a mi NAGY Directionereink?? Büszkék lehettek magatokra!-  miközben beszélt felé fordultam. Szólásra akartam nyitni a számat, de megelőzött- Ne itt- rám mosolygott, majd magához ölelve felmentünk a szobájába.

Bezárta az ajtót míg én tehetetlenül álltam előtte. Sokáig nézett engem, de én nem mertem a szemébe nézni. Szégyelltem magamat. Közelebb lépett, majd fülem mögé tűrt egy tincset. Kezébe hajtottam fejem, miközben arcomat simogatta és behunytam a szemem. Lefolyt néhány könnycsepp arcomon amit ő rögtön letörölt és magához ölelt.

- Ne sírj kérlek- simogatta hátam- Nem éri meg senki miatt se, hogy szomorú legyél!- suttogta fülembe.
- Niall... te miért nem haragszol rám?- könnyes szemmel felnéztem rá. (( már amennyire felkellet rá néznem))
- Ha igazán szereti az ember a másikat, nem érdekli a kora.- elmosolyodott.

Szívem hevesen vert. Ezt nem lehet félre érteni. Niall szeret. SZERET. Sz-e-r-e-t. Niall szeret. Jézusom, oké Camilla nyugalom... nyugalom.  Tátott szájjal néztem fel rá, amire ő elmosolyodott. Rögtön elpirultam mire ő végig simított arcomon.

*Vissza emlékezés*A rádióban meghallottam a "What makes you Beautiful"-t azonnal felálltam és Ugrálni kezdtem az ágyon.

- Baby you light up my world like nobody else!-énekeltem vagy is inkább kiabálásnak volt mondható.

Niall mosolyogva figyelt engem, majd mikor vége lett a dalnak leültem  és megint lihegtem. Nevetve megrázta a fejét és leült mellém. Szótlanul néztük egymást és csak néztük és néztük.

- Há, pislogtál!- nevetett.
- Ez nem ér!- háborodtam fel és lelöktem az ágyra.
- Segítség  megakar rontani!- kezdett el halkan "kiabálni".
- Aki már meg van azt nem lehet!-kacsintottam.

Elnevette magát és megfogta a derekamat és lehúzott magához. Egymás mellett feküdtünk és csak néztük egymást. Olyan más volt...nem így képzeltem el őt, de talán ez a Niall jobban tetszik mint az akit elképzeltem. Kezével mosolyogva végig simított arcomon és közelebb hajoltunk egymáshoz. Szánk milliméter távolságra volt egymástól, majd elhúzódott és vissza feküdt mellém.

- Nem szabad..-motyogta és rám nézett.
- Miért nem?- zavarodottan kérdeztem
- Mert még nem jött el a mi időnk...

Összezavarodtam. Nem mondhatnám, hogy mérges lettem vagy dühös, de fájt. Ne feledd Camilla te csak barát vagy neki..semmi több! De akkor, hogy értette azt, hogy nem jött még el a mi időnk?
Mikor megakartam kérdezni tőle már nem volt bent a szobában... remélem nem haragszik rám vagy valami...
Ezt jól el cseszted Camilla!

*Vissza emlékezés vége*

- Most már eljött a mi időnk?- kérdeztem,amire ő mosolyogva bólintott.

Közelebb húzott magához és feje kínzóan lassan közeledett számhoz.  Először csak apró puszit nyomot rá, mintha nem lenne abban biztos, hogy szeretném, majd megcsókolt.
Csodálatos érzés volt, valami felemelő. Sokkal többet éreztem, mint Zayn-nél.
Szánk mintha összeforrt volna. Percekig éreztem ajkait ajkaimon. És azt kívántam bár örökké tartana ez a pillanat, de egyszer mindennek vége szakad ahogy ennek a csóknak is.

Mosolyogva néztük egymást hosszú perceken keresztül. Kezemmel beletúrtam hajába és simogattam.
Tudtam, hogy nem mostanában fog megint megcsókolni, de örülök neki, hogy megtörtént.  Niall és tudja, hogy most, mint legjobb barátok... úgy van szükségünk egymásra.
Valóban igaz a mondás...minden rosszban van valami jó. Elvégre...vissza kaptam a legjobb barátom ....

13 megjegyzés:

 1. Eloszor is..a kinezet most nagyon perfect.
  Masodszor nagyon jooooo lett ez a resz is *-* imadom <3
  Jajj es szegeny Camilla :(

  VálaszTörlés
 2. Dóra!
  Nekem tetszik az új design, habár a fejlécen Niall (jobb oldali) nekem nem annyira tetszik, az nélkül nekem jobban tetszene. Egy valamit nem értek. Az egér miért egy popcorn-os doboz? Amúgy én örülök, hogy Zayn szakított Camillával. Egy új esély Namilla részére. Először nem értettem azt, hogy nem mostanában fogja újra megcsókolni Niall, de végül nekem is leesett a tantusz. Most eljött az Ő idejük, ezzel sok olvasódnak a mosoly az arcára.
  Ölel:
  Adri xx

  VálaszTörlés
 3. Nekem így tetszik:))
  A popcorn pedig úgy jött, hogy én mindig miközben filmezek kukoricát eszek és amikor írók úgy látom magam előtt az egész sztorit mint valami film .

  VálaszTörlés
 4. Szuper lett az egész blog átalakitás :D És ismét egy remek rész :D pusziiiiii :*

  Heniii

  VálaszTörlés
 5. Imadom!Nagyon jo lett.Es vegre megvolt az elso csok.Lesz meg remelem ilyen hogy Niall megvedi Camillat. Olyan aranyos volt tole hogy megvedte.: )Ennyit a tortenetrol ♡
  Design. Nagyon jo lett.Tetszik. Szoval Design is tokeletes lett.
  SZOVAL RÖVIDEN MINDEN PER-FECT ♡
  Imadom a blogot.teged is. ♡♡♡♡♡

  VálaszTörlés
 6. Dóri!

  Úristen, úristen, úristen!!!!!!!!!!!!! De először a design.;) A háttér nagyon tetszik, egyedi még nem láttam sehol sem, bár nem ezt a sablont választottam volna hozzá hanem a Simple-t, vagy mit.xd A fejlécen a felirat, illetve a jobb oldali Niallről a kép nem tetszik, meg egy kicsit pixeles is nekem, de egyéb bajom nincs vele.:)
  Na a részről...
  ÚRISTEN!! Zayn, Niall, July, Camilla...MI VAN? Úristen, nagyon jó, IMÁDTAM, főleg a végét! A kis cukikák, na és ez a vissza emlékezés, hm, nagyon édes lett a vége, míg az eleje csak Zayn és a k*csög Directionerek miatt lett rossz.:/ Olyan bunkók voltak!:'c De aztán jött az angyal ki jóvá tett mindent, kinek ezt köszönhetjük az nem más mint NIALL!<3 Imádjuk, szeretjük a szöszit, szóval nem csinálj semmi rosszat Dóri, mert akkor harag lesz! Na jó ez vicc volt, de attól még mérges leszek!xd Nagyon, nagyon, nagyon siess légyszi a folytatással, mert kíváncsi vagyok a Namilla párosunkra!:3

  Rose King

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nem tudom mi pixelesbrajra de oke a cime pedig egyszeru....:) a tobbit meg koszonom

   Törlés
 7. olvastam... de még hogy olvastam! lelkesen, meglepődve, mérgesen, boldogan, aztán nagyon boldogan, hogy ismét Nialler az esélyes és hogy Camilla vsszakapta a legobb barátját :3 siess kérlek mert nagyon várjuk a ejleményeket!!!
  xx. <3

  VálaszTörlés
 8. Szia.Most találtal a blogodat és be kell valjam nagyon megfogott.Egyszerűen imádom.Azt szeretném még megkérdezni hogy mikorra hozod a következő részt?�♥♥♥♛

  VálaszTörlés