2014. április 27., vasárnap

19.rész A titok

Sziasztok!:)
Nem tudtam tovább várni muszáj volt felraknom előbb:$$ jó olvasást:$
Íme a 19.rész A nagy titok kikerül. Zayn megtudja. Hogy mi is fog történni ? olvassátok el! Köszönöm a komikat !:)
u.i.: pipáljatok és komizzatok !:)Reggel a telefonom ébresztőjére keltem fel. Lustán kinyújtózkodok és kikapcsolom a zenét.  Még öt percet kérek.  Találkozol ma Zaynnel..!
Erre a gondolatra rögtön kiugrottam az ágyból és a fürdőbe igyekeztem. Gyorsan fogat most, megmosakodtam és kivasaltam a hajamat, de az elülső tincseket meghagytam hullámosan. Vissza mentem a szobámba és kivettem kedvenc pólómat és nadrágomat, majd felvettem és felhajtottam a szárát. A lehető legszebben kisminkeltem magamat és felvettem fekete vans cipőmet. Bepakoltam a táskámba és vállamra kaptam.

Szélsebesen száguldottam le a lépcsőn a reggelizők közé. Most csak egy almát voltam képes megenni az izgatottságtól. A lányok mosolyogva néztek engem elvégre tudták, hogy ma fogom elmondani Zaynnek, hogy mennyire szeretem. A kajálás után megszólalt a jelző csengő.


Tesivel kezdtünk. Átöltöztünk a csajokkal és kimentünk a pályára. Louis egyfolytában Skylert figyelte. Feltudta volna falni tekintetével. Elmosolyodtunk rajta. Megölelték egymást, majd a helyére tessékelte Sky-t mielőtt a többiek gyanút fognak. 

Most csak nyújtanunk kellett. Nem is volt ez olyan nagy baj.. Így legalább Em eltudta mesélni a történteket.
Köré ültünk Skyler-rel és mosolyogva figyeltük őt.

- Na mesélj! - mosolyogtunk.-

~ Emma szemszöge ~
*Vissza emlékezés*

Izgatottan sétáltam a megbeszélt helyünkre. Mikor a távolból kiszúrtam Harryt, gyorsan megigazítottam a szoknyámat és a hajamon is végig futtattam a kezemet. Mély levegőt vettem, majd kifújtam és elrejtettem az izgatottság minden apró jelét.
Mikor oda értem Harry magához ölelt és megdicsérte öltözékemet. Csípőre tettem a kezemet, mintha unnám már most az egészet. Holott korántsem volt így...
Nevetve megrázta a fejét és megbiccentette, hogy menjünk. Mellette sétáltam mikor megfogta a kezemet.
Felnéztem félénken mosolygó arcára és össze kulcsoltam ujjainkat. Nagy kő eshetett le a szívéről.
Kedvesen megszorította kezemet, mikor  egy kivilágított ösvényre értünk. Kíváncsian felnéztem rá, ő pedig mosolyogva előre tuszkolt. Végig mentünk az úton aminek a végén egy pléd volt leterítve a fűben és egy piknik kosár volt rajta.
Szépen ki volt világítva a hely. Biztos sokat ügyködött vele, hogy így nézzen ki. Lehet tényleg azt akarja, hogy a barátnője legyek? Nos... megkel hagyni eléggé kitett magáért.
- Foglalj helyett.-mosolygott és leült.- Remélem tetszik.- elpirult. 
-  Nagyon tetszik.- leültem mellé.

Kivette a kosarából az epret és az olvasztott csokit.  Kitágult szemekkel figyeltem rá. Ezt mind nekem csinálta? Vagyis nekünk? Leesett az állam. De vissza kellett nyernem állmagabiztosságomat.
Harry átölel és én vesződve mellkasára hajtom fejem. Simogatni kezdi hátamat, amitől megnyugvás tölt el.
Behunyom a szememet. Sokáig nem szólunk egymáshoz mikor rám néz. Én pedig felfordítom fejem.

- Már egy ideje szeretnék tőled kérdezni valamit Emma..- látom szemében a nyugtalanságot.

Elnémulva figyelem őt. Szívem hevesen ver és görcsbe rándul a gyomrom.  Vajon tényleg  megfogja kérdezni? Félek és egyben izgulok is. Talán... még elfuthatok nem? Pff... beszélsz hülyeségeket Em! Hogy futhatnál már el? Elég kínos lenne utána találkozni vele. Nézz szembe a tényekkel. Megfogja kérdezni. Te meg egyszerűen csak válaszolsz rá. Megfogja érteni. 

- Em...- nagyot nyel.- Leszel a barátnőm?

*Vissza emlékezés vége*
~ Camilla szemszöge~


-És mit válaszoltál rá?- kérdeztük egyszerre Skyler-rel miközben a fotózás terméhez siettünk.

Amint feltettük neki a kérdést Harry bukkant elő a folyosón és Emma rögtön eltűnt mellőlünk és Hazza nyakába ugrott és hosszú puszit nyomtak egymás szájára. 
A választ megkaptuk. Összejöttek. Végre! Már mind hármunk boldog!. Már csak tudatnom kel Zaynnel, hogy szeretem. Bementünk az órára és néhány effektről beszélt nekünk Styles.
Egyfolytában egymást nézték, mintha csak Harry neki tartotta volna az órát. 

Fejemet lehajtottam a padra és kicsit elpihentem.  Álmomból a csengő ébresztett fel. 
Az nap többi részét is hasonló képen töltöttem. A csengő jelezte, hogy ebédszünet van. Mindenki kint volt az udvaron és a kinti asztalokon ebédeltek. Mi is kimentünk a lányokkal, de amint meglátták a pasijukat oda futottak hozzájuk. 

Kíváncsi tekintettel kerestem Zaynt és kiszúrtam a tömegből. Ő is észrevett. Megindult felém. Én pedig nagy izgalommal vártam, hogy elmondhassam mit is jelent nekem. Hogy gyomrom összeszorul jelenlétében, hogy  a pillangók a hasamba miatta járnak táncot. Hogy szívem milyen hevesen ver jelenlétében.  Hogy mennyire szükségem van rá. Hogy belehalnék, ha elveszíteném. Hogy mennyire szeretem. Hogy szerelmes vagyok belé. Igen, szerelmes vagyok Zayn Malikbe. 
Ide ér. Nem hagyom szóhoz jutni. Most vagy soha. Ki kell mondanom!

- Szere...- belem folytja a szót és dühös hangon kérdezi tőlem.
- Te tizenöt éves vagy???

14 megjegyzés:

 1. Jujj wihiii...
  Dori utallak amiert itt hagytad abba. Surgosen siess a kovivel :333
  Jajj nagyon imadom :3

  VálaszTörlés
 2. Aztakurvahétmeganyolcszázát!
  Drágaságom, nem semmi, hogy miként fokozod az eseményeket!
  Most bunkó leszek ezzel a kijelentéssel, de remélem, hogy Zayn szakít ezért Camillával, így utóbbi Niall vállán sírja ki magát, majd rájön, hogy nem is Zaynt szereti, és összejönnek, és boldogan élnek csodás családjukkal míg meg nem halnak.
  Komolyan, mi van most szegény Niallel? :O
  Siess szivem a következővel, már holnap olvasnám. (Sőt legszívesebben már most)
  Szandra Orbán.xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hohoooo:$$ ha ti azt tudnátok mit fog még niall művelni camillaval:$

   Törlés
 3. Utallak!Miert most hagytad abba edesem?Tudod jol mennyire szeretem es most abba hagytad.En meg itt ulok kerdesek kozott valaszok nelkul.Dora Lakatos!Szegyelld magad.Miert most?miert?Annyira de annyira tehetseges vagy.Imadom a reszeket es minimul az elso evad befejezo resze 100 lesz.Maximum 20848292 :33 Waaaaaaa(direkt) megolellek es utana meg fogok rad haragudni.Nem en voltam az elso :(( Megelozott a Petruci :((<3 Jajj de..Istenem..Siess konyorgok a kovetkezovel!:)
  Sok-sok kerdessel,szeretettel(vagy mifene).:)
  Szeretlek <33
  Sugi xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. én is nagyon <33 és koszonom szépen az öldöklős és szeretős részeket:DD<3

   Törlés
 4. Kedves Dóra!

  Miért? Miért csinálod ezt velünk? Meg Camillával? Istenem! Úgy érzem itt keveredni fog a szar! [Már bocsánat a kifejezésért] Húha, húha! Egyet értek az előttem írókkal én már olvasnám rögtön a folytatást!

  Rose King

  VálaszTörlés
 5. Annyire de annyira jóóóóóóóóó......ez a kedvenc részem :D :3 (eddig )........már alig várom a folytatást de nem is tudom elmondnai mennyire ügyes vagy te lány és tehetséges :* :-*

  Heniii (Emma ) :D

  VálaszTörlés
 6. Jajj, nemááár, hogy itt hagytad abba... Ráadásul nem tudom hogy miért baj ha Camilla 15 éves... Lehet hogy volt róla szó, csak elfelehtettem :/ (( igen elég feledékeny vagyok)) lényeg a lényeg: Drága Dóri! Siess kérlek ennek az asghdkdg *-* blognak a következő részével mert... Ha nem akkor szomorúak leszünk :( :D <3
  xx.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem még nem volt róla szó csak hát mégis csak hat év van közöttük:cc
   Sietek !:)) <3

   Törlés
 7. Dóra!
  Hogy lehet ilyenkor abbahagyni?! Most, hogy Zayn "dühös" Camillára, így Niall talán (végre) zöld utat kaphat...
  Nagyon várom a következő részt!
  Ölel:
  Adri xx

  VálaszTörlés