2014. április 20., vasárnap

17.rész Nem tudom, hogy legyen tovább...

Sziasztok!:)
Nem tudom, hogy  hogyan fogalmazzam meg. Hamarosan elérkezünk a 19-20.részhez. Hogy miért is olyan fontos ez? Jó pár embernek megfog változni a véleménye. Lesz aki Zaynnek fog igazat adni és lesz aki Camillának. Lehet akik eddig Zaynilla  shipperek voltak azok most Namilla shipperek lesznek. Ugyanis fény derül a nagy titokra, amit nem akart elmondani Zaynnek.
u.i.: Köszönöm a kommentárokat és megint szeretném, ha összejönne a 8 kommentár.! És hamarosan elérjük a 8000 megtekintést:33 <3
Jó olvasást!:)


Az üzeneteket látva elgondolkodtam azon, hogy vajon mennyit rágódhatott azon, hogy megbántott. Talán tényleg az unokatesója volt... nem tudom. Még  sose láttam egy képet sem ami igazolta volna.
Mindegy... így is késésben vagyok. Felkaptam egy cipőt és gyorsan elmentem a találkozónkra.


Zayn hosszasan megpuszilta a számat és megfogta a kezem. Nagyot nyeltem...eléggé kényelmetlenül érzem magam Niall miatt.
Megbocsájtsak neki? Nem tudom... annyira félek, hogy újra megbántana. De én viszont még mindig szeretem és szükségem van rá, mint barát.
Hogy miért csak mint barát? Mert rájöttem miközben nézegettem a Zaynnel készült képeinket, hogy én bele szerettem ebbe az édes pakisztáni gyerekbe. Oly annyira, hogy képes lennék kimondani. De még nem jött el ennek az ideje, hogy elmondjam.

Mosolyogva néztem a falfirkáját Zaynnek. "♥ Camilla & Zayn ♥ "
Felé fordultam és szorosan hozzá bújtam, míg ő kedvesen magához ölelt. Istenem olyan édes! 
Felnéztem rá mire ő hosszasan megpuszilta a számat. Talán percek teltek el míg ölelt, de akkor abban a helyzetben azt akartam, hogy örökké tartson a pillanat. Olyan jó öleléseket ad ... és tele van szeretettel. Annyira bele szerettem.... Képes lennék bármit megtenni érte. Örökre vele tudnék maradni.
Először azt  hittem csak párnapos, hetes kapcsolat lesz, de ez annál több. Lassan két hónapja, hogy itt vagyok. Lassan két hónapja, hogy együtt vagyunk.  És lassan két hete, hogy volt Niall bulija. Ahol  2 szót ha beszéltem  Niallel.
Mindegy... most a lényeg az, hogy itt vagyok Zaynnel a világ legtökéletesebb fiújával aki az enyém és fogja a kezem...

Miközben én is firkálgattam, a szél  befújt a pólóm alá amit Zayn egy eléggé kifejező mozdulattal díjazott. Neki tolt a falnak  és megcsókolt. Hajába futtattam egyik kezemet a másikkal tarkóját fogtam. Kezét derekamra helyezte. Eléggé meglepő és váratlan esemény volt számomra. Nem hittem hogy fogunk mi valaha vagyis a közeljövőben így csókolózni. Egyik keze felcsúszott pólóm alá és megfogta mellemet.
Rögtön tudtam, hogy ezt én még nem szeretném.  Ennek nem most jött el az ideje.  Megpróbáltam valahogy elhúzódni, de Zayn és a fal közé voltam préselődve. Kezemet ráraktam karjára és megpróbáltam eltolni, de valószínűleg most olyan gyenge lehettem, hogy azt hitte csak azért rakom karjára a kezemet, hogy  folytassa. Pedig koránt sincs így.
Próbáld meg élvezni! Szólalt meg tudatalattim. Lehet igaza van? Meg kéne próbálnom élvezni? De.. én még nem szeretném ezt.  Kezeimet magam mellé engedtem és amennyire tudtam nekipréselődtem a falnak, hogy egy kicsit is eltudjak húzódni Zayntől.

Gondolom észrevehette, hogy valami baj van   így elhúzódott és kérdően nézett a szemembe. Kínos....
Szóval most mondanom kéne valamit igaz? Ühm...
Megfogtam kezét és elhúztam mellemtől.  Így csak érti nem? 
Nagyot nyeltem és próbáltam kerülni tekinteté. Mi van, ha most veszítettem el? De nem...
Kedvesen megpuszilta arcomat és bocsánatot kért, majd magához ölelt.  Istenem, hogy mennyire édes.!.
Rögtön vissza öleltem és  megpusziltam én is őt.

 - Ideje mennünk nem?- mosolyogva megfogta kezemet mire én csak bólintottam.

***

A tegnapi nap valami csodálatos volt!  Sajnos ma nem tudunk találkozni, de remélem, hogy holnap már igen! És akkor elmondom neki, hogy mennyire szeretem! Hogy mennyire belé szerettem! Hogy szükségem van rá! Hogy belehalnék, ha elhagyna....

6 megjegyzés:

 1. Szia!:D

  Először is bocsánat, hogy nem írtam az előző részekhez, de nem csak, hogy nem írtam még elolvasni sem olvastam el idáig!! Őszintén semmire sem volt időm és energiám, még a saját blogjaimra sem.. Na mind1 remélem azért megbocsájtasz bűnömért, mivel most az összes részről írok egy hosszú, hosszú megjegyzést. [#kölyökkutyaszemek]
  Fú! Camillával mennyi minden megtörtént e pár rész alatt. Niall irtó cukin próbálkozik, hogy visszaszerezze őt, mitől mosoly kúszott az arcomra. Namilla forever!<3
  Zayn. Ó, jaj Zayn! A kis akaratos! Fura, hogy Zayn nem nagyon kereste Camillat, de biztos meg volt rá az oka, de mégis, Niall egyből felkereste őt és majdnem utána is rohant! Na mind1, de Zaynilla páros is cukika, de Camillanál ez nem szerelem, lehet, hogy ő úgy érzi, de ez nem szerelem, ez csak egy hirtelen fellángolás! A Niall iránt érzett érzelmek...na, az már tényleg szerelem! Camilla, hahó, ébresztő Niall a befutó úgy hogy gyorsan fuss utána és szerezd vissza őt magadnak! De azért Zaynnel se legyél rosszba!;)
  Namilla!<3<3<3
  Fú, már nagyon várom a folytatást, igazán kíváncsi vagyok a nagy titokra és én akkor is örökre Namilla fan fogok majd lenni!;)

  További jó blogolást és bocsi, ha a következő részhez nem érkezik komi. Ha így lesz, tudd előre, hogy csak idő hiányban szenvedek.

  Rose King

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia kincsem! :)
   Istenem de imádlak! Most már tudom mik hiányoztak a bejegyzéseimből.. a te kommentárjaid <33333
   nagyon aranyos vagy és nagyon szeretlek <3

   Törlés
 2. Szia!
  Namilla forever! <3 <3 <3 Zayn és Camilla páros is aranyos, de szerintem is Niall a befutó. Remélem végre észhez tér a mi kis Camillánk és felkerersi igaz szerelmét. Bocsi, hogy ez a komi nem lett hosszú, de nagyon fáradt vagyok..
  Bolgog Húsvétot! :)
  Adri xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne kérj ez miatt bocsánatot!:)
   Viszont kívánom <33

   Törlés
 3. Imádom!Egyszerűen tökéletes lett na nem, mintha a többi nem az lenne.Olyan jó lett.És úristen..Szerintem Namilla páros fog lenni majd.Zaynilla aranyos,de azért lesz szerintem Namilla páros mert igaz,hogy Zayn és Camilla már régóta együtt van,de ők nem mentek semmin keresztül ami annyira rossz,míg Niall egy részben gondolom,hogy szenved és ők ezért fognak összejönni mert sokkal több nehézségen mennek keresztül egymás miatt,így a végén egymáshoz találnak.
  Boldog nyuszit!:)x Szeretlek <33
  Sugi xx

  VálaszTörlés
 4. Hát..... azért találnak majd egymásra mert Niall mindenkitől megfogja vedeni majd amikor kiderül a titok:))
  neked is én is <3333
  Dóri xx

  VálaszTörlés