2014. március 5., szerda

15.rész viszontlátva /2Egy újabb hét telt el és még mindig nem békültem ki Niallel. Talán ez még se lesz olyan könnyű. Kezdek kételkedni abban, hogy az idő begyógyítja a sebeket. Mostanában túl  nagy a kavalkád a suliban. Lassan egy hete, hogy Niall szülinapi buliját tervezik. Pedig már több mint két hete volt 13. Nem voltak itt...és még mindig nincsenek itt. LA-ban vannak most azt hiszem. Megmondom őszintén...egyre jobban szeretem Zaynt. Megtanultam értékelni azt...amim van. Más lánynak meg sem adatik az, hogy a nagy One Direction tagjai közül válasszon. Miket beszélek ?? nagy One Direction? Hiszen ők csak 5 éneklő fiú...akik a barátaim. Vagyis 4... vagy nem is tudom Niall minek tudható le most már. Talán tényleg megváltoztam. Ez a hely...kihozta belőlem a legrosszabbat. Igyekszem megint a régi lenni. Sőt.... ebben a két hétben sikerült is.
Kicsit sétálgattam, felfedeztem az iskola minden zegzugát. Mondhatni úgy is, hogy ismerem már a helyet, mint a tenyeremet. Talán így akadtam rá az iskola tiltott helyére. Miért van az, hogy minden tiltott dolog a legjobb??? Napnyugtakor a legszebb ez a hely. Annyira meghitt és gyönyörű.  Szinte minden napomat itt töltöm. Elvégre  itt tombolhatok, táncolhatok, gondolkodhatok, egyedül lehetek. Szeretem ezt a helyet.
Kezdett hideg lenni... a szél is feltámadt. Lassan, fáradtan felültem a puha fűből és besétáltam a szobámba. Bementem a fürdőbe és lezuhanyoztam. Csak hagytam, hogy érintsék a forró cseppek testemet. Bár a gondokat is így lelehetne mosni magunkról. Bele masszíroztam a sampont a fejembe, majd leöblítettem. Pár perc múlva elhúztam a kabinajtót és elkezdtem megszárítani a hajamat. Körbenéztem, hogy biztos nincs-e itt valaki és ledobtam magamról a törülközőt és hajszárítóval szárítani kezdtem a testemet. Ez tökéletesen rám vall. Sokszor elmélkedek azon, hogy van-e még ilyen hülye ember a földön mint én.
Pár perc múlva sikeresen megállapítottam, hogy már nem fázok így, vissza térhettem a hajam megszárításához. Fél óra múlva végeztem vele, majd a hajsütővassal begöndörítettem hajamat. Párszor sikeresen megégetve ujjaimat. Magamra tekertem a törülközőt és ránéztem telefonom kijelzőjére. Már fél nyolc??? Ha így haladok kaját se fogok kapni! Sietősre vettem a tempót...vagyis...csak akartam, mert sikeresen megcsúsztam a kipacsált vízen és dobtam egy hátast. Felsikítottam a fájdalomtól. Ezeknek biztos nyoma marad.
Kinyílt az ajtó és Zayn jött be rajta. Még jó, hogy magam köré csavartam a törülközőt. Ijedt arcán kétségbeesést véltem felfedezni és oda futva hozzám leguggolt mellém.

- Jézusom jól vagy?- láttam rajta, hogy visszafogja a nevetését.Paraszt.- Annyira béna vagy.- menyasszony pózban kivitt a fürdőből és letett az ágyra.- Várj hozok pólót meg rövidnadrágot.- kivett a szekrényemből és leakarta venni rólam a törülközőt.
- Eszedbe ne jusson Malik!- vettem ki a kezéből a ruhadarabokat és a takaró alatt felhúztam őket.- Perverz állat!- motyogtam
- De most miért?- nevetett és megcsókolt.- Én is örülök, hogy látlak kicsim!
- Hogy hogy már itt vagy...tok?- csókoltam vissza.
- Csak én jöttem vissza- nevetett.- Hiányoztál ezért előbb jöttem.- mosolygott mire én felhúztam a szemöldökömet.- Na jó igazából a többiek a szabadnapjukat LA-ban töltik...én meg visszajöttem- ez már hihetőbb sztori 

Megöleltem és nyomtam egy puszit az arcára. Valóban hiányzott nekem... De nagyon nem törődtem vele, mert a csökönyös problémáimmal voltam elfoglalva és ő rá nem jutott idő. Hogy lehettem ilyen bunkó?
Mosolygott és megcsókolt. Eldöntött az ágyon és én magam után húztam őt. Nyelveink lusta csatába kezdtek és nem akartunk elszakadni egymástól. Egyre vadabbá vált a helyzet..percekkel később Zayn felettem támaszkodott alkarján és csókolgatni kezdte nyakamat míg én oldalát simogattam. Lejjebb húzta pólóm nyakát és a felfedett területet kezdte csókolgatni vállamon. Valami kemény hozzáért combomhoz. Nem kellett hozzá túl sok ész, hogy rájöjjek mi volt az. Én ezt még nem akarom...lekel őt állítanom, de úgy, hogy ne sértsem meg. Lassan eltoltam magamtól, mire kérdően nézett rám.

- Ma még nem ettem semmit és éhes vagyok- néztem rá boci szemekkel. - Eszünk?
- Kicsim- nevetett- Ez nem is te lennél.- kuncogott.- Igen... ehetünk!

megpróbáltam felülni, de nagyon szúrt a hátam ahol beütöttem. Talán mégse lenne jó ötlet, ha most lemennék enni. Össze szorítottam a szememet és erőt vettem magamon.

- Várj!- fektetett vissza- Bekenem előtte a hátad!

Kiment a szobából és párperc múlva vissza jött egy kenőccsel. Én addig hasra fordultam. Felhúzta kicsit a pólómat a rövid nadrágomat pedig  le. Ráült a combomra és elkezdte bekenni a derekamat. Kicsit fájt az elején, de kezdett enyhülni. Rácsapott a fenekemre és nyomott egy puszit a fejemre és bement kezet mosni a fürdőbe, majd egy kis idő múlva visszajött. Azt hittem megpuszil, majd vagy valami de ehelyett megfogta a telefonját és kiment...
Megsértődhetett? De hát... semmit se csináltam... vagy igen?
Negyedóra múlva visszajött és letette a Pizzat az ágyra. Pizzat rendelt.

- Nem akartam, hogy fájós háttal gyere le az ebédlőbe.- mosolygott.- Kukoricás.-mutatott a pizzára.- Szereted?- mosolyogva bólintottam és nyomtam egy puszit az arcára.
- Nagyon cuki vagy! Köszi- elpirultam.

Elképesztő, hogy ez a gyerek milyen gyorsasággal tudja betömni magába a szeleteket. De azért én se hagyom magamat! Szinte már versenyt űztünk a kajálásból és az eredménye sikeres hasfájás volt.
Nevetve dobta ki a dobozt a kukába és feküdt le mellém, majd magához ölelt.

- Zayn....mi lesz azzal a szabállyal, hogy nem léphettek velünk kapcsolatba?- suttogtam.- Én megszegtem a szabályt.- harapdáltam a számat.- Nem akarok innen elmenni.
- Az a szabály nem létezik.- mosolygott.- Néhány megfékezhetetlen rajongó miatt lett kitalálva az egész.- puszilgatott.- Ne aggódj...te innen nem mész sehova.

Megkönnyebbülten sóhajtottam és szembefordultam vele, majd megcsókoltam.  Most nem éreztem azt, mint az előbb így nyugodtan csókolgattam száját és éreztem, hogy az álom kezd elnyomni. Megpuszilta homlokomat és én lehunytam a szememet.....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sziasztok!:)
Milyen hamar hoztam az új részt mi?:)) Magamat is megleptem, de jött az ihlet!:))
Dóri xx

5 megjegyzés:

 1. Szia!:D
  Hú, gyors voltál és a rész is nagyon tetszik!!:D Várjuk a folytatást!
  Rose King

  VálaszTörlés
 2. Hali! Tényleg gyorsan hoztad a részt, de nem lenne semmi kifogásom az ellen, hogy mindig ilyen időközökkel hozd a következőt:) nagyon jól írsz és szeretem a blogjaidat! :) xxAnna

  VálaszTörlés
 3. szia.dij var rad itt http://enjoythelife-elvezdazeletet.blogspot.hu

  VálaszTörlés