2014. február 1., szombat

14. rész Félre ismertelek

Sziasztok!:)
Először is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT HARRY !!!! 
Tudom, hogy a többieknél nem írtam és sajnálom is, de  mindig akkor írok mikor új részt hozok :| De így utólag is boldog Születésnapot NIALL, LOUIS, ZAYN.  És persze Liamnek is, bár akkor még nem volt ez a blog, de most így felköszöntöm őt is :D Hamarosan +6000 megtekintés lesz a blogon! A Szavazás ideje lejárt és így a végeredményt nézve örülök, hogy nem fogok csalódást okozni, hogy ki-kivel lesz.:) Remélem vártátok az új részt! Nagyon nehéz hetem volt ezért nem hoztam új részt, de most már megpróbálok vissza állni a szeptemberhez mikor minden hétvégén új részt hoztam. Azt hitte, majd a tanárok is úgy állnak hozzá, hogy áá ez a második félév leszarjuk. De nem...elég rendesen szívatnak minket:| Nektek milyen hetetek volt?:) Volt aki beteg volt vagy beteg még ezen a héten?:D Hétfőn és Kedden én nem mentem. :) Ahj a két legjobb nap volt. Távol a sulitól ^^.  Mindenkinek jobbulást és tényleg befejezem a szövegelést :D ♥


Eléggé hosszú és mozgalmas éjszakám volt. Nyugi nem kell félre érteni. Nem Zayn már 9 órakor vissza ment a szobájába. Csupán csak volt egy rémálmom...Igen, Niall volt benne. Teljesen elveszítettem őt, levegőnek nézett és nem szólt hozzám. Ezután felébredtem és hajnali kettőtől nem is aludtam csak forgolódtam  és levert a víz.  Helyre fogom hozni! Befogom neki bizonyítani, hogy én az vagyok akit először megismert. A Justin Bieber fangirlingelő lány, aki rögtön az első órában leégette magát előttük. Aki a buli helyett a suli konyháján evett. Aki Niallel nevetett és leégette magát előtte ahányszor csak lehetett és őt nem érdekelte, mert akárhányszor is tettem csak jót nevetett és aztán beszállt ő is. Akivel együtt visítottunk a Lolly miatt. Akit 3 nap alatt olyannyira megszerettem, hogy képtelen lennék csak úgy elengedni. Ha ő nem is érez úgy irántam mint én iránta...akkor is. SZÜKSÉGEM VAN RÁ!
Belenéztem a tükörbe. Karikás szemek, elfeküdt haj. Nem épp egészséges arc. Csinálnom kell valamit. Most azonnal. Bemásztam az ágy alá és elővettem a "vészhelyzet" neszeremet. Leellenőriztem, hogy megvan minden amire szükségem van. Berontottam a fürdőbe és gyorsan lezuhanyoztam, hajat mostam és fél órával később kókuszos tusfürdőmtől illatozva a tükör elé álltam és megszárítottam a hajamat kicsit hátul feltupírozva, hogy ne legyek lelapítva és kicsit rávasaltam, hogy ne legyen oroszlán fejem. Elővettem a korrektort és, ha lehet így mondani, telekenem vele a fejem. Alaposan eloszlattam arcomon, majd kihúztam a szemem alul és felül kicsit kijjebb vittem a tussal húzott vonalt így kicsit macska szemem lett. Kispiráloztam a szemem és felkentem a számra a már kifogyóban lévő coca-cola cherry-s ajakbalzsamomat. Utálom, ha ennyi smink van rajtam. Bár ez nem sok még, de jobban érzem nélküle magamat. Elégedetten néztem a tükörbe és vissza mentem a szobámba felöltözni. Csak egy snassz szürke pólót vettem fel és egy fekete nadrágot. Nagyon nem érdekelt most, hogy mit veszek fel. Csupán csak elakartam tűnni a tömegben. Kopogtak az ajtómon. Remélem Emma vagy Skyler az. Kinyitottam és a látvány eléggé meghökkentett.

- Úr isten James!- ugrottam a nyakába és behurcoltam a szobámba.- Mi van veled? Hogy vagy? Ahj annyira hiányoztál! Remélem azért jól vagy! Mi van otthon? Milyen a suli? Á, nagyon hiányoztál!- ölelgettem és nem hagytam szóhoz jutni.

Nevetett és elmesélte, hogy mennyire hiányzok neki és, hogy mennyire kivan akadva Julin. Meg, hogy milyen szar, hogy nem futunk össze a suliba. Bár mindig elfelejti, hogy én nem mehetnék még közép iskolába csak jövőre. De most nem ez a lényeg. Megint a nyakába ugrottam és ekkor láttam meg James mögött Zaynt. Aki eléggé érdekes arcot vágott. Elnevettem rajta magamat.

- Nyugi ő csak James a legjobb barátom!-nevettem.- Nincs szeretőm
- Reméltem is!-nevetett és megpuszilta a számat, majd leült mellénk.

James meglepődötten, de mosolygott. Remélem nem szólja el magát. Meg ne szólalj James!!

- Örülök, hogy a ko....- betapasztottam a száját.
- Hogy Koko nyert tegnap a foci meccsen?- néztem rá szúrós szemekkel.- Á, igen én is néztem! Vagy is amennyit átküldtél nekem skypeon! - ekkor leesett neki.

- Ja, hát igen- nevetett hülyén.- Nem tudtam a többit felvenni már videóra...- próbált rögtönözni.

Ilyenkor örülök annak ,hogy Zaynnek az ilyen dolgok nem esnek le egyből. Bambulva nézett minket és benyögte, hogy ez neki magas. Megmondom őszintén megnyugodtam. Még beszélgettünk kicsit hármasban aztán egyedül hagytam őket, hogy ismerkedjenek és beszóltam Emmáék szobájába, hogy itt van James. Aztán....magam se tudom miért, de kopogtatni kezdtem a One Direction ajtaján. Már elakartam menni mikor Harry nyitott ajtót és mosolyogva beengedett. Hú, de ki bolt csípve. És....vissza gondolva Emma is. Hm...mi folyik itt?

- Zayn nincs itt-mosolygott.- Izé.. Emma elkészült már?
- Nem Zaynhez jöttem...ő most beszélget James-szel..-mosolyogtam.- Csak nem igent mondott a randira?-nevettem.
- Ami azt illeti..de- elmosolyodott- De csak egybe megy bele- szomorkodott.
- Ugyan..lesz több is!-mosolyogtam.
- Kivel beszélsz Har....- jött ki Niall és befejezte a mondani valóját mikor meglátott.
- Szia Niall- haraptam be a számat.- Beszélhetünk?

Meghúzta a vállát és bement a szobába. Én követtem és becsuktam a ajtót. Láttam, hogy valamit kotor a fiókban és lerakta a papírt az asztalra és a kezembe adta a tollat, majd húzott.

~Malik tagozat~
Az érintett személyt megkérjük, hogy a lap alján a lehető összes helyen amely rá vonatkozik írja alá. Ez a nyilatkozat arra a célra van, hogy ha az egyik nyertes osztályt szeretne váltani. Figyelmesen olvassa el a lap hátoldalán lévő útmutatót.

Kiakadva olvastam el a szöveget. Néha fel pillantottam és szomorúan néztem Niallre. Azt hiszi majd osztályt akarok váltani? Hogy azért jöttem?  Mert akkor elkel szomorítanom őt! Megfogtam a papírt és szét téptem, majd kidobtam a kukába.

- Nem ezért jöttem, hogy tagozatot váltsak! Mert akármennyire is szeretnéd nem fogok!- néztem a szemébe.-  Csak megszerettem volna beszélni a dolgokat. Megint a régi leszek akit megismertél!-határozott voltam.
- Ne nekem akard bebizonyítani, hanem magadnak!- mondta.- Ismerlek, tudom, hogy alá akarod írni a lapot.- mondta rideg pillantásokkal.
- Úr isten!!- akadtam ki.- Te hallod ilyenkor magadat? Hogy feltételezhetsz rólam ilyet? Ha szerinted alá akarom íni a lapot akkor tévedsz! Nagyon nem ismersz!! Nem is értem miért jöttem ide.- ráztam a fejemet.
- Camilla....- láttam szemében, hogy megbánta.
- Tudod mit? Nem érdekel!!- hátráltam.- Ezentúl csak akkor beszéljünk ha muszáj!- most én néztem rá ridegen.- Azt hiszem félre ismertelek...- mondtam és ott hagytam...csak futottam és futottam a könnyek pedig csak  potyogtam a szememből. Niall Horan.... hogy ismerhettelek ennyire félre? 

~Niall szemszöge~


Camilla szavai beleégtek a fejembe. " Azt hiszem félre ismertelek" "Nagyon nem ismersz" "Nem is értem miért jöttem ide".
Hülye vagy Niall! Hülye!!! Hiszen te is békülni akartál vele! Mindent elbaszol! Elveszítetted őt! Mindig ez van....elbaszod. Gondolataimban szidtam magamat és észre se vettem, hogy bekönnyeztem. Idegesen vágtam bele a falba ami kicsit megrepedt. Eszméletlenül nagy fájdalmat éreztem a csuklómban...de nem érdekelt! Csak egy dologra tudtam koncentrálni. Hogy miként tudnám vissza kapni Camillát.
Egyáltalán múltkor hogy vághattam a fejéhe, hogy tudom hogy bejövök neked! Istenem, ezzel csak rontottam a helyzeten. Hisz nem az a célom, hogy eltaszítsam magamtól hanem az ellentéte..de ezzel minden létező érzelmet amit irántam táplált megöltem...Kiöltem belőle.
Istenem, hogy lehetek ilyen szerencsétlen??? Bocsánatot akart kérni...megakarta tartani a barátságunkat. Mert csak annyit hagytam neki. Én, aki mindig jól cselekszik...most elbaszott mindent. Rajtam áll a sor, hogy bocsánatot kérjek tőle...de még is hogyan? Ezt hogy lehet megbocsájtani? 

6 megjegyzés:

 1. uuuuristen imááádom!!!! alig várom a köviiiit!!! <3 <3 <3
  xx.

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Nem is tudom mit írjak... elképesztően jól írsz áalig várom a következő részt, imádom Camilla és Niall sztoriját:)
  A xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm szépen!:) és még milyen cukik lesznek^^

   Törlés
 3. Nagyon jó lett siess a kövivel! :)

  VálaszTörlés