2014. január 11., szombat

13.rész Bűntudat

Sziasztok!:)
Gyerek nem tudom, hogy csináljátok ezt, de valahogy mindig ráéreztek a dolgokra :D Mint például most Klein Adri :D  Mintha csak látnál Niall, illetve az én fejemmel:D
Remélem vártátok az új részt és köszönöm a 10 nagyon jó pipát (!!!) és...az 1 elment-t is.
Köszönöm a sok kommentárt! És Nikol elolvastam a blogodat!:) Nagyon tetszik jó a sztori viszont a helyesírási hibákra figyelj:) De nagyon jól kidolgozod és olyan csavarokat viszel bele ami senkinek se jutna eszébe!:)
Dóri xx

Fáradtan, viszont boldogan feküdtem az ágyamon és idéztem fel a ma történteket. Zayn Malik barátnője vagyok. Láttak minket az utcán csókolózni. A rajongók....a rajongók, ők...engem is kifognak csinálni? Mi van, ha nem fogadnak el? Jézusom. De Zayn itt lesz nekem ugye? Mellettem lesz?
Hirtelen ajtócsapódás zavarta meg gondolat menetemet. Felültem és Niall ideges(??) arcával találtam magam szembe. Felém tartotta a telefonját. Zavarodottan elvettem tőle és megláttam egy tweet-tet amit Niallnek írtak.
"Hogy hívják Zayn új barátnőjét?" - csatoltak hozzá egy képet amin én és ő csókolózunk.
Elfehéredve, lesápadva néztem fel Niallre. Most mit csináljak? Tagadjam? Magyarázzam ki? De miért? Elvégre nem tartozok neki magyarázattal....

- Te ezt komolyan gondoltad Camilla?-förmedt rám.- Hisz nem is ismered! Nem is tudsz róla semmit! Zayn se ismer! Nem tudtok egymásról semmit!- remegett az idegességtől. - Hogy adhattad magadat ilyen könnyen neki? Már a második nap csókolóztatok érted? Mi lesz ezután? 2 hét után lefektet? - kezdett el kiabálni. - Gondolkozol néha? Nem szabadott volna ilyen közel engedned magadhoz.- mintha könnyek csillogtak volna a szemeiben.-  Vagy mi van? Azért csinálod, mert visszautasítottalak?- kikerekedtek erre a szemeim.- Ne nézz így! Azt hiszed nem tudom hogy kedvelsz? Látom, hogy nézel rám. Az elejétől kezdve láttam. Csak nem szóltam. Talán nem kellett volna ilyen közel engedjelek magamhoz.- már halkabban beszélt.
- Ni...Niall.- nagyot nyeltem.
- Tudod azt hittem te más vagy érted? Mást mint a többi. De te is olyan könnyen oda adtad magadat nekünk.-távolodott.
- De más is vagyok!- elfojtott hangon álltam fel, hogy ne érezze feltörekvő könnyeim hatását hangomon..
- Akkor bizonyítsd be! - mondta és kiment a szobából.

Visszaültem az ágyra és sírni kezdtem. Sírtam, mert tudtam, hogy igaza van. Valóban én is könnyű vérű lennék? És ennyire átlátszó? Niall tudja, hogy mit érzek iránta?  Hát...ez remek...Bár...gondolhattam volna, hisz mégis csak 20 éves...lesz. Biztos leesik neki, ha egy lánynál befutó. Bűntudatom van.  Hisz teljesen igaza van Niallnek. Hiszen az elejétől kezdve az volt a tervem, hogy ő az enyém lehessen. De akkor mi nekem Zayn? Hisz ő se közömbös nekem. De a fő célom Niall volt. De nem mintha összejöhetett volna.

Lementem vacsorázni az ebédlőbe és miközben sorba álltam sokan gyilkos szemekkel néztek rám. Volt aki be is szólt és volt aki gratulált.
Szépen meghúzódtam a hátsó asztalnál és felhúztam a fejemre a kapucnit. Szép lassan elkezdtem enni a müzlit amit kaptunk, de nagyon nem volt étvágyam. Egyfolytában Niallön gondolkoztam. Tudja....mit érzek iránta. Vagyis úgy tudja, hogy bejön...de azt nem, hogy szerelmes vagyok..-nagyot nyeltem- belé. Komolyan gondolta, hogy nem kellett volna ilyen közel engednie magához? Csalódott bennem és megértem. De miért érdekli őt ennyire az a dolog, hogy együtt vagyok Zaynnel, hogyha én közömbös vagyok neki? Nem értem...Ez egy olyan dolog amit nem is fogok. Üres vagyok....belül egy részem egy nagyon nagy részem megszűnt.

- Nem illik kapucniban vacsorázni- hallottam hátam mögül egy ismerős hangot.-Mesélj csajszi.- ült le velem szembe Sky.

Csöndbe maradtam és csak szürcsöltem a tejet. Bellül már rég szét haraptam a számat, a fene az idegességembe. Hol a régi Camilla? Ez az egész...hely. Ez az egész közösség megváltoztatott. Igaza van Niallnek. Ez nem én vagyok. Tudom, bizonyítanom kell Niallnek, hogy én más vagyok mint a többi rajongó...
Felnéztem Sky-ra aki már kezét legyezte előttem és mellette ült Emma. Összeszorítottam fogamat.

- Niall tudja...- csak ennyit tudtam mondani, mert a gombócok a torkomba megnőttek. - Elveszítettem őt!- remegett szám.

Mindketten letablózva néztek rám. Lehet nem értették, hogy mire értettem, hogy tudja? De... leesett nekik. Mindkettőjük arcáról eltűnt a mosoly. Levettem a pulcsimat és ráraktam a székem támlájára. Hallgatagok voltunk. Emma mosolyogni kezdett és rájöttem mire készül. Megakar nevettetni.  Elkezdett vicces fejeket vágni és humorosan beszélt. Elnevettem magam, de ez a jó kedv nem tartott sokáig mert abban a pillanatban bejöttek az ebédlőbe ők. Mindegyik fiú mosolyogva nézett rám, Sky-ra és Emmára. Kivéve egyet. Niall nem nézett ránk. Nekem a vigyor lefagyott az arcomról...eltűnt a jókedvem és míg Zayn mosolyogva integetett nekem én csak nagyot nyelve intettem egyet. A lányok most nem sipítoztak hiszen ma este megint lesz egy buli féleség amire én inkább nem megyek. Észre se vettem, hogy Niall  felhúzott szemöldökkel néz rám. Fejemet azonnal elkaptam, vissza vittem sietősen a tálcát és rá se nézve mikor elmentem mellette, illetve elszaladtam mellette, hagytam el az ebédlőt. Felmentem a szobámba és becsaptam magam után az ajtót és felfutottam a lépcsőmön ami a kis tánctermembe vezetett. Idegesen adtam ki magamból a düht tánc közben. Utáltam az érzést, hogy Niall utál, hogy csalódott bennem, hogy megbántottam. Utálom magamat, mert fájdalmat okoztam neki. Utálom magamat, mert elvakított Zayn. Utálom magamat, mert olyat érzek Niall iránt amit nem tud viszonozni. De két dolgot nem bántam. Az egyik az, hogy összejöttem Zaynnel és a második és egyben a legfontosabb, hogy megismertem Niallt.
Miután megfürödtem  magam köré csavartam a törülközőmet és kimentem. Elővettem a naplómat és leültem a nappaliba lévő kanapémra. Kinyitottam a naplót és lapozgatni kezdtem, hogy találjak egy üres oldalt. De kezembe akadt az az oldal ahova a sárga kis cetlit ragasztottam amit Niall írt nekem párnappal ezelőtt reggel, mert nem tudott itt lenni mikor felébredek. Az édes kis szívecske a Camillan és a napfény elnevezése. Még csak pár órája, hogy elveszítettem, de máris hiányzik. Mély levegőt vettem és már sírni készültem mikor nyílt az ajtó. Nem vártam senkit. Zayn jött be pulcsimmal a kezében amit az ebédlőben hagyhattam. Leült mellém és megpuszilta a számat.  Összecsuktam a naplót és bementem a szobámba elrejtettem párnám alá és felvettem egy pólót  meg egy rövidnadrágot és visszamentem hozzá. Leültem mellé és magam elé bámultam. Szólásra nyitotta száját, de én megállítottam, hogy ne ne mondjon semmit. Tudtam, hogy Niall-ről akart beszélni. De nekem semmi kedvem se volt hozzá. Nem akarok róla beszélni. Nem akarok olyan dolgokról beszélni ami hozzáköt néhány emléket. De nem mindent tudtam megtagadni magamtól hiszen Zayn is egy emlék ami Niallhöz köt. Átkarolva magához húzott és simogatta hátamat. Megnyugtatott megmondom őszintén. Egy pillanatra el is felejtettem Niallt... de csak egy pillanatra. Mert ő se feledtetheti el velem teljesen őt.

- Adj neki időt.- mondta.- Majd megbékél...Nem haragszik rád csak ideges lett.- rám mosolygott.
- Te is tudod, hogy ez nem igaz.-  sóhajtottam.- Azt mondta könnyű vérű vagyok mint a többiek, hogy én is csak úgy oda adtam neked magam és azt hittem én más vagyok. De csalódott bennem.- remegett a hangom.
- Ez hülye.- idegesen rázta a fejét.- Még mindig itt tartunk Jézusom.- én zavartan néztem rá, de jobbnak láttam hanyagolni a dolgot.

Behunytam a szememet és Zayn  édes szavain gondolkoztam amiket fülembe súgott. Niallt pedig az agyam sötét részébe űztem. De megint eszembe jutott egy mondat amit Niall mondott "Hisz semmit se tud rólad". Sajnos...még magamnak és bekel vallanom, hogy ez igaz. Nem tud rólam semmit...de talán nem is baj. Így legalább megőrizhetem azt az egy kis titkomat ami, ha kiderül tönkre tehet mindent. Megráztam a fejemet és kipattantam Zayn öléből aki zavartan nézett rám. Elmosolyodtam és nyomta egy puszit az arcára és odafutottam a telefonomhoz és láttam, hogy rejtett szám. Elgondolkoztam, hogy felvegyem, de inkább kinyomtam és vissza ültem mellé. Közelebb hajolt és megcsókolt. 

6 megjegyzés:

 1. Szia!
  Uhm...Niall!:'( És Zayn...:| Nagyon szépen fogalmaztál és szerintem a végén a rejtett számon Niall volt és talán a pulcsit is ő találta meg, csak Zaynnek oda adta, hogy vigye fel.
  Várom a folytatást,
  Rose X

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!:)
   Köszönöm szépen!:))
   Nem árulok el semmit még:3
   rendben van
   Dee xx

   Törlés
 2. Víííí végre!!! *-* Először is rettentően imádtam e részt is, mint az elődeit :D Annyira kíváncsi vagyok már, hogy mi fog ebből kijönni!! Másodszor pedig nagyon nagyon köszönöm a szép szavakat, a hibákért meg elnézésd, de nagyon pocsék a helyesírásom és figyeltem is rá, de ezentúl jobban ügyelek! Mégegyszer köszönöm, hogy szerény kis blogomra áldozatl időt! És GYORSAN KÖVIT!!! KÖVETELEM!! ;D
  Sok puszival és rengeteg öleléssel az imádód Nikol D. :))

  VálaszTörlés
 3. Szia! :)
  Komolyan nem értem... nekem már régen leesett, h a Niall-nak tetszik a Camilla, remélem jól gondolom és, h nem lőttem le a poént!
  Szeretem a Zaynt de miért kell bekavarnia?? :D A lényeg, h a Cam rájöjjön, h a Niall és Ő összeillenek.
  Váááá.... kisebb sokkhatás *-* Amúgy nagyon jó rész lett, Sok puszi:)

  A xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!:)
   Idővel minden összeáll majd ;) édes vagy:) xx
   Dee xx

   Törlés