2013. december 25., szerda

12.rész

Édeseim ♥
Vissza tértem!:)
Tudom, tudom eléggé megvárattalak titeket, de kellett nekem ez a kicsikével több mint 2 hét, hogy vissza kapja mindenki a régi Dórit!:) Azt hiszem sikerült!:) Nagyon örültem a kommentároknak és az utolsót ki is emelném.:) Nikol! Nagyon aranyos kommentárt írtál és ennyire átlátszó lennék?:D Tökéletesen rá éreztél a dologra, hogy Camilla kivel is lesz :333 Ami a titkot illeti...hamarosan kiderül....negatív illetve pozitív élményekben és érzelmekben lesz részetek ugyan is míg az egyik fél megharagszik a másik előnybe lép ;D
Remélem tetszeni fog ez a rész! Megmondom őszintén még én se tudom mit fogok bele írni mert most először szólok hozzátok és csak aztán írom meg a történetet! A Végén biztos hozzátok szólok megint!:) Jó olvasást bogaraim!
Dóri xx

Ijedten ránéztem Zaynre aki nyugtató pillantást küldött felém. Intett a rajongóknak akik szélsebesen megrohamoztak minket. Most csak 10-en lehettek. De épp elegen voltak ahhoz, hogy kérdezősködjenek rólam. Páran eléggé szúrós tekintettel néztek rám. De volt aki nagyon aranyosan rám mosolygott és gratulált. Gratulált? Mégis mihez? Zavarodottan köszöntem meg és Zayn csak mosolygott. Bekövette őket twitteren és tovább álltak.  Eléggé szótlan voltam és elgondolkoztam azon, hogy miket kaptak azok a lányok akik egykor még az ő barátnőjük voltak. Egy csomó sértés, fenyegetés, halálba kívánás. Én még nem is vagyok Zayn barátnője, de előre félek...Sőt még ha nem is leszek a barátnője akkor is...ma láttak vele. Hamarosan kombinálni fognak. Gondolat menetemből Zayn kapálózó keze ugrasztott ki. Megráztam a fejem és ránéztem. Elém tolta a marcipános forrócsokimat és mosolygott. Kedvesen megköszöntem és megnéztem mit íratott rá a pohárra. "Zayn csaja" elfehéredtem és levert a víz. Ránéztem Zaynre, majd vissza a pohárra és meglepődötten olvastam, hogy a papírpoháron csak annyi szerepelt, hogy "Camilla". Akkor csak beképzeltem az előző szöveget. Mi van velem?
- Minden rendben Cam?- zavarodottan nézett rám.- Rosszat kértem vagy nem ízlik?
- Mi? Ja nem csak elgondolkoztam. Szeretem a marcipánosat.-mosolyogtam és belekortyoltam.
Hirtelen levágtam a poharat az asztalra és kinyújtottam a lángoló nyelvemet és legyezni kezdtem miközben Zayn nevetett. Annyira fájt és égett. Normális most komolyan, hogy szeptemberben 32 °C-ban forró marcipános csokit itat velem?

- Le égett a nelvem.- beszéltem kinyújtott nyelvel míg Zayn nevetett.- Ez nem viccesz Zayn.- még mindig pöszén beszéltem. - Nem hittem vona, hogy ilyen melegben képesz vagy fojjócokit itatni velem.
- Cam a forró marcipános csoki a neve.-kuncogott.- Mit vártál, hogy hideg lesz?

Karba tett kézbe vágtam magamat és mérgesen néztem Zaynre. Mosolyogva szólt a pincérnek, hogy hozzon egy pohár jeges vizet. Perceken belül meg is megérkezett az italom és mohón ittam. Talán ezért is nyeltem le a jeget ami megakadt a torkomon és fuldokolni kezdtem. Ha eddig nem is, de most már biztos, hogy Zayn könnyeket hullajtva dőlt a nevetéstől. 10 perc múlva mire képes voltam meg nyugodni próbáltam úgy tenni mintha nem történt volna semmi. Megvártam míg kihűlt a marcipános csoki és megittam.

Következő állomásunk egy cukorka bolt volt. Olyan sok finomság volt ott, hogy szinte mindegyikből ettem volna egy kevéskét.  50 fajta csokoládé és 30 fajta cukorka. Olyan finomnak tűntek, de nem volt nálam elegendő pénz.

- Mindegyikből kérnénk 10 dekát.- mosolygott az eladónőre Zayn.
- De hát ez rengeteg és nekem nincs rá ennyi pénzem Zayn.- habogtam-hebegtem.
- És kimondta, hogy te fizetsz?- nézett rám én meg se tudtam szólalni.

A nő szép lassan össze válogatott mindenből egy kevéskét és a vége 67£.  Eléggé kikerekedett a szemem, de Zayn meg se rezzent és odanyújtotta bankkártyáját. kezébe vette a papír zacskókat és megfogta a kezemet és elhagytuk a boltot. Kíváncsian  vizsgáltam összekulcsolt ujjainkat. Zayn viszont tekintetemet kereste. Idővel ránéztem és mosolygott.  Felvállal? Hiszen most körülöttünk emberek vannak paparazzik.

- Zayn..-motyogtam.- Ez jelent valamit?- néztem fel rá..már amennyire fel tudtam rá nézni a 6 centi különbség miatt.
- Szeretnéd, hogy jelentsen valamit?- mosolygott amire én csak bólintottam.- Akkor..-mondta.- Camilla leszel a barátnőm?.- megálltunk.
- Nem.- húztam meg a vállamat és tovább indultam- Persze, hogy leszek!

Nevetve vissza mentem hozzá és átölelve a nyakát megcsókoltam. Éreztem  ahogy megkönnyebbül és vissza csókol. Mosolyogva elhúzódtam tőle és vizslatni kezdtem az arcát. Falfehérből újra vissza nyerte kreol bőrszínét. Elmosolyodva végig futtatta szabad kezét arcomon majd megfogta a kezemet. Kicsit még sétálgattunk és itt-ott csentünk egymástól pár puszit, csókot.

Hát így lettem én Zayn Malik barátnője kedves naplóm! ♥

~~~~~~~~~~~~
Nos csak úgy jött az ihlet :D Remélem tetszetté s a következő hosszabb rész lesz!:) Csak kommentáljatok PLS <3
EZER MILLIÓSZOR ÖLEL ÉS PUSZIL TITEKET : 
Dóri xx

9 megjegyzés:

 1. Ez nagyon aranyos lett:) Következőt !

  VálaszTörlés
 2. Ariiiii :)) és köszönöm, hogy kiemeltél!<3 Nem vagy átlátszó én csak azt írtam le, hogy Cam helyében kit választanék :D Kicsit rövid lett, ami nem baj csak túl gyorsan értem a végére :P Gyorsan hozd a kövi részt! Ezermillió puszi Nikol D. :))

  VálaszTörlés
 3. Még annyit, hogy nekem is van egy blogom és megtiszteltetés lenne ha benéznél és írnál róla egy véleményt :)) http://nilold-myperfectlife.blogspot.hu/?m=1 Előre is köszi ;) <3 <3

  VálaszTörlés
 4. Szia!

  Nagyon tetszik, ahogyan írsz, és az egyik álmomat valosítottad meg azaz a Directioner School-t. Tetszik, ahogyan megmintáztad a Camet, de én a helyében a Niall.t választanám, és a Zayn-t nem is engedtem volna ennyire közel magamhoz. Nagyon várom a következő részt!
  STAY STRONG! :)

  Puszi:

  Adri x

  VálaszTörlés
 5. ómájkurvafaszom..ez PER-FECT..szegény Niall-t azért egy kicsit sajnálom,hogy Camilla meg Zayn,na,de hamar kövit! :))xx.

  VálaszTörlés