2013. december 7., szombat

11.rész Őszintén szeretlek!

Sziasztok!:)
Szerintem nem mondok azzal újat, hogy a 10. rész volt a kedvencem:)  Annyira szívemig hatolt, úgy bele éltem magamat:)
Mai részben megismerhetitek az igazi érzéseimet Niall iránt. Persze Camilla szerepében. Jó olvasást a 11.részhez:)Kedves naplóm!

Azt hiszem ez volt a legjobb napom... vagyis lett volna, ha Niall nem hagy engem itt egy majdnem csók után kételyek között. Igen, egy majdnem csók... ami sose fog bekövetkezni. Én annyira szeretem őt. De nem tudom, hogy mondjam el neki. Egyáltalán elmondjam neki? Nem tudom...
Valóban.. szerelmes lettem Niallbe. Mielőtt még nem is ismertem, már akkor  tudtam, hogy igen, ő kell nekem! Szükségem van rá. De itt van Zayn... megtörténtek azok a csókok, amik lehet hibák voltak. Nem tudom...
Ha arra gondolok, hogy Niallel most lehet szét csesztem a baráti kapcsolatomat...ahj! Beszélnem kéne Zaynnel erről? De akkor őt is megbántanám. Pedig ő tetszik nekem! Szeretem őt. Nem tudom, hogy ebből, hogy jöhetnék ki jól. Mellesleg... nem mondhatom el nekik a titkomat. Akkor mindegyik eltaszítana magától. Azt meg nem akarom.
De térjünk vissza Niallre. Amikor csak hallom a hangját a szívem nagyot dobban. Ha meglátom a pillangók felélednek a gyomromba. Ha sír nekem is fáj..talán még jobban is. Amikor először találkoztam vele én is üvöltettem volna, bőgtem volna, hogy Jézusom a One Direction itt van és rám nézett vagy valami. De vissza kellett tartsam magam... nem akartam, hogy megilletődjenek. Hogy azt higgyék velem nem lehet beszélni. Viszont este a párnámba sírtam. Emlékszek arra  a napra mikor leírtam, hogy hány éjszakát sírtam át, mert nem tud rólam, ő nem tudja, hogy én mennyire szeretem és, hogy ő mennyi mindenben segített. Talán ha ő illetve, ők nincsenek én se lennék már. Annyi mindenre ösztönzött Niall. Olyan dolgokra amik elképesztőek. Remélem egyszer ezt nyíltan elmondhatom neki. :) Bár semmi se lehetetlen nem igaz? Elvégre itt vagyok. Kihúzták a nevemet a több ezer papír közül. Mellesleg ő tartja velem a kapcsolatot nem? Azt mondta a barátja vagyok... tehát az álmom egyik részét már elértem.


Becsuktam a naplómat és vissza helyeztem a párnám alá. Egy könnycseppet hullajtottam és magam elé meredtem.  Csak néztem és értelmetlen dolgokon kezdtem el törni a fejem. Néha meg kell küzdenünk azért akit szeretünk. Néha el kell felejtenünk azt a ki a világot jelenti nekünk. Néha olyan döntéseket kell hozni amik nem tetszenek, fájnak, de meg kell tenni. Meg kell, hogy együtt tudjunk élni azzal az emberrel.
Talán, ha nem húzzák ki a nevem akkor is összefonódik valahogy az életem velük? Ha valaki más lenne helyettem akkor azzal csinálnák ezt amit velem? Talán Niall őt ölelgetné? Zayn őt csókolgatná?
Annyi gondolat hasított végig az agyamon...annyi lezárulatlan mondat. Annyi megválaszolatlan kérdés.

- Szeretlek..- mondtam ki hangosan és csak magam elé bámultam.- Nagyon szeretlek.
- Kit?- ült le mellém Zayn és végig simított felkaromon.
- Mikor jöttél be?- néztem zavarodottan rá.
- Most.- ölelt át. Annyira jól esett.- Remélem nem baj.

Elmosolyodtam és pajkosan meglöktem. Eljátszotta mintha fájt volna neki és így kért egy puszit. Mosolyogva megforgattam a szemem és megpusziltam az arcát. Szomorúan nézett rám. Nagyot sóhajtottam és megpusziltam a száját miközben kuncogtam. Annyira aranyos volt. Megsimogattam arcát és elfeküdtem az ágyon mert egy kicsit álmos voltam. Zayn lefeküdt mellém és a karjaiba zárt. Becsuktam a szememet és mosolyogtam.  Megpuszilta az arcomat és lehajtotta a párnámra a fejét.

- Zayn mi ez köztünk?- még mindig csukva volt a szemem, sokáig néma volt, majd megszólalt.
- Nem tudom..-mondta.- De tetszik..- éreztem hangjában, hogy mosolyog.- Ez már egy majdnem kapcsolat.-mondta miután megköszörülte a torkát.- Hé, Cam...holnap..őő eljössz velem egy randira?- motyogta.

Felé fordultam és mosolyogva megcsókoltam. Tehát mi egy majdnem kapcsolatba vagyunk? És holnap randizok Zaynnel? És ha rossz vége lesz? Ha megint nem jön el? Nagyon félek. Meg.. hát még nem is randiztam senkivel..nem tudom, hogy néz ki ez az egész.

- És hova akarunk menni?- mosolyogtam.- Vagy ennyire még nem gondolkoztál?-nevettem.
- Hát.. arra gondoltam, hogy sétálhatnánk és akkor, majd kilyukadunk valahol.- mosolygott.

Bólintottam és becsuktam a szemem. Megpuszilta a homlokomat és magához ölelve elaludtam karjaiban.

*másnap*
Street set
Orromat megcsapta Zayn parfümjének illata ami összekeveredett a cigi szagával. Megkel hagyni imádom Zayn illatát. Lassacskán kinyitottam a szememet és a mellkasát láttam magam előtt. Tehát itt aludt. Elmosolyodtam édes szuszogásán. Lehámoztam karjait magamról úgy, hogy ne ébredjen fel. Bementem a fürdőbe bevittem a ruháimat is, hogy ne előtte öltözzek. Fogat mostam és megmosakodtam.
Felvettem egy fehér tank toppot egy Rolling Stones szoknyát és egy farmerkabátot. Kiegészítő ként felvettem egy kétujjas gyűrűt. Felvettem fehér Converse cipőmet és megfésültem a hajam. Megint kivasaltam a hajamat, mert kezdte vissza nyerni régi hullámosságát.
Kihúztam szememet és ki spiráloztam a szempilláimat. Felvittem egy kis cseresznyés ajakbalzsamot és kezembe vettem a Retro évekből származó nagyitól kapott nap szemüvegemet és kimentem a fürdőből. Zayn álmosan pislogott és rám nézett. Megdörzsölte szemét és megint rám nézett. Vissza feküdt és fogni kezdte a fejét.

- Miért csinálod ezt velem?- nyávogott. Felállt, oda jött hozzám és megcsókolt.- Gyönyörű vagy!.-mosolygott
- Már azt hittem valami baj csináltam.- néztem fel rá.
- Igen, bajt csináltál.- mondta komolyan.- Nem tudom levenni rólad a szemem.- fogta derekamat.
- És az ekkora baj?- karjaimat nyakába akasztottam és lábujjhegyre álltam.
- Nem.- mosolygott és megcsókolt.- Viszont így sok embert megkel majd öljek a szememmel.- kacsintott

Mosolyogva megforgattam a szemem és megfogtam a kezedet és az ajtó felé húztam. Zavarodottan nézett rám, hogy hova megyünk, majd kinyitottam az ajtót. Ő elugrott és visszafutott a nappaliba.

- Hé, Zayn most ebédelnek nem látják, hogy tőlem jössz ki.-nevettem.- Pár lépésnyire van innen a szobátok. Nem fogunk lebukni. Ráadásul ruhába vagy tehát semmit se érthetnek félre.- mondtam.
- Hm, miért érzem azt, hogy bánod, hogy ruhában aludtam?- kuncogott és átmentünk  a szobájukba.

Mosolyogva megforgattam a szemem és leültem egy fotelba.  Zayn elment át öltözni. Közbe megérkeztek a többiek is kivéve Louis. Körém ültek és bámulni kezdtek. Niall intett egyet és vissza ment a szobájába. Remek szóval haragszik. Harry tekinteté éreztem magamon így ránéztem.

- Öh, megnézem, hogy Zayn kész van már..-mondtam elpirulva. Valahogy sose bírtam, ha néznek.

Elmentem Zayn ajtójához és kopogtam. Hallottam, hogy mondja, hogy gyere így bementem, de eléggé megilletődtem és becsuktam gyorsan az ajtót. Oké Zayn...mi volt az a nagy Zayn alsógatyájában?
Nagyokat kezdtem el nyelni és éreztem, hogy nagyon ver a szívem. A Levegőt is szaporábban vettem. elmentem az ajtótól és leültem a kanapéra.

- Na láttál valamit?- perverz vigyorral nézett rám Harry.- Eléggé meg  vagy illetődve.- nevettek.

Szúrós szemmel ránéztem. Kinyílt Zayn ajtaja és kijöttek rajta mind a ketten. Louis vigyorogva rám nézett. És leült Harryék közé. Harry megkérdezte, hogy mi volt és Louis csak elnevette magát.

- Camilla látta Zaynt alsógatyában. Csak ennyi történt.-nevetett.- Lehet most megijedt.
-  Nem azt figyeltem.- motyogtam.
- Ühüm.-nevettek.- Hé, ha ez segít mindenki megdöbben mikor alsógatyában látják.- mosolygott Liam.
- De én áh, hagyjuk.- mondtam mikor már tudtam, hogy ezt a csatát ők nyerték.

Zayn elnevette magát és hátulról átkarolt és nyomott egy puszit az arcomra. Meg is jegyezte, hogy elég vörös vagyok. Persze, hogy az voltam hisz, ha az a nagy izé  a gatyájában az, volt akkor, hogy is fogalmazzak. A Pici Zayn nem is olyan pici...

- Hé srácok nyugi van!-mondta Zayn.Végre ő majd leállítja őket.- Fogja ő még közelebbről is látni!- és tévedtem...nem állítja le őket.

Tiszta vörös arccal felé fordultam és szúrós tekintettel néztem rá.  Ártatlanul felemelte a kezét és mosolygott. Felálltam és megfogtam a kezét, majd elköszöntem a fiúktól és elhagytuk az iskolát. Szótlan voltam egész úton és csak Zayn hülyeségén törtem a fejem...vagyis lehet nem is hülyeség? Fogom én még közelebbről is látni?  Ránéztem Zaynre aki csak mosolygott. Tudtam, hogy ő is ezen gondolkozik. De akkor most már tudom, hogy az tényleg a "pici" Zayn volt... És ha én azt fogom közelebbről is látni akkor én most nagyon félek. Zayn megsimogatta  arcomat. Oké felfogta, hogy félek.
Elsétáltunk a parkba és összekulcsolta ujjainkat. Zavarodottan ránéztem. Egy nyugit suttogott és  vettünk egy kis ecetes chipset. Kezembe vettem egyet és Zayn felfordultam. Mosolyogva beleraktam a szájába.
Olyan tökéletes hangulat volt. Tökéletes pillanat.

- Ott van Zayn Malik!- hallottuk egy lány kiabálást. Igen..csak volt tökéletes pillanat.

8 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik hamar kövit!! :))

  VálaszTörlés
 2. Szia!:)
  Niall!:'( És Zayn!:""DDD Istenem nagyon jó rész, a legjobb eddig!;)
  Rose X

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia:) lesznek még azok cukik:333
   Zayn hát igen mikor megláttam azt a giffet rögtön tudtam hogy bele kell raknom:DD köszönöm:)

   Törlés
 3. Nagyon jó lett ..de de de hozd már a következőt, kell már új rész olyan kiváncsi vagyok :3 de tényleg rohadt jó lett :)<3

  VálaszTörlés
 4. Szia imádom a blogod tényleg nagyon eredeti. Szegény Camilla :( Én a helyében Niall-t választanám!( Amúgy nem tudom miért, ez csak olyan megérzés féle :DD ) Azon a részen rengeteget gondolkoztam, ahol valami titokról van szó! Nagyon kiváncsivá tettél ezzel ;) Rémliem sikerül minél hamarabb hoznod egy kövi fejezetet :)) Addig is puszi és ölelés xoxo <3 Nikol D. :))

  VálaszTörlés