2013. december 3., kedd

10. rész

Sziasztok:)

Elérkeztünk a 10. részhez! Augusztus 29. nyitottam meg a blogot a Prológussal. Most itt vagyunk 35 feliratkozóval, 94 olvasóval 16 díjjal, +4000 megtekintéssel és még csak a blog elején tartunk. Belegondolni is furcsa érzés, hogy e-röpke majdnem 4 hónap alatt mennyien szerették meg a blogomat. Köszönöm nektek!


Mikor felébredtem igen csak nedvesnek éreztem homlokomat. Egy darabig azt hittem levert a víz de mikor felnéztem Niallre akinek az ölében aludtam pár perccel ezelőtt éppenséggel  nyáladzott. Várjunk Niall nyála rajtam van? Ez mi undorító? Jó igaz, hogy ezt két héttel ezelőtt még imádtam volna, de mostanra megtanultam őket átlagosnak tekintetni és valljuk be, hogy undorító, ha egy ember nyála van a homlokodon.
Oda nyúltam a dohányzóasztalon lévő zsepis dobozhoz és kivettem pár zsebkendőt. Letöröltem  Niall nyálát magamról, majd felültem és letisztítottam a szája szálát és a nyakát. Hirtelen nevetni kezdett...oké tehát csikis a nyakánál? Megvan a gyenge pontja. Elkezdtem csikizni és láttam álmos mosolyán, hogy tetszik neki.  Annyira édes az a mosoly. Na Camilla most fejezd be!
Belefáradtam a csikizésbe így lihegve leültem mellé, majd hosszasan nézni kezdtük egymást. Egyszerre felnevettünk, majd elmeséltem neki a nyálas történetet. Egy újabb nevetéssel díjazta.

- Te, lehet eladom Ebayen a zsepit, elvégre Niall James Horan nyála van benne.- kuncogtam.
- Nagyon vicces vagy!- mosolyogva megforgatta a szemét.

Rámosolyogtam és felálltam, mikor meghallottam kedvenc számomat a rádióban. Felhúztam Niallt és nem is a zene ritmusára de elkezdtem táncolni rá, mint Niall partnere ként. illedelmesen pukedliztem egyet, majd kezébe helyeztem kezemet és ő csak mosolyogva figyelt. Megfogtam szabad kezét és derekamra helyeztem, majd én másik kezemmel vállába kapaszkodtam. Jobb lábbal megindultam és ő ügyetlenkedve, de hátra lépett. A dal közepénél belejött ő is és  tökéletesen mozogtunk a dalra. Eggyé váltunk a dallal és egymással.
Elengedte derekamat én, pedig örömmel forogtam körbe. Kezeit újra vissza helyezte, majd folytattuk a lépések gyarapítását. Önfeledten táncoltunk és táncoltunk és táncoltunk. Megfogta másik kezemet és egy félforgással hátam mellkasának nyomódott és karjait keresztezte mellkasomnál. A Dalnak vége lett és a táncnak is, de mi ugyan abban a pózban maradtunk. Mindketten szaporán vettük a levegőt és éreztem a meleg levegőt a nyakamban. Oldalra fordítottam fejemet így látóterembe került Niall arca.  Aranyosan kipirult arcán egy édes mosoly jelent meg, ami engem is mosolygásra késztetett. Lélegzetünk is lassulni kezdett és újra nyugodtan vettük a levegőt. Közelebb hajolt hozzám és nyomott egy puszit az arcomra. Azt hiszem teljesen lángba borult az arcom, de mosolyom még nagyobb lett. Karjai közt megfordultam és megöleltem. Kezei derekamra csúsztak, majd átölelt. Niall ölelése megnyugtató. Talán ő adja a legjobb ölelést a világon. Egy magasságunk miatt tökéletes szögben tudtam vállára hajtani a fejem.  Nem tudom mennyi ideig állhattunk így, de tökéletes pillanat volt. Teljesen elvesztettem időérzékemet.

-Khm...- halottam az ajtóból valaki krákogását.

hirtelen oda kaptam a fejem. Egy pillanatra azt hittem Zayn, de láttam, hogy csak Skyler. Elmosolyodtam ahogy kipirult arccal bámul minket.

- Én csak azt szerettem volna mondani, hogy ma nem tudok este filmezni veled, mert Louissal megyek va-vacsorázni.- arca most már teljesen piros volt. Elmosolyodtam rajta.
- Menj csak nyugodtan, majd máskor bepótoljuk.

Bólintott és elment. Elhúzódtam Nialltől és egy alkoholos filcet vettem a kezembe. Cuki bajszot rajzoltam neki és szemöldökét is megvastagítottam. Azt hiszem rosszul tettem, mert kivette kezemből és elkezdett a homlokomra irkálni, majd rajzolt egy-egy szívecskét az arcomra. Így baloldalamon is volt egy és a jobb oldalamon is. Állam alá rajzolt egy kis borostát és elnevette magát.  Kihalászta zsebéből telefonját és a tükör elé húzott. Hátam mögül átkarolt engem és lefényképezett minket.  Ha jól láttam feltöltötte twitterre. Most vettem csak észre, hogy azt írta a homlokomra, hogy " I ♥ Niall ". Mosolyogva megforgattam a szemem és  ágyamról elvéve a telefonomat megnéztem a képet. Rt-ztem és favouriteztem.
"Tetszik a bajszod eléggé élet hű ;D"
Elkezdtem olvasni a kommentárokat és kaptam hideg meleget. Volt aki azt mondta szép vagyok és, hogy összeillünk Niallel...de volt aki betámadott

- Ne foglalkozz velük!- mosolygott Niall.

Bólintottam egyet és leültem az ágyra. A rádióban meghallottam a "What makes you Beautiful"-t azonnal felálltam és Ugrálni kezdtem az ágyon.

- Baby you light up my world nobody else!-énekeltem vagy is inkább kiabálásnak volt mondható.

Niall mosolyogva figyelt engem, majd mikor vége lett a dalnak leültem  és megint lihegtem. Nevetve megrázta a fejét és leült mellém. Szótlanul néztük egymást és csak néztük és néztük.

- Há, pislogtál!- nevetett.
- Ez nem ér!- háborodtam fel és lelöktem az ágyra.
- Segítség  megakar rontani!- kezdett el halkan "kiabálni".
- Aki már meg van azt nem lehet!-kacsintottam.

Elnevette magát és megfogta a derekamat és lehúzott magához. Egymás mellett feküdtünk és csak néztük egymást. Olyan más volt...nem így képzeltem el őt, de talán ez a Niall jobban tetszik mint az akit elképzeltem. Kezével mosolyogva végig simított arcomon és közelebb hajoltunk egymáshoz. Szánk milliméter távolságra volt egymástól, majd elhúzódott és vissza feküdt mellém.

- Nem szabad..-motyogta és rám nézett.
- Miért nem?- zavarodottan kérdeztem
- Mert még nem jött el a mi időnk...

Összezavarodtam. Nem mondhatnám, hogy mérges lettem vagy dühös, de fájt. Ne feledd Camilla te csak barát vagy neki..semmi több! De akkor, hogy értette azt, hogy nem jött még el a mi időnk?
Mikor megakartam kérdezni tőle már nem volt bent a szobában... remélem nem haragszik rám vagy valami...
Ezt jól el cseszted Camilla!

12 megjegyzés:

 1. Állati jó lett. Szegény Camilla :( gyorsan hozd a kövit

  VálaszTörlés
 2. Szia!:)
  Olyan cuki lett a rész!:DD Nagyon gyorsan a folytatádt létszi!:DDD
  Rose X

  VálaszTörlés
 3. "Segítség megakar rontani!-kezdett el halkan "kiabálni".
  Aki már meg van azt nem lehet!-kacsintottam."
  Ezen annyit nevettem :DD de amúgy az egész rész nagyon aranyos:) köviit :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jaj de edi vagy :33 nekem az a kedvenc részem és amikor táncolnak:)

   Törlés
 4. áááá *--------* legjobb rész :3 gyorsan hozd a kövit :))

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jó siess a kövivel!! :) <3 puszi:Sára xxx

  VálaszTörlés
 6. Mikor lesz a kövi rész ?: ) vagy már kint van mert nekem nem adja be ? :C

  VálaszTörlés