2013. november 5., kedd

9./1 rész Bravúros tánc

Atya isten!!! Sziasztok!

31 feliratkozó?? Elképesztőek vagytok!!! Imádlak titeket!! A napokban megkaptam a 11. díjamat (✿◠‿◠) Annyira de annyira örültem/örülök:)) A kommentárokról ne is beszéljünk!! Annyira büszke vagyok rátok és magamra is! \ (•◡•) / küldök mindenkinek egy-egy puszit  (っ◔◡◔)っ ♥
Jó olvasást! :)
H.C.J.- Szerintem a feketét! Akkor majd tapadnak rád a csajok!- mosolyogtam Jamesre.
- Az biztos, hogy tapadnak.-nevetett.- De ez most kiselőadás lesz Cam. Elegánsnak és gazdagnak kell hinniük aki tudja, hogy miről beszél. - bólogatott erősen a kamerába.
Mindig megmosolyogtatott. Egy fekete öltönyt viselt, alatta egy fehér inggel. Egy sötét farmerrel kiegészítve és egy fekete nyakkendővel amin rajta volt az egyetem logója. Jól nézett ki. Szép zöld szeme és szögegyenes haja mindig elcsavarta a lányok fejét. Telt ajkai vannak és kifogástalan tökéletes fehér fogsora. Néha csodálkozok, hogy ő a legjobb barátom és, hogy ilyen jól néz ki. Hogy tudtunk mi régen ellenségek lenni?
- Hé Cam figyelsz rám?- mosolygott.- Történt veled ma valami érdekes?
- Ja bocsi, elkalandoztam.- nevettem.- Hát.....kibékültem Zaynnel....-haraptam bele a számba.- Kiderült, hogy Paul a menedzsmentje miatt nem tudott eljönni. És....öm hát megcsókolt.- elpirultam.
-  Istenem te lány.- megrázta a fejét.- De ha megint fájdalmat okoz neked megölöm!!- tördelte az ujjait.
- És....öm James....- nyeltem nagyot.- Nem akarsz valamit mondani?- összehúzott szemöldökkel figyelt rám.- Ma vagyunk két éve elválaszthatatlan barátok...- csalódottan néztem rá, hogy elfelejtette.
- Oh, basszus kiment a fejemből.- matatni kezdett a táskájába és elővett egy dobozt.- Boldog 2 éves barátság fordulót!- mosolygott.
- Nem felejtetted el?- mosolyogtam.- Mi van benne?- érdeklődve néztem a rózsaszín masnis dobozkát.
- Majd hétvégén meglátod!-mosolygott.- De most mennem kell készülődni!- küldött egy puszit és kinyomta a skypeot.

Bekel szerezzek nekem is egy ajándékot vasárnapra. Basszus holnap lesz a tánc verseny! Fogalmam sincs, hogy most mit csináljak! Semmi ötletem sincs. De leégni se akarok. Ki kell valamit találjak. Elővettem az ágyam alól egy dobozt. Még anya  balett ruhája volt benne. Mosolyogva  néztem végig  tütün és a balerina cipőn. Elővettem egy cica nadrágot és kerestem egy szalagot. Körbe néztem a szobában és láttam egyet a függönyön. Sietősen indultam meg felé, mikor átestem a dobozon amiben a ruha darabok voltak.  Szúró fájdalmat éreztem bal térdemben. Azt hiszem megint lejjebb csúszott a porc. Remek.. ügyes vagy Camilla. Felálltam a földről és a  a nappalit elválasztó függöny felé indultam, mert becsúszott alá a telefonom. Mikor elhúztam a selymes anyagot és egy csigalépcső rejtett. Érdeklődve mentem fel az emeletre.
Ragyogó szemekkel néztem körül. Egy táncterem. Egy cetli volt a falon. Oda mentem

" Kedves Directioner!
Ha ezt olvasod most jársz itt először:) Ez a te különleges szobád!
Emlékszel mikor kérdeztük a regisztrációs lapon a hobbidat?
Azt megválaszolva alakítottunk ki neked egy tánc termet.
One Direction xx "


Sikítottam örömömben. Ez csodálatos. Talán Emmáék megtalálták a saját termüket? Majd holnap megkérdezem.  Azt hiszem tökéletes alkalom arra, hogy ki próbáljam a termet.  Tökéletes ötlet jutott eszembe

***
A nagy nap. Hú... izgulok.  Nem tudom, hogy hogy fog tetszeni másoknak és ami a legfontosabb a fiúknak. Felvettem a  egy  fekete tapadós pólót, rá a tütüt és egy rózsaszín cicanadrágot majd a topánkát. A szalagot végig kötöttem a jobb csuklómon és lementem a terembe. Összesen 12-en táncolnak. És 11-en vannak előttem. Viszonylag gyorsan letáncolták. És most jöttem én. Mikor a terem sarkába mentem végig néztem Niall és Zayn arcán. Kíváncsiságot láttam rajtuk. (Most indíthatod el a videót)
A Tánc felénél levettem a tütüt és megszólalt Cher Lloyd Swagger Jagger című száma amire hip-hop-ot kezdtem el táncolni. Mindenkit megleptem, de hát nem tudtam eldönteni mit táncoljak így össze dobtam a kettőt. Mikor vége lett a táncomnak  végig néztem mindenki arcán. Döbbent tekintetekkel találtam szembe magam. Hosszú csönd, majd hirtelen Niall feláll és elkezd  tapsolni. Hamarosan követték a többiek is.

~~~~~~~~
Hát ez lenne a kilencedik rész első fele:) Páran mondták, hogy nem találnak twitteren! Ez azért van mert megváltozott a nevem ugyan youtuber lettem és a youtuber nevemre megváltoztattam @-omat is. Novemberben felkerül az első videóm !:) Remélem  ismerté válok és megnevettetek másokat!:) a twitteremet pedig ebben a linkben találjátok: twitter

9 megjegyzés:

 1. SZIA!:DD
  Fúú tetszik, imádom!:D
  Várom a folytatást!
  Rose X

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Ez a legeslegjobb blog amit valaha olvastam! Született tehetség vagy! És olyan cuki, hogy Harry olyan kis kitartó :D
  Maj:3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia:!:3
   Oh, köszönöm:3 Igen, Harryékkel hamarosan több rész lesz:3

   Törlés
 3. Szia!
  Nagyon jó a blogod,igazából úgy érzem, hogy én járok!! a Directioner suliba,ami szuper lenne, habár igaz én Harry-fan vagyok,és ellenezném a Cam és a Zayn kapcsolatát :) szuper,várom a következő részt, és bemutatkoznék mind 32-ik rendszeres olvasód! ;)
  Adri x

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jujci *--* köszönöm szépen:)) ♥

   Törlés
  2. Szivesen:)
   Mikorra várhatóm a következő részt?
   Nem szeretnélek zaklatni,csak máár annyira kiváncsi vagyok! :)
   Adri x

   Törlés
 4. mikor lesz kövi ? :$

  VálaszTörlés