2013. október 29., kedd

8. rész Utállak!

Sziasztok!:)
Nem szokásom a részek elejére írni, de most még is megteszem:) Közelítünk a 10. részhez:) Gondolom észrevettétek.  Túl vagyunk a +2000 megtekintésen:) elképesztő dolognak tartom, hogy részenként léptünk 230 megtekintéseket. Sokan mondták, hogy ez nem is sok. De sok! És tudjátok miért? Mert az elejétől kezdve hatalmas nagy rajongótáborom volt. Elképesztő, hogy ezzel a bloggal mennyi embert tettem az olvasás függőjévé. Viszonylag gyorsan hoztam a részeket. És büszke vagyok rá, hogy +2354 jelenleg az oldal megjelenítések száma. 27 feliratkozó 7 illetve 8.rész alatt. Csodálatosak vagytok!:) Örömmel jövök mindig fel a Directioner School-ra mert mindig tudom, hogy lesz rajta egy pár meglepetés. Igen, meglepetések, egy-egy ajándékok vagytok nekem. Mindannyitokat tisztellek és egyformán szeretlek titeket. Még ha ez a blog a 4. évad az utolsó évad után feledésbe merül. Én büszke leszek rá, hogy valami olyat adtam az embereknek ami örömet okozott nekik:) A blogot összesen 72 ember olvassa! És tegnapelőtt megkaptam a 9 díjamat is. 9 díj 72 olvasó 26 rendszeres +2354 oldalmegjelenítés. Ez mind a 10.rész előtt.
Köszönöm nektek!!! Jó olvasást a 8.részhez:)))  
H.C.J. xx


Hegyek, dombok, erdők, tisztások. Ez a szabadság. Egyedül  ülni a különböző virágokkal borított réten. Hallgatni a patak halk csobogó hangját. A hűvös szellő simogató hullámait érezni testünkön. A nap sugarainak simogató nyallábait érezni arcomon. Egy-egy számomra kedves teremtést közel engedni magamhoz. Egyetlen egy érintésre, majd tovább engedni őt...lehetetlennek hangzik. De az életben mindig lesznek fájdalmas búcsúk...lelked összetörik, napjaid szürkék, a népszerűség éléről egyenesen a legaljára kerülsz. Azzal megszerezni a főcímet, hogy mosolyogsz, segítesz másokon és mindenkit felvidítasz..nagyon nehéz. De nekem sikerült.....egykor még mikor ezek a jelzők igazak voltak rám. Aztán megtörtént a baj....akkor derült ki, hogy kik is az igaz barátaim. Őszintén? Tudtam, hogy kevesen lesznek, de mégis abban bíztam, hogy több lesz mint 10.... 10? Ugyan mint 3.... Mindenki kérdezgette, hogy mi van velem. Hol van az a Camilla akit ők megismertek. Aki mindig segített, aki vidám volt és szeretett. Ő elment.... anyáékkal tartott. a lelkem elhagyott. Ő anyáékhoz tartozott. Azóta keresem önmagamat. Ekkor jött képbe James. Az iskola rossz fiúja. Akivel a legnagyobb vitáim voltak, mert teljesen egymás ellentétei voltunk. Míg én a világosat, ő a sötétet képviselte. Aztán mikor megtörtént a baleset. Mikor a szüleim meghaltak.....egyedül maradtam. mindig egyedül ültem..nem szóltam senkihez semmit. Hagytam, hogy a nevetség tárgyává tegyenek. Az nap megint egyedül akartam..akartam? Ugyan muszáj volt egyedül töltenem az ebédszünetet. Egyedül ültem és  magamban szíttam magamat, hogy elfelejtettem elhozni az ebédemet. Ami igazából csak egy dobozos kakaóból állt. James megállt előttem...én vártam a pillanatot, hogy mikor szól be és, hogy mikor nevetnek ki. Ő csak csendben leült. Kezembe nyomta a dobozos kakaómat. Most először néztem valakinek a szemébe hosszú idő után.

- Tudom, hogy szereted.- mosolygott.

Egy köszit suttogtam és újra a bakancsom orrát kezdtem el bámulni. Magához húzott és átkarolt. Zokogni kezdtem és átöleltem. Ő megértett.....neki az apukája halt meg. Egyedül él az anyjával. Elképesztő, hogy a vitáink ellenére ő volt az első ember aki hosszú idő után odajött hozzám és hajlandó volt velem beszélni. Akkor jöttem rá, hogy James nem is rossz...csak neki is fent kellett maradnia a csúcson. Amire én képtelen voltam. Attól a naptól kezdve ő a legjobb barátom. Ma....pontosan 2 éve.... 

Szép lassan, apránként nyitogatni kezdtem a szememet. Niall sehol sem volt. Megráztam a fejemet...a reggeli szokásos mozdulataimmal. kikecmeregtem az ágyból és a fürdőbe igyekeztem. Elvégeztem reggeli szokásos cselekedeteimet és vissza mentem  szobába átöltözni. A szekrény előtt állva elgondolkoztam, hogy ez az első alkalom, hogy James nélkül töltöm ezt a napot.  Levettem a pólómat és a pizsama nadrágomat.  Kicsit még gondolkoztam mit vegyek fel, majd leemeltem egy fehér supermenes trikót és egy rövidnadrágot. Felvettem egy fekete csipkés melltartót hozzá illő fekete bugyival.

- Jó reggelt napfény! Már felkeltél?- jött be Niall. Én a hang irányába kaptam a fejemet.- Ö..üm...bocsi- elpirulva elfordult és leült a nappaliba. De előtte végig nézett rajtam. Amiért nem haragszok, mert én is ugyan ezt tettem volna vele. Felöltöztem ( kattints ) és leültem mellé a kanapéra.  Szemeit végig vezette rajtam és mosolyogni kezdett.- Jól nézel ki.
Elpirultam és felhúztam a térdeimet a mellkasom elé és átkaroltam azokat.  Tehát akkor még itt volt reggel csak felhozta a reggelinket. Ez aranyos tőle. Most egy kicsit örülök, hogy nem ordítottam le azonnal a fejét. Észrevettem, hogy a naplóm az asztalon van és kilóg belőle az a sárga cetli amit  Niall rakott az ajtómra. Remélem ő még nem vette észre. Gyorsan megfogtam a naplót és bevittem a szobámba a párnám alá, majd vissza ültem Niall mellé. Kérdően nézett rám. Elmondtam neki, hogy az a naplóm...és hogy jobban szeretem a helyén tartani. Mosolygott egyet és elvett egy palacsintát a tálcáról és bőven megöntötte rajta a szirupot. Kicsit nevetnem kellett ezen.  Én is elvettem egyet..és szépen megreggeliztünk

***

Már túl voltam az órák nagy részén már csak a tesi maradt. Ha szerencsém van focizunk és külön csapatba leszünk Juliannaval. Bepakoltam egy üres szekrénybe a ruháimat, táskámat és felvettem a tesi cuccomat. (kattints) és a térd rögzítőmet. A mezem hátulján "Horan" felirat volt. Még az egyik születésnapomra kaptam Emmától. kimentem a pályára ahol  már Juliék kint voltak. Oda sétáltam a többiekhez nem törődve volt legjobb barátnőmmel. Aki kiszúrt a tömegben ugyan is szikrák szorva szemével engem figyelt.

- Hé, Jasons!- szólított meg.- Mit szólnál egy gyors menethez mielőtt még ideérnének a fiúk?- fogta kezében a focilabdát
- Ennyire veszteni akarsz Ramcey??- mutattam felé egy fél mosolyt.
- Tudod mit? Kezdhetsz.- dobta nekem a labdát amit sikeresen elkaptam.
- Biztos?? Nem akarsz inkább te előnyből indulni?? Kelleni fog.-kacsintottam.
- Elég a beszédből válassz csapatot. 9 oda 9 ide.- mondta és kilencen mögé álltak a többi meg én mögém.

A meccs elkezdődött. A labdával ide-oda szlalomozva kerülgettem ki az ellenfél védelmi embereit. Julia közeledni kezdett felém. Tudtam, hogy hatalmas nagy ütközés lesz, de belementem. Ő becsúszott elém miközben én a labdát bokáim közé szorítva felemeltem és tovább futottam.  tiszta volt a terep a kapu előtt. Mikor Juli úton ért és elvette a labdát. Minden erőmet belevetve futottam utána a félpályánál sikeresen elvettem tőle a labdát. Lepasszoltam Skylernek aki ügyesen vitte végig a labdát. Bravúros gólt lőtt.

- Szép volt!-hallottam Louis hangját a pálya jobb oldaláról. A hang irányába kaptam a fejem. Mindegyik ott volt. Közeledni kezdtek felénk.
- Mi is beszállhatunk?- kérdezte Niall a többiektől, de szeme végig rajtam volt.
- Persze.-mondtuk egyszerre Julival.

A többi lány a háttérben már visítozott, hogy nem fogja leégetni magát a fiúk előtt. Jó páran le is ültek. Harry rögtön Emmát kereste és amikor megtalálta ülni a padon csatlakozott is hozzá azonnal.Szegénykém, hogy küzd Em-mért....talán nekem is ezt kellett volna csinálnom Zaynnel?...Megráztam a fejem és kizártam miden gondolatomat ami Zaynnel volt kapcsolatos.

- Én szeretném védeni Camillat.- mosolygott Niall.
- Veszteni akarsz Horan?- húzogattam a szemöldökömet.
- Ennyire biztos vagy a dologban Jasons ?- kacsintott.-  Na gyere!

Lerakta a földre a labdát. Zayn és Louis az én csapatomba volt. Niall és Liam Juliannájéba.  Megszólalt a meccskezdetét jelentő síp. A labda Nialléknél volt. Próbáltam leszerelni a drágát, de nagyon ügyes volt.  Szerencsére a kapufát találta el a mára már kopott labdával. Szélsebesen futottam, hogy megszerezzem a bőrt és tovább vigyem. Szerencsésen alakultak a dolgok és még idejében odaértem. Lepasszoltam Louisnak aki Sky védelmére kelt ugyan is a védők kicsit össze balhéztak. Zaynnél volt a labda aki, igazán nagy érdeklődést mutatott Juli felé. Gyorsan lepasszolta nekem, hogy tovább foglalkozhasson azzal a....
Niall előttem állt és próbálta elvenni a labdát. Végig egymás szemébe néztünk és mosolyogtunk.

- Innen nem jutsz át Jasons!- mondta magabiztosan Niall.
- Azt mondod?- megpusziltam az arcát és elvittem a labdát.- Tényleg nem!-nevettem.
- Hé, ez csalás!!- futott utánam.

Én csak nevettem és rárúgtam a kapura egy nagyon szép ollózási kísérlettel. Az állás 1:0 ide Zayn egyre jobban idegesített azzal, hogy Julival foglalkozott. Nem örülnék neki, ha összejönnének.... És mielőtt félreértés lenne belőle nem Zayn miatt, hanem Juli miatt. Zayn már hidegen hagy. Nem érdekel az az édes mosolya...azok a hatalmas nagy barna csillogó szemek. Az a dús sötét barna haj ami most is tökéletesen be van állítva. És az az izmos teste.....Mi ne! Malik azonnal vedd vissza a pólódat. Elkaptam a fejemet róla és próbáltam kitörölni a gondolatot is a fejemből, hogy Zayn most csupasz felső testtel feszít előttünk.

- Ne nézd ilyen feltűnően.- suttogta Niall.- Érzi, hogy féltékeny vagy. Ezért csinálja!
- Ch, nem is néztem..és nem is vagyok féltékeny arra a ribancra.- el se hiszem, hogy ezt mondtam.- Fú..miért vagyok féltékeny? Hiszen nem érzek iránta semmit.- fejemet Niall mellkasának döntöttem.
- De érzel...csak dühös vagy rá.- megölelt.- Ő is szeret Cam...
- Szeret? Ugyan már...akkor nem ültetett volna fel engem.-erre Niall nagyot sóhajtott.
- Paul aznap eljött hozzánk és fontos dolgokat beszélt meg vele...- zavartan néztem rá.
- Mindegy...nem érdekel...- nyeltem nagyot.- Malik a kibaszott életbe bele! Foglalkozz már azzal a retkes labdával, mert egyáltalán nem segítesz a csapatnak!!- ordítottam amin mindenki meglepődött, de még én is.

Mérgemben erősen bele rúgtam a labdába ami Juli orrát találta el. Őszintén? Nem bántam. Csak a visítozását hallotta mindenki. Niall próbált komolynak tűnni és meg róni engem, de nem ment neki..csak elnevette magát.  Angyali arcot vágtam mintha én nem tehetnék semmiről. Zayn tekintete ijesztő volt. Közeledni kezdett felém. Kicsit Niall háta mögé bújtam.Hallottam ahogy egy nyugit suttog.

- Camilla elmondanád, hogy mire volt jó ez?- emelte fel a hangját. Örülök, hogy mindenki elkísérte Julit a védőnőhöz, mert ha ezt hallják Zayn sok rajongót veszít.... Skyler Louis karjaiban volt és Harry meg Emmát csesztette még mindig. Hogy ezeket miért mondom el? Mert  próbáltam nem Zaynnel törődni.
- Véletlen volt...- mondtam nyugodtan.- Ha te nem vele foglalkoztál volna hanem a labdával akkor nem történt volna ez!- vágtam a fejéhez.
- És ha te meg nem  lettél volna féltékeny nem ordítottad volna le a fejemet akkor én most nem kiabálnék veled!- csökkentett hang erején.
- Nem lennék féltékeny, ha nem arra a lányra másztál volna rá akit rühellek!- vágtam be a durcit.
- Persze, mert te csak erre vagy féltékeny.-mondta cinikusan.
- Igen!! Miért arra kéne féltékenynek lennem, hogy egyfolytában utána koslatsz és direkt leveszed a pólódat, hogy engem idegesíts és hogy Juli meg  összeessen ott helybe?!
- Tehetek róla, hogy nem akartam jobban beleizzadni a pólóba?
- Ch, ez olyan mint ha én azt kérdezném, hogy tehetek én arról, hogy tökéletes a hasad? - tettem csípőre a kezem.
- Ne mondj ilyeneket mert késztetést érzek arra, hogy megcsókoljalak!- megint hangosan beszélt.
- Jó akkor tedd!- kiabáltam vissza.
- Jó, meg is teszem!!
- Jó!
- Jaj fogd már be!! -mondta és közelebb lépett hozzám.

Kezeit arcomra helyezte és megcsókolt.  Karommal nyakába akaszkodtam, míg ő tenyereit arcomról a derekamra helyezte és közelebb húzott magához. Szorosan tartott míg csókunk tartott. Tökéletes volt a pillanat. Hogy tudok ilyen könnyen megbocsájtani neki? Camilla lökd el magadtól. Fejezd be!! Camilla!! Megbántott téged! Fejezd már be!!
Hiába mondogattam magamban nem tudtam meggyőzni magamat így vissza csókoltam.

- Annyira utállak!- suttogtam.
- Én is!!- mondta és magához ölelt.

~~~~~~~~~
Nos itt a híres 8 rész:)) Remélem tetszett:)) Valamit akartam még írni de elfelejtettem:/... Oh, meg van köszönöm az előző részhez érkezett 9 (mert ugye 18 kommentből 9 az enyém volt) kommentált!! És azt a sok pipát!! Nagyon szépen köszönöm<33333

17 megjegyzés:

 1. Te Jány!! Siess a kövivel és remélem marad Horan tagozatos!! :) ♥
  puszi:K.Sára

  VálaszTörlés
 2. *-----------* siess a kövivel :3

  VálaszTörlés
 3. Szia!:D
  Hogy mi? Itt abbahagyni? Na gyorsan hozd a folytatást!:D Annyira jó!:DD
  Rose X

  VálaszTörlés
 4. Ezt muszáj volt?
  Komolyan ki akarsz készíteni? De tényleg? ;)
  WáÁÁÁááááá! Zayn és Cam <3
  Gyorsan hozd a kövit, mert ez így nagyon nem oké! Muszáj tovább olvasnom!
  Na jó, elég a baromságból....: Nagyon jó! Imádom! Siess a kövivel!
  xx Darku

  VálaszTörlés
 5. Dóri nenenenenenenene...miért?miért?miért?miért itt kell abbahagynod? O.o tuti,hogy meg akarsz ölni..tuti.. :D istenem..most komolyan..miért itt hagyod abba? *--*
  egyszerűen oigbioasőfhőpigsdogha9g9 volt *---*
  #Sorry_nem_tudok_most_értelmes_lenni
  gyorsan a kövit. *--* :) ♥ xx.

  VálaszTörlés
 6. http://awardsonlyforyou.blogspot.hu/ Vár rád egy kis meglepi. :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon jó lett. Gyorsan kövit! xxAnna

  VálaszTörlés
 8. Imádom,Nagyon jól írsz,elismerésem!
  Remélem hamar jön a következő rész!
  Adri x

  VálaszTörlés