2013. október 23., szerda

7.rész Álomnak hitt valóság

A nap melengető sugarai egyenesen arcomat támadták meg. Számon mosoly húzódott mikor felébredtem. Hisz...csodálatosat álmodtam. Niall velem aludt és kellettem neki. Még ha álom is volt..csodaszép volt. Felültem az ágyon és hosszasan kinyújtottam karomat. Végtagjaim halk ropogásától kirázott a hideg. Kitakartam magam puha bársony takarómmal és belebújtam kutyás mamuszomba. Megdörzsöltem a szemem és bementem a fürdőbe. Hajamat gondosan megfésültem és felöltöztem. Mikor magamra vettem a Malik tagozatos pulcsimat....eszembe jutott, hogy nem jött el a randira Zayn. Már is kedvtelenül indultam reggelizni. Ajtómhoz csoszogtam és egy papír fecnit találtam rajta.

" Jó reggelt napfény! Ne haragudj, hogy nem voltam ott amikor felkeltél, de nem akartam feltűnést kelteni azzal, hogy reggel a te szobádból jövök ki. Remélem jól aludtál! xx
Niall :)"

Tehát nem álom volt???? Niall tényleg bejött megvigasztalt? Énekelt nekem? És karjaiba zárt? Szép lassan felfogtam. Először számon mosoly húzódott, majd egy hangos kiáltásban törtem ki. Szökdécselve mentem be az ebédlőbe. Elvettem a dobozos narancslevemet és a salátás szendvicsemet és megöleltem Skylert. Leültünk egy távoli sarok asztalhoz.

- Szóval ilyen jól sikerült a tegnapi randid Zaynnel?-mosolygott...de az én arcomról eltűnt.
-   Nem jött el a randira....-nyeltem nagyot.-Elfelejtette. De Niall bejött a szobámba..elsírtam magam a karjai közt és énekelt nekem. És annyira aranyos volt!- megint feltűnt a vigyor az arcomon.
- Hú....várj most felkel dolgozzam.-mosolygott.
- Hát....kérhetek tőled egy hatalmas nagy szívességet?- forgattam kezemben a szendvicset.
- Ühüm.....-mondta.- De miről van szó?
- Cserélnél velem? Mármint lehetnél Malik tagozatos én meg Horan...- tekergettem a szívószálat a narancsleves dobozban.
- Ilyet lehet??- meglepődött.- Persze!-nevetett.- Így is úgy is távol vagyok Louistól..mármint tagozat szerint szóval ja. Neked legalább így jobb lesz!- megölelt.
-  Köszönöm!-visítottam.- Akkor beszélek Niallel..vagy is Zaynnel hogy hol lehet megoldani.-mosolyogtam.
- Akkor mire várunk?-nevetett.- Tudom hol van a fiúk lakosztálya!-mosolygott.- Louis megmutatta. -felállt.

Elmosolyodtam és követni kezdtem. Elmentünk az én ajtóm előtt és lefordultunk balra. Meghúzta a "1D" 1-s szárát és elmozdult a fal....ami egy ajtó volt. Bementünk és párperc múlva 10 szempárral találtam magamat szembe.
- Skyler!- ölelte át Louis.- Azt hittem az első óráig nem találkozunk! De most örülök.- csillogott a szeme.
- Camilla!- jött felém Zayn és szét tárta a kezeit, hogy megöleljen, de ellöktem.
- Ne örülj. Csak azért jöttem, hogy megkérdezzem mikor kezdhetek a Horan tagozatban.- mosolyogtam Zaynre.- Skyler cserél velem. Ja és csak, hogy tudd. Remélem Niall elmesélte a tegnapi napot, hogy milyen jól szórakoztunk, ha már te nem jöttél el!- kacsintottam.
- Camilla...megtudom magyarázni....-nyelt nagyot.- Nem kell ahhoz átmenni Niallhez.
- Az elejétől kezdve hozzá akartam kerülni te is tudod. Ja, és nem kell több színjáték. Tartogasd a rajongóidnak. Tudod azokat akiket még nem vertél át. És, ha most megbocsájtanál beszélnék Niallel.- félre toltam és a szőkém elé sétáltam.

Rámosolyogtam és megöleltem. Másodpercek múlva éreztem védelmező karjait körülöttem. Kicsit magához szorított és éreztem ahogy beszívja hajam illatát. Tökéletes pillanat volt. Szép lassan elengedtük egymást.

-  Jó reggelt napfény!-mosolygott.- Gyere akkor felírod a nevedet Skyler neve helyére.- vezetett be egy szobába.
Körül néztem. Jó pár gitár elhelyezkedett a dalon és a sarokban is. Egyhatalmas nagy francia ágy volt a szoba központja és azzal szemben egy hatalmas nagy plazma tévé. Egy hűtő az éjjeli szekrény helyett. Barack színű fal és zöld álló lámpa. Volt  egy xbox a tévé előtt. A FIFA összes  példányával.  A szoba sarkában pedig egy nagy sarokkanapé volt. Niall kivett egy lapot az íróasztal fiókjából és egy tollat. Rám mosolygott és oda adta azokat. Aláírtam a papírokat. Odament a szekrényhez és kivette a ruhámat.
- Már csak ez van!- adta át.
- Nem baj! Ez még jobban is néz ki.-mosolyogtam.- akkor átöltözhetek itt?-kérdeztem.
- Persze!-mondta és kiment addig.
Levettem a "Malik"pulcsit. Levettem a pólómat is hisz a Crazy Mofos trikó nagyon megtetszett. Magamra aggattam a farmer rövid nadrágot és átvettem a Vans cipőt is. Felhúztam a "Horan" feliratú pulcsit.( kattints) Kimentem megfordultam. ÉS a mosolyt le se lehetett vakarni az arcomról
- Na milyen?- néztem Niallra, aki nyitott szájjal nézett rajtam végig.- Akkor ezt vehetem egy jólnak.-nevettem.- Na de megyek mert gasztronómia lesz az első órám és jó pontokat akarok szerezni a tanárbácsinál.-mosolyogtam Niallra aki elnevette magát.

Odajött hozzám átölelt és nyomott egy puszit az arcomra. Fogalmam sincs, hogy mi történik közöttünk, de tetszik. Büszkén és mosolyogva elhaladtam Zayn mellett és egy "sziasztok"-kal kiléptem az ajtón Skylert ott hagyva, mert fogalmam sincs, hogy hova tűntek Louissal. Annyira aranyosak. Már csak Emmát kéne összehozni Harryvel.  Szerintem egy kicsit tetszik neki. Bementem a szobámba leraktam a pulcsit a nadrágot és a Vans cipőt. Azt hiszem a póló ott  maradt Niallnél. Majd visszakérem tőle. Persze csak úgy, hogy más ne hallja. A végén még kombinálnának, hisz elég félre érthető az a mondat, hogy "Nálad hagytam a pólóm, vissza adnád?". Jelző csengő. A Fenébe elfogok késni. Felpattantam az ágyról és futni kezdtem. A lépcsőn majdnem leestem, de Zayn elkapott. Kínos.....

- Köszi...-mondtam.- De most mennem kell órára.
- Camilla ne haragudj rám!- kiabált utánam.

Úgy csináltam mintha nem hallottam volna meg. Pedig sajnos nagyon is meghallottam. Őszintén? Sajnáltam, de nem tehettem mást. Talán az én hibám, hogy így történtek a dolgok. Ha az elején nem hagyom, hogy ezeket csinálja velem....talán még most is Malik tagozatos lennék és talán még most  is csókkal üdvözölne. De, ha ezek nem történnek meg akkor nem alakultak volna így a dolgok Niallel. Amit  bánnék.
Csöngetésre beértem a terembe. Niall mosolyogva nézett rám. Mondta, hogy üljek le én pedig leültem az első padba Emma mellé aki foglalt nekem egy helyet.  Mindenki hülyén nézett rám, hogy mit keres rajtam egy "Horan" feliratú pulcsi, ha egyszer Malik tagozatos vagyok vagyis voltam. Rámosolyogtam Emre akinek az arckifejezéséből rögtön levehető volt, hogy az óra után mesélnem kell neki.  Azt hiszem ma egy mesedélutánnak nézek elébe. Na de koncentráljuk az órára és az irtódögös tanárunkra.

- Nos kedves osztály ma csokipudingot fogunk készíteni.-mosolygott.- Az alapanyagok már  az asztalon vannak az eszközökkel együtt. Ha valakinek kell recept könyv az a padban van. Jó munkát!-mondta és leült a tanári asztalra.

Elővettem a telefonomat és a fülhallgatómat. Bedugtam a fülembe a fülest és bekapcsoltam egy zenét. Majd a zene ütemére kezdtem el kavargatni a tál tartalmát. A végére már a csípőm is mozogni kezdett. Majd dúdoltam is már. Épp a Summertime sadness ment a lejátszón. Becsuktam a szemem és átadtam magam a zenének.

Két kezet éreztem a derekamon  melyek a testem segítségével ringatták a csípőmet. A terem üres volt...csak mi ketten voltunk már bent.  Felé fordultam és rögtön rátapasztotta ajkait ajkaimra, miközben az asztalról lelökve mindent felültetett. Percek múlva elváltunk. De amikor felismertem, hogy ki az ledermedtem. Zayn......ő volt az.

Csengettek. A füles kiesett a fülemből és kinyitottam a szemem. De ugyan úgy Niall ült a tanáriasztalnál. Csak a zene varázsa ragadt el. Zayn nem is volt itt. Az ijedség eltűnt az arcomról amikor rám mosolygott. Az óravégére kész lett a csokipudingom, amit Niall meg is kóstolt.  Ízlett neki. Örültem, hogy ez a feladat mert egyedül talán ezt tudom elkészíteni a tojásrántottán és zacskós leveseken kívül. Mindig James anyukája főzött rám amit nagyon köszönök neki. Ő a gyámom...nem hagyta, hogy árvaházba kerüljek. Viszont egyedül élek anyuék házában. De ha jöttek vizsgálni a helyzetet mindig Jameséknél voltam.

Emmának a szünet alatt elmeséltem mindent. Sőt matek órán is még azt meséltem bár ott nem figyelt annyira mert Harry tartotta. Sokszor is kért segítséget Stylestól. A kis huncut így próbálja magánál tartani. A következő óra irodalom volt. Most még csak beszélgettünk. Ez az első óra, hogy házit is kaptunk. Írni kell két fogalmazást a két legszebb élményünkről. Következett a tánc. Az az óra ahol betudom bizonyítani, hogy értek valamihez. Amikor én és a zene egyek vagyunk. Amikor minden tekintet magammal ragadok. Amikor testemet a dallam irányítja. Sose jártam edzésekre. Mindig csak otthon táncoltam. De szívesen megmutatnám a tudásomat. Louis tartotta az egészet.  Elmondta, hogy a következő órára  bejönnek a többiek is és aki akar az előadhatja a tánc koreográfiáját. Vagyis a házi előállni péntekre egy tánccal. Azt hiszem már ma elkel kezdjem. Hiszen mégis csak a fiúk előtt lépek fel. Azt hiszem a balett tökéletesen jó választás lesz. Skyler Emma és én elmentünk ebédleni. Valószínűleg Emma és Julianna összevesztek,de nem kérdeztem rá. Hamburgert és almalevet kaptunk. Gyorsan betermeltem.

- Ma este filmezünk csajok?-kérdezte Emma.
- Hát én nem tudok menni mert Louissal elmegyünk valahova, de majd máskor.- pirult el Sky.
- Oh, értem..és te Cam?
- Én, meg megcsinálom a koreográfiát péntekre.-mosolyogtam.- Majd holnap..-megöleltem mindkettőjüket és bementem a szobámba.

Felnyitottam a laptopom tetejét és bekapcsoltam.  Elkezdtem zenéket keresni amire, majd táncolhatok. Hirtelen berontott Niall és ráugrott az ágyamra.

- Justin live streamot tart!!- lihegett. Biztos nagyon sietett.- Gyorsan kattints rá!!
- Úristen!-visítottam. megnéztem a linket amit ki raktak rákattintottam és bedobta Jb-t. - ÁÁ!!!- sikítottam.- Gyere ide!!- húztam oda magamhoz, hogy ő is lássa.

Mindketten a képernyőre tapadtunk és nyál csorgatva figyeltük JB-t miként köszön el.  Ezt mindketten ellenszenves hanggal értékeltük. Ki "x"-tem az ablakot és ránéztem Niallre. Aki szintén rém emelte tekintetét. Összemosolyogtunk. Annyira aranyos a mosolya.  Szólásra nyitotta a száját.

- Megtaláltad a cetlit amit reggel írtam?
- Persze!-vigyorogtam.- Jól esett. Először azt hittem álmodtam a tegnapi napot.
- És örülsz, hogy nem álom volt?- nyelt nagyot.
- Kifejezetten.- mosolyogtam.
- Ja, ő hoztam neked valamit.-mondta és felállt. Én is követtem lépéseit. - Fordulj meg!-mosolygott.Eleget tettem kérésének. És beleakasztott egy nyakláncot a nyakamba. Egy lóhere volt az. - Na hogy tetszik?.- mosolygott. Megfordultam.
- Nagyon szép!- megpusziltam az arcát amitől pírba borult.- Köszönöm!

Oda motyogott egy "nincs mit"-et és vissza feküdtünk az ágyra. Hosszas beszélgetésbe kezdtünk. Sokszor felnevettünk. Elhívott szombaton várost nézni. Amire természetesen rögtön igent mondtam. Beszéltünk a pénteki napról is. Elmeséltem neki, hogy mennyire várom, mert én is fogok táncolni. 5 óra körül már kifogytunk a beszélgetésekből. Csak feküdtem a hasán és a levegő vételének ütemét utánozta az én tüdőm is. Szinte egyé váltunk. Ha nekem ezt akkor így elmesélik, hogy én Niall Horan karjaiban fogok feküdni biztos, hogy kiröhögtem volna és tovább mentem volna. Cirógatni kezdte hátamat amitől engem kirázott a hideg. Mosolyogva felé fordultam. Egyik tincsemet gondosan fülem mögé tűrte, én pedig szép lassan lecsuktam a szemem.

- Ugye itt leszel mikor felébredek?- tettem arrébb a laptopot.
- Itt legyek?- mosolygott és betakart. Bólintottam.-  Rendben van.

Elhelyezkedtem mellkasán míg ő gondosan karjaiba szárt. Egyik kezem csípőjét szorította míg a másikat pólójába akasztottam. Szorosan magánál tartott és lelassította lélegzetét, hogy véletlenül se ébredjek fel rá.

~~~~~~~~~~~~~
Íme a 7.rész:) A blogon történtek alakítgatások. Miattatok. És most először is utoljára megkérem azokat akik névtelenül illetve e-mail formájában irogatnak nekem, hogy nem jó így a blog stb. azoknak üzenem. Nem köteleztelek arra, hogy olvasd azt amit írok. Mellesleg meg miaz, hogy ha nem tetszik a blog külsője már nem is olvasod a blogom??? Nem a külsőben van a sztori lényege hanem a részekben. A könyvet is borító alapján ítéled meg?? Ezentúl  akkor alakítok a blogon amikor én szeretnék. Azoknak pedig akik eddig nem sértegettek nagyon szépen köszönöm, hogy olvassák a blogomat♥ pipáljatok és komizzatok
u.i.: köszönöm a 25 feliratkozót!:)

18 megjegyzés:

 1. Kedves Dóra!

  Első komizóó! :)
  Egy szó; IMÁDTAM! Nagyon jó, csak a helyesírásra kicsit jobban figyelj!
  Siess a következővel.

  Puszil, Vanda LY. xx:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia:))) köszönöm:))) gondoltam hogy lesz benne :/ mert még időm se volt átnézni :// rendben sietek:)
   puszi:*

   Törlés
 2. Drága Dóra!

  Ne foglalkozz a névtelenekkel és azokkal, akiknek nem tetszik az amit csinálsz! A lényeg, hogy vannak olyan emberek akiknek igenis tetszik amit írsz, és azt hiszem köztük vagyok én is!
  Nagyon édes volt Niall és Cam, most vált nyílánvalóan számomra, hogy Caill párti vagyok!:3

  Nagyon várom a következőt!

  Ölel,
  Patricia F.

  VálaszTörlés
 3. köszönöm szépen drágám:))) Ciall?:) milyen jó sipp név:)) oké puszi:**

  VálaszTörlés
 4. Dóra!
  Nagyon imádtam,mikorra várható a következő rész?:)

  VálaszTörlés
 5. Szia!:D
  ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, OLYAN CUKIIIK!!:DD Nagyon várom a folytatást!:DD
  Rose X

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  Sajnálom, de csak ennyi tellik tőlem: IMÁDOM!! *-*
  Csak így tovább! Nagyon jó és tényleg egyedi!
  xx Darku

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szia!:) semmi gond ez is mosolyt csal az arcomra:)) köszi:) Igen:))
   xx

   Törlés
 7. Kedves Dóra!

  Itt és most kijelentem óriási rajongód lettem.:) A te blogod egyszerűen CSODÁLATOS. Te írod le hogy egy átlagos embernek is valora válhat az álma.
  Csak így tovább!:)

  Fanni xx

  VálaszTörlés
 8. aztakibaszottkurvafaszomatlekvároskenyereskakóskenyeresvajaskenyér..nem tudok mit mondani..Niall olyan cukii..egyem meg..Zayn meg egy balfasz..xdd. :D
  de nem tudok mást mondani..hamar a kövit.. *--*

  VálaszTörlés
 9. Nagyon jó a blog!!*-* imádom! Köszönöm, hogy elküldted nekem, ilyet még sose olvastam!:)) Amúgy igazad van, egy blogot ne a külső alapján ítéljünk meg:)) Várom a folytatást!:DD
  Xx.Laura

  VálaszTörlés
 10. Hát nem is tudom mit mondjak.. Ez egyszerűen PER-FECT!! Jó vagy nagyon, tetszik amit csinálsz, illetve írsz.. Nekem egy ilyen sztori nem jutott volna eszembe, de eez valami hihetetlen!! :D Csak így tovább!! ♥♥

  Puszi: Domcsii ××

  VálaszTörlés