2013. október 12., szombat

6.rész "Wikö-wikö-wikö"! A későknek bünti jár! ! Directioner aki barát? 6 kor randi vagy talán MÉG SEM? Egyből megértenéd, hogy mennyire akarlak téged!

Gondosan végig néztem többször is az órarendemet. Ha ma kedd van akkor.. őm beatboxxal kezdünk. Át sétáltam az udvaron és bementem a nyugati szárnyra. Nézegettem az ajtó kiírásokat. "Beatbox"..ez lesz az.
 Bementem és leültem az utolsó padba. A beatbox..nem az erősségem.  Liam és bejött a terembe. Rémülten nézett rám. Felhúztam a szemöldökömet. Ennek mi a baja van? Gondoltam úgy se fog megszólalni így köszöntem.

- Szia...

Arcán a vonások kezdtek eltűnni, ahogy lazított magán. Lehetséges, hogy eljutott a tudatáig, hogy nem fogok visítani? Mellesleg meg miért visítanék? Nem akarom elüldözni őket magam mellől. Felült az asztalra és bámulni kezdett.. Na jó...remélem nem akarja ugyan azt csinálni mint Skyler. Mosolygott..... Oké...kezdek félni.

- Te vagy Niall csaja igaz?- végre megszólalt.
- Nem..-mondtam ridegen.- Niallnek én csak egy Justin Bieber rajongói társ vagyok.- kicsit elszomorodtam.
- Én nem úgy hallottam.-nevetett.- Mármint Nialltől.

Összeráncoltam a szemöldökömet. Szólni akartam, de bejöttek a többiek. mindenki visított egy sort..rajtam kívül. Én csak bedugtam a fülhallgatót a fülembe amíg be nem fejezik. Liam kedvesen elcsitította őket.  Elmondta, hogy miről fog szólni ez az óra és, hogy megtanulunk beatboxolni. Megmutatta, hogy, hogy kell. Elég jól csinálta azt megkel hagyni.  Néhány Directioenr tudta is utánozni. Én meg se próbáltam. Szinte csak annyit tudnék be nyögni, hogy "wiköwiköwikö" Ennyi a "rap" tudományom.  Annyira elszórakoztam magamba a bénaságomon, hogy észre se vettem, hogy csöngettek. Felálltam a padból és kimentem a teremből. A többiek még beszélgettek Liammel.
Művészeti...most lesz Zaynel órám. Még mindig nem értem a reggeli afférját. Már mindenki bent volt a terembe. Megfogtam az ajtó kilincset. Vettem egy mély levegőt, majd kifújtam. Bementem a terembe. Zayn tekintete rám irányult.

- Megvan az első későnk!-mosolygott.
- Fél percet késtem Malik.-nevettem
- Akkor is!-mondta.- A Későknek bünti jár!-kacsintott.

Jeleztem Zaynnek, hogy itt van 22 másik lány! Megrántotta a vállát. Nem előttük kellett volna az egészet.
Oda álltam egy festővászon elé, mint a többiek.

- Szóval ezen az órán festeni fogtok!-mosolygott.- Az érzelmeiteket próbáljátok ráfesteni  a vászonra.-mondta. - Kezdhetitek!

Bakker....miért pont festés?? Miért nem rajzolás?? Köztudott, hogy nem tudok festeni.. csak rajzolni, de azt viszont jól..
Zayn körbe járta a vásznakat. Megállt nálam.

- Mi a baj? Miért nem festesz?
- Mert nem tudom, hogy kell...- motyogtam.- Én rajzolni tudok csak..
- Ugyan már! Segítek.- mosolygott. Mögém állt és megfogta jobb kezemet. Nevetni kezdtem.
- Zayn, bal kezes vagyok.- mosolyogtam.
- Ja bocsi!- kuncogott.

Megfogta bal kezemet és irányította. Először bele mártottuk az ecsetet a vízbe, majd a fekete vízfestékbe mártottuk. Óvatosan a vászonhoz érintettük az ecsetet. Zayn másik kezét a derekamra tette. Megremegtem.

- Látod? Már megy is.- irtó szexi hangon suttogta a fülembe.

Teljesen  a magáévá tett. Libabőrös lettem, beszélni is alig tudtam. "Sajnálom Niall" gondolataimban ez a mondat volt. Lélegzet vételét hallottam fülembe. Testem berezonált a meleg levegőtől amit a nyakamba fújt.
Ezt egy halk kacajjal díjazta.
Hiába akarja Niall-t a szívem, ha a testem Zayné.  Told már el magadtól. Ne engedd neki! Ne hagyd ilyen könnyen magad. Hiába mondogattam ezeket. Testem ellenezte az egészet és nem mozdult.

- Zayn tudsz segíteni?- szólt előröl egy másik lány.
- Jövök.-mondta. - Ne haragudj, de mennem kell!- suttogta a fülembe.

Kezét lassan leemelte derekamról, majd kezemet is elengedte. Lassacskán elhaladt mellettem. Fejemet kicsit oldalra döntöttem, hogy lássam őt. Kezdtem ideges lenni mikor a csaj megérintette a vállát és segítséget kért. De Zayn csak megmutatta mit csináljon..nem érintette meg. Hátra fordult és mosolyogva megrázta a fejét. Mintha csak érezte volna, hogy féltékeny tekintetem őket bámulja. Elpirulva vissza irányítottam tekintetemet a vászonra. Az egészet Zayn festette. Megkel hagyni tényleg nagyon ügyes. Csöngettek. Letettem az ecsetet és az ajtó felé vettem az irányt.

- A késő marad!- mondta Zayn.

Mély levegőt vettem és hátra fordultam. Odamentem hozzá. Megvárta míg mindenki kimegy a teremből. Idegesen babráltam az ujjaimmal. Kerültem a szemkontaktust. Közeledni kezdett felém én pedig hátráltam. Nekiütköztem a tanáriasztalnak. Ijedtembe megtámaszkodtam a sima felületen.

- Zsákutca!- kacsintott.

Egyre jobban csökkent a köztünk lévő távolság. fülem mögé tűrte az arcomba lógó tincseket. Egyik kezét derekam köré fonta. A másikkal arcomat fogta. Tekintete megváltozott....teljesen elcsábított. " Neked Niall kell Camilla" mondogattam magamba. Szánk majdnem össze ért mikor.....

- Zayn én szeretem Cam.........- az ismerős hang megütötte fülemet.

Szívem fájdalmasan nagyokat kezdett verni.  Mintha kiakarna szakadni.... a hang irányába kaptam a fejemet. Niall....nem tudom elmondani milyen arckifejezéssel ment ki a teremből.  Otthagyva Zayn-t kimentem a teremből.  Niall nevét kiabálva futottam a folyosókon. Sehol semmi....Nem jött válasz.. és be is csöngettek.
A nyelvtan aláírások tervezésével telt el...másoknak. Én csak Niallra tudtam gondolni.. Miért érzem úgy, hogy megbántottam? És az amikor azt mondta, hogy szeretem Cam..... Nem.. több Camilla is létezik.. Meg biztos vannak más lány nevek amik Cam-mal kezdődnek.. Jó most egy se jut az eszembe.
Csöngetésnél rögtön kimentem a teremből. Egész szünetbe Niallt kerestem. Megint becsöngettek. Vele lesz óránk! A spanyol terem felé vettem az irányt.  Niall még nem volt bent a terembe. Leültem az első padba. Hirtelen mindenki elhallgatott.

- Hola!/Sziasztok/- köszönt Niall, majd tekintete ridegen végig futott arcomon.
- Tenemos que hablar! /beszélnünk kell/- válaszoltam neki...mert tudtam, hogy senki sem ért innen spanyolul.
- ¿Para qué? /miért?/-  nézett a szemembe.
- No entendieron la situación / nem érted a helyzetet/- mondtam.
- Pero entendí.  / De megértettem/- elhallgatott.- Su quererla / őt szereted/
 - No es cierto!/nem igaz/- könnyes volt a szemem.

Niall folytatta az órát. Nem reagált semmit utolsó mondatomra. Az egész órát azzal töltöttem, hogy a fal felé fordulva sírtam hangtalanul.  Az óra végét egy hosszú csengő jelezte. A Többiek viszonylag gyorsan kiviharoztak a teremből. Én csak a táskámba pakoltam még be. Felvettem a vállamra és az ajtó felé vettem az irányt. Éreztem  Niall tekintetét magamon. Megfogtam a kilincset, majd egy mély levegőt vettem. Idegesen megfordultam.

- Na jó nekem ez nem megy!-mondtam miközben ledobtam a táskám.- Nem történt semmi közöttünk!  Ráadásul nem is értem miért tartozok nekem magyarázattal. Hiszen csak egy JB rajongói társnak tekintesz!- adtam ki magamból a dühömet.

- Figyelj....én sem értem miért voltam kiakadva. Talán mert...örültem, hogy végre van egy Directioner akit a barátomnak mondhatok és nem visít ha meglát... és úgy éreztem, hogy Zayn elvesz tőlem..-nyelt egy nagyot.- Megértem, hogy bejön neked Zayn, mert sokkal helyesebb nálam..biztos jobb fej is..de..- itt megállítottam.

- Állj! Vagy olyan helyes mint Zayn , talán még helyesebb is és jó fej vagy! Zaynnel nem szoktam túl sokat beszélni. Általában hallgat. És olyan hülye vagy, ha nem veszed észre, hogy mit érzek!- vettem fel a földről a táskámat.

- Cam...ne haragudj!- jött oda és megölelt. Mélyen magamba szívtam illatát. - Nem tudtam, hogy ez ilyen komoly....- suttogta a fülembe. - Miért nem mondtad, hogy szerelmes vagy belé?- eltoltam magamtól.

- Nem Zaynbe vagyok szerelmes te ökör!
- Hát akkor meg?
- Reménytelen vagy!- fogtam a fejem..
- Most Miért?
- Mennem kell órára...-mondtam és kimentem a teremből.

Szaporán és mérgesen lépkedtem a Hittan terem felé. Bementem az osztályba és leültem az egyik szivacsra.  Egyre jobban Niallen kattogott az agyam. Ennyire sötét hogy lehet? Ahj....de ami a legjobban dühít, hogy világosan megmondta én csak egy barát vagyok......
Aztán eszembe jutott Zayn is. Miért csinálja ezt velem? Egyszerűen megőrülök. Még csak két napja vagyok itt de már is ekkora nagy kavarodás van körülöttem.
Kinyílt az ajtó és Zayn jelent meg. Hát ez remek ezt is ő tartja? De én most miért vagyok ilyen bunkó? Tekintete rajtam volt. Próbáltam jó pofit vágni így mosolyogtam rá. Vissza mosolygott. Ah, az a mosoly. De Niall.... Nem nincs Niall csak egy barát vagy neki. Ne legyen bűntudatod azért mert érzel valamit Zayn iránt.

Zayn beszélt egy kicsit amire nagyon nem figyeltem, mert akár hányszor rám nézett elpirultam és kikapcsolt az agyam. Törökülésbe leült a szivacsra és mély levegőt vett, majd hosszasan kifújta.

- Ki a rosszat, be a jót!- ismételgette. Engem elkapott a röhögő görcs.- kinyitotta a szemét és rám nézett a többiekkel együtt.
- Zayn, ez hittan nem meditációs óra!- nevettem.
- Jó, de hittan nem az erősségem.-kuncogott.- Így meditálunk! Talán ellenedre van? Kaphatsz külön feladatot.-kacsintott. Mosolyogva megforgattam a szemem.
- Nem élek a lehetőséggel.- vágtam vissza.

Visszatértünk tehát a hittan helyett a meditáláshoz. Zaynnek csörögni kezdett a telefonja így kiment a teremből. Skyler oda mászott hozzám és egy "beszélnünk kell nem gondolod?" nézéssel tekintett rám.

- Na úgy néz ki meg van Zayn kedvence!- szólalt meg  Julian egy távoli szivacsról.- Most már Zayn? Nem Niall?- gúnyolódott.  Egyre jobban ideges lettem de csak felé fordultam és mosolyogtam.
- Amint látod nekem van választék. De mond csak neked? Sajnálom, ha nem néznek rád. Talán biztos érzik milyen rosszlelkű vagy.-kacsintottam.- Ja és Zayn... ő róla nyugodtan letehetsz.- mosolyogtam és visszafordultam Skyler felé.

A többiek ezt szótlanul végig nézték. Sky tátott szájjal nézett rám. Úgy néz ki eldőlt a rangsor. Most mindenki az én közelembe akar férkőzni. Oda kell figyeljek az igazi barátokra.. Ne hogy összetévesszem őket a hamisakkal. Zayn vissza jött és mindenki elhallgatott. Éreztem Juli szúrós tekintetét rajtam. Féltékeny... tönkre fog tenni..érzem.

- Mindenki feküdjön el a szivacson! Nyújtsátok ki végtagjaitokat és lélegezzetek!- mondta és járkálni kezdett közöttünk. - Érzem, hogy feszült vagy!- suttogta miközben le guggolt mellém és kezét hasamra tette.
- Nem értem miről beszélsz.- mondtam és közben vettem a levegőt ahogy kérte.
- Juliannaval összevesztél?- emelte meg a derekamat.- Húzd fel a térded.
- Még tegnap.- követtem parancsát.
- Min?
- Féltékenység.
- Miattam?-kacsintott.
- Is. De nem csak ez miatt...-felültem.- Mért érdekel?- néztem a szemébe.

Végig simított arcomon és mosolygott. Majd szemembe mondta, hogy törődik velem. Elakartam fordítani a fejem mert tudtam, hogy elpirulok, de Zayn nem engedte. Mosolyogva nézett végig piros arcomon. Abban a pillanatban megakartam csókolni, de túl sokan voltunk. Mintha Zayn érezte volna mit akarok.

- Vége az órának mehettek!-mondta miközben a szemembe nézett.

Percek múlva az ajtó csukódott és ketten maradtunk Zaynnel. Remegő kézzel végig simítottam arcán, majd egy apró puszit nyomtam rá. Most Zayn akart félre nézni, de nem engedtem. Boldogan néztem végig miként pirosodik be arca. Kicsit felnevettem, de Zayn száját ízesített ajakbalzsamos számra nyomta. Csókunk hosszasan elnyúlt. Tökéletesen hallani lehetett szívverésemet a teremben. Éreztem ahogy arcom még jobban pírba borul. Még jó, hogy alkaromon támaszkodtam, mert különben összeestem volna.  Zayn óvatosan elhúzta fejét, de csak annyira, hogy szemembe tudjon nézni. Mindkettőnk szája mosolyra húzódott.

- Azt hittem haragszol rám...- a vigyor rá fagyott az arcára.
- Miért haragudnék?- ráncoltam össze a szemöldökömet.
- Hát..mert Niall...- nyelt nagyokat.- Szóval...miattam vesztetek össze...
- Először is miattunk és Niallel már kibékültem. Megint a szememre olvasta, hogy barátok vagyunk.-mondtam.
- Tehát miattunk?- mosolya még nagyobb lett.- Ja, hogy már mi vagyunk, oké!- kuncogott.

Elpirultam és a földet kezdtem el bámulni. Zayn rátette kezét kezemre.  Ránéztem és mosolygott egyet.

- Örülök, hogy gyorsan magamévá tettelek. -mondta. Ránéztem.
- Igen? Hát jó.. akkor mostantól nem fogom könnyen adni magam!- tettem karba a kezem. Zayn elnevette magát és meg csókolt ami rögtön viszonoztam.
- Innentől kezdve!- mondtam nagyokat nyelve. Megint közel akart hajolni hozzám, de eltoltam.
- Igen? - nézett rám.- Hát jó!- mondta és felállt. Elindult az ajtó felé.

Fogtam magam utána futottam és ráugrottam a hátára.  A nagy lendületem miatt ráestünk a szivacsokra. Egy jajgatást hallottam, majd hirtelen  Zayn hátáról a szivacsokra kerültem és ő került felém. nevetni kezdett és kezeimet fejem fölé rakta lefeszítve.

- Meg vagy!- mosolygott.- Most pedig kérem azt a csókot amit nem kaptam meg.- nevetett
- Ü-üm.- hümmögtem és rázni kezdtem a fejemet, hogy véletlenül se jöjjön a közelembe.- Zsibbad a kezem Zayn.- mondtam miközben abba hagytam  a fejrázást.
- Kapok puszit?
- Nem.
- Akkor így maradsz.- nevetett.

Megforgattam a szemem és fejemet kicsit előre nyomtam, hogy megcsókoljam. Amint összeértek ajkaink elakartam húzni, de Zayn nem engedte.  Kezeimet elengedte. Az egyikkel hajába túrtam a másikkal pedig vállán támaszkodtam. Hirtelen kinyílt az ajtó.

- Camilla minden hol té........- hallottam Skyler hangját.- Oh, basszus ne haragudjatok..- mondta és az ajtó felé vette az irányt.
- Sky gyere vissza!-mosolyogtam és hasra fordultam  Zayn alatt. Próbáltam kimászni alóla de nem engedte.
- Nem mész sehova!-nevetett.- Skyler a neved igaz? Na szóval te nem láttál itt semmit.-mosolygott Zayn.
- De Sky alap nem mondja el.- néztem fel rá.
- Várjunk csak... nem te vagy a csaj akinek Louis elkérte a számát?- miközben beszélt azon volt, hogy lent tartson a földön.
- De.- mosolygott.- Miért beszélt rólam?
-  Persze! Ahogy Niall is egyfolytában beszél Camilláról.- felkaptam a fejem.- Úgy tudtam, hogy erre ide figyelsz.- mondta felhúzott szemöldökkel.- Amúgy meg tényleg beszél, de csak elmeséli, hogy milyen aranyos vagy. - húzta a vállát.
- De te nem meséltél rólam nekik fogadjunk!- néztem rá szomorúan.
- Hát..őőő..- húzta az agyamat.- De, persze, hogy beszéltem rólad.-mosolygott.
- Akkor leszállsz rólam?- nevettem.- Megkaptad a puszidat.- mondtam
- De azóta meg gondoltam magam.-  mosolygott.
- De Skyler elakarunk menni.- vágtam szomorú arcot.
- Én is elszeretnék veled menni!- mosolygott.
- Jó, de mikor?- nevettem.
- Este...sulis vacsora helyett elviszlek valahova!-mosolygott.
- Ahj, de nem kell étterembe...- motyogtam.- Inkább piknikezzünk..
- Sötétbe?
- Feltalálták a lámpát és a gyertyát is Zayn.
- jó rendben.-nevetett.- Akkor ma 6-kor oké?- mosolygott.
- Persze!- bólintottam.

Leszállt rólam és felsegített. Magához ölelt én pedig mélyen magamba szívtam illatát. "Majd találkozunk" suttogta fülembe és megcsókolt.
Mosolyogva Skyler felé indultam és kimentünk a teremből..én még utoljára vissza néztem és láttam, hogy Zayn mosolyog. Viszonoztam gesztusát, majd elmentünk. Csendben sétálgattunk Skylerrel a folyosókon én pedig Zaynnen gondolkoztam. Nem tudom, hogy mi van köztünk.... Talán nem is tetszek neki. Hisz.... ő Zayn Malik. Lehetetlen lenne.... Pontosan ezt mondta nekem, hogy én nem tekintek rá úgy, hogy ő Zayn Malik. De most pontosan ezt csinálom... Állj le Camilla.

- Ugye tudod, hogy magyarázattal tartozol?- nézett rám Skyler.
- Igen tudom, de még magamnak is megkel magyarázzam, hogy mi történt ott...bent.- nyeltem nagyokat.
- Zayn Malik megcsókolt. Többször is!- mosolygott.
- Igen.....és az előtt meg összevesztem Niallel.- húztam a számat.- De aztán kibékültünk és a fejemhez vágta megint, hogy csak barátok vagyunk.- idéztem fel.
- Mi??? Azonnal mesélj el nekem mindent!!!- mentünk
Hát úgy volt, hogy....- meséltem el neki a történteket.

Néha láttam rajta, hogy nem tiszta neki a dolog így újra magyaráztam. Amikor annál a résznél  voltunk, hogy Niall azt mondta "Szeretem Cam..." Sky holtig állította, hogy biztos az én nevemet akarta mondani.

***

Miután elköszöntem Skylertől felmentem a lakrészembe. Ledobtam a táskámat a kanapé mellé és azonnal az ágyra ugrottam és mosolyogva nézegettem a plafont. Ránéztem az órára. 5 óra volt már. Elég sokáig álmodoztam. Zayn hamarosan itt lesz. Elkezdtem készülődni. Egy tigrises felsőt vettem fel amit betűrtem világos farmerembe és felvettem  egy fekete bakancsot. Nyakamba egy hippi jelű nyakláncot vettem és felhúztam csuklómra a Jamestől kapott karkötőmet. Bementem a fürdőbe és Rimmel Londonos szempillaspirálommal ki spiráloztam  szempilláimat. Fekete szemceruzámmal kihúztam a szememet és számra egy lágy színű rózsaszín ajakbalzsamot kentem. ( kattints IDE, hogy láthasd a ruhát)
 Lefényképeztem magam és elküldtem a képet Jamesnak, hogy jó leszek-e így. 3 perc múlva jött is a válasz. "Huha, nem irigylem azt a Zayn gyereket"
Furán néztem az sms-t . De válaszoltam is "Ezt nem értem:D". Rögtön érkezett a válasz "Nem tud majd, megszólalni:) Lefog égni előtted^^". Megforgattam a szemem és válaszoltam "Azért ne túlozz:) De most mennem kell mert elfogok késni :O Szia♥ xx". Zsebre tettem a telefonomat és vártam, hogy Zayn megérkezzen. Leültem a kanapémra. Már harminc perce múlt 6 óra. Kinyitottam az ajtót és vártam, hogy beforduljon a szobám folyosójára. De nem jött....
Vissza mentem a szobámba és leültem az ágyra. Telefonom kezembe volt és  folyamatosan az időt figyeltem.
7 óra van, gondolhattam volna. Ő tényleg csak Zayn Malik...és én csak egy Directioner a sok közül.
Besüppedt mellettem a szivacs. Beledőltem az ölébe és sírni kezdtem. Kezével hajamat kezdte el simogatni.

- Nem jött el...- sírtam.- Gondolhattam volna, hogy én csak egy rajongó  vagyok a sok közül....
-  Biztos valami közbe jött neki. Több vagy te annál mint egy egyszerű rajongó Camilla...
- Én nem úgy érzem....- feküdtem el az ágyamon.
- Nekem több vagy mint egy egyszerű rajongó.-  csatlakozott hozzám.
- Csak egy barátként tekintesz rám... - meghúztam a vállam.- Nem is értem mit vártam... hisz rám kell nézni...undorító vagyok.- sírtam
- Don't make- up / nincs szükséged sminkre/
To cover up / nem kell kifesteni magad/
Being the way that you are is enough  /úgy vagy jó ahogy vagy/
Everyone  else in the room can see it,  /mindenki látja a szobában/
Everyone else but you / mindenki csak te nem/
Baby you light up my world like nobody else, / drágám te hozod a fényt a világomba/
The way that you flip your hair gets me overwhelmed /szinte lebénít ahogy megrázod a hajad/
But when you smile at the ground it ain't /de amikor lehajtott fejjel mosolyogsz/
Hard to tell /könnyű elmondani/
You don't know /hogy nem tudod/
Oh oh, /oh, oh/
You don't know you're beautiful /hogy nem tudod mennyire gyönyörű vagy/
If only  you saw what i can see, / ha te is azt látnád amit én/
You'll understand why I want you so desperately / egyből megértenéd, hogy mennyire akarlak téged/ - énekelte nekem miközben letörölte könnyeimet. - Még ha te nem is....-tette hozzá a dalhoz.

Oda bújtam hozzá, ő pedig szorosan átölelt. Kezével hátamat simogatta.

- Ez nem igaz...Niall....-suttogtam.- Nem igaz, hogy én nem....te neveztél az elejétől kezdve egy egyszerű barátnak.
- Mert tudtam, hogy mit érzel Zayn iránt....- suttogta
- Zayn..pontosan azért csinálja ezt velem, mert az elején azt mondtam neki, hogy én téged.....- inkább nem fejeztem be a mondatot.
- Akkor miért hagyod, hogy ezt tegye?
- Mert....amikor vele vagyok..akkor úgy érzem, hogy van aki szeret....- megint megjelentek a könnyek arcomon, de Niall pólóján landoltak. 
- Ez nem igaz... mert én is szeretlek.. a szüleid is szeretnek a barátaid is.- suttogta
- Niall.. az én szüleim meghaltak.- nyeltem nagyot.
- Sajnálom!- mondta miközben még jobban ölelt.
- Nem tudhattad....- szipogtam. Hosszú csönd lepte be a szobát. De nem az a fajta kínos csönd..hanem az a nyugodt csönd.
- Niall....énekelnél nekem?- pirultam el.  "persze" suttogta a fülembe
- Your hand fits in mine /A kezed beleillik a kezembe/
Like it's made just for me  /Mintha csak nekem lett volna megtervezve/
But bear this in mind /De észben kell tartanom azt/
It was meant to be /Hogy ennek így kell lennie/
And i'm joining up the dots /Az arcodon lévő szeplőkhöz/
With the freckles on your cheeks /Különböző emlékeket kötök /
And it all makes sense to me /Amiket csak én tudok értelmezni/
I know you've never loved /Tudom, hogy sosem szeretted/
The crinkles by your eyes /Azt, amikor a mosolygás miatt/
When you smile, /Ráncocskák jelennek meg a szemeid alatt/
You've never loved /Sosem szeretted/
Your stomach or your thighs /A hasadat, vagy a combjaidat/
The dimples in your back /Vagy azt a két kis gödröcskéket/
At the bottom of your spine /A hátsód felett/
But i'll love them endlessly /De az irántuk érzett szerelmem végtelen/ 

Dúdolta fülembe, én pedig karjai között elaludtam....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

és vége a 6.résznek!:) Jó hosszú lett mi? De kérték egy csomóan, hogy  hosszabbak legyen. Nos én inkább írtam egy extra hosszú részt!:) remélem tetszik!:) ÉS kérlek szépen kommentlejetek mert az előző részhez is allig jött pipa és comment :// És, hogy tisztázzak dolgokat. Nem tervezek a blognak fejlécet se chat ablakot. Szeretném bebizonyítani, hogy a blogok jósága nem a külsőtől függ. Ja és amúgy a What Makes You Beautiful és a Little thingsből ragadtam ki :) akkor komizzatok és pipáljatok!:)

11 megjegyzés:

 1. legeslegjobb rész*-* áhh végre Niall*-* amúgy lehet te nem veszed észre de az írásod is egyre jobban fejlődik:) hamar kövit és imáűdoooom:)
  csak egy tanács - a cím ne legyen ilyen hosszú. egy max két szó. mint pl. ez a részhez: zayn vagy niall? ez nem mond el mindent, csak hogy kettőjükön lesz a hangsúj. te viszont címnek egy egéz részt beírtál,olyat is ami nem fontos...:/ pl a wikiwikiwákáwáká vagy mi.xd az nem fontos, mert nem az a lényeg a részben. tehát fölösleges a címbe írni. ez csak egy tanács, ha nem akarod nem fogadod meg.
  ja még egy tanács: kérj valamelyik design oldalról egy fejlécet. ablog sokkal látványosabb lesz:)
  na szóal imádom, legjobb réz. ahhw niall és hamar kövit.xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!:) köszi!:)) tényleg? valóban nem vettem észre:) Azért ilyen hosszú, mert ezek fejezet Címek!:))) a "wiköwiköwikö" az pedig azért van benne mert az életemben egy kis darab volt...ami enyhén megváltoztatott!:) Fejléc...nem tudom...... még lehet hogy lesz..de nem látok rá túl sok esélyt

   Törlés
 2. Ahw, drága annyira tetszik az alapsztori, és olyan jó a blog is, meg az írásmódod, és húha, ez PER- FECT!
  Személy szerint fogalmam sincs, kinek szurkolok, Zayn vagy Niall, fogalmam sincs, de biztos nagyon fogom sajnálni egyikőjüket, mikor Cam választ. A """"""""""""barátnőjét""""""""""""""""""""""""" pedig a föld alá lehet kívánni ;)

  Ölel,
  Patricia F.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ahw köszönöm szépen!:))) igen valahogy én is így vagyok vele :/. De majd megoldom valahogy :DDD Ja hát Julliana...egy olyan személy az életembe aki valóban sok rosszat okozott nekem...ezért is van ilyen szerepe!:) xx

   Törlés
 3. Kedveees Írónőő!

  Imáddom a törid, de őszintén bár szerintem címek lehetnének rövidebbek is!:D
  Vároom a köviit!
  Siess vele:DD

  Puszil, Vanda LY.

  VálaszTörlés
 4. Szia!:DD
  Eddigi legjobb rész!!! Komolyan!:D Niall!<3 Várom a folytatást!;D
  Rose X

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm szépen <33 Igen Niall most nagyon cuki volt:)

   Törlés
 5. jááááj.wikö-wikö.xdd. :D szakadtam..istenem,de kibebaszottkurvajórészlett. ahw. *--* nincsenek értelmes szavaim sorry.. :D kövit most azonnal. *--*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm szépen Domi :DDDD Nálad ez a normális :DDD <33

   Törlés
 6. Novella verseny nálam. Jelentkezz. http://nearly-together-niallhoran-fanfiction.blogspot.co.at/p/novella-verseny.html

  VálaszTörlés