2013. október 5., szombat

5.rész Pszichopata? Van kedved velem reggelizni? Még is csak Malik tagozatos?Egy majdnem csók? Az új órarendek!

-  De  Kafa a szobád!- jött be Skyler.

Ijedtembe eldobtam a naplómat. Amit rögtön megbántam így  gyorsan utána kaptam és beraktam a párnám alá.
Mosolyogva leült az ágyamra és hosszasan nézni kezdett. Kezdtem kínosan érezni magamat. Hirtelen felnevetett. Összerezzentem érdes nevetésén. Eléggé fura a csaj. De vicces volt ahogy nevetett így én is nevetni kezdtem. Ő erre elhallgatott. Én is ugyan így tettem. Megint röhögött. Kezdtem úgy érezni, hogy nem komplett a csaj.

- Min nevetsz?- kérdeztem kicsit vissza húzódóan.  Elhallgatott.
- Nem tudom.-meghúzta a vállát majd megint visítani kezdett.

Úristen..hova kerültem. Kicsit hátrább csúsztam az ágyamon. Ő meg bele mászott a  képembe. Na jó..ez egy elmebeteg.  Megint röhögni kezdett. Na jó ..ez mit akar?? Meg akar ölni? Kezdtem pánikba esni.

- Louis elkérte a számom. - csillogni kezdett a szeme.

Lassan kifújtam a levegőt. Megkönnyebbültem...szóval nem akar megölni csak így dolgozta fel. Tehát  bejön Tommonak Skyler? Ez aranyos. Kicsit ijesztő a csaj. De valljuk be eléggé hasonlítanak..mint belsőleg.
Beszélgettünk még egy kicsit, majd átment az ő szobájába aludni.
Mély levegőt vettem, majd kifújtam. Elrendeztem a dolgaimat és én is nyugovóra tértem.

***

Egy nagyon mozgalmas napnak tudhatom le a tegnapi napot.  Az első esték mindig kényelmetlenül telnek akár hol is alszik az ember. Hiába luxus hely ez az egész. Eléggé sokat forgolódtam az ágyban. Nehéznek bizonyuló szemhéjaimat próbáltam nyitogatni. Végtagjaimat kinyújtottam. Majd egy nyögés szerű hangot adtam ki. Valaki felkuncogott a szobában. És nem én voltam! Rögtön kipattantak a szemeim. felültem és körbe néztem. Sehol senki. Hú....lehet Skylert képzelem már ide?  Kiszálltam az ágyból és kutyás mamuszomban kisétáltam a nappaliba.

- Nincs kedvünk valahova elmenni reggelizni?- szólalt meg valaki a hátam mögött.

Ijedten hátra fordultam. Tehát ő nevetett.  Szívverésem kezdett lelassulni ezzel vissza állt az eredeti ritmusára. Bele túrtam a hajamba.

- Nem mehetek te is tudod....- húzkodtam a pólóm alját, hogy takarja fehérneműmet.- Csak hétvégén lehet haza menni vagy elmenni akárhova.

- Akkor nem, ha egy 1D taggal mész.- mosolygott.
- Ez esetben oké!- mosolyogtam. - Mindjárt felöltözök.- közöltem, de még mindig egy helyben állt. - Zayn egyedül szeretnék öltözni!- mondtam. Ő pedig egy elégedetlen sóhajjal értékelte ezt.- Na nyomás!- toltam ki az ajtón hátánál fogva.

Bementem a fürdőbe fogat mosni, fésülködni meg az egyéb tisztálkodási dolgokért. Felvettem az egyen ruhámat.( kattints) Belenéztem még egyszer a tükörbe és kimentem Zaynhez. Épp a telefonját babrálta mikor észre vette, hogy kijöttem. Azonnal zsebre tette és végig nézett rajtam. Elmosolyodott.

- Jól áll neked az egyenruha.-kacsintott.
- Köszönöm.-elpirultam.- Megyünk is vagy csak itt állunk?- nevettem.
- Ja, persze!

Elindultunk a hosszú folyosón, majd le a lépcsőn és ki a gimiből.  Gyaloglás közben elég sokat beszéltünk. Beültünk egy Starbucks-ba.

- Biztos átszeretnél menni Niallhoz?- kérdezte miközben iszogatta a kávéját.
- Nem tudom..-mondtam.- Mindkettőtöket nagyon megkedveltem.- valltam be.
- Tényleg?- csillant fel a szeme.- Vagy is..az jó.- hátra dőlt a székében és megint felvette a laza Zayn Malik stílust.

Kicsit elnevettem magam. Olyan vicces, próbálja magát tartani, de nem megy. Mosolyogva megfogtam a kezét.
- Zayn, nyugodtan legyél önmagad.-mosolyogtam. Mosolyogva bólintott egyet.

Mindkettőnk szeme kezeink helyzetére irányult. hirtelen elvettem a kezem és vissza helyeztem ölembe. Fejemet oldalra fordítottam, hogy ne lássa pírral borított arcomat. Elnevette magát. Hát ez nagyon vicces Malik, tényleg.

Megettem a sütit amit vett nekem és megittam a frappachinomat. Kicsit még beszélgettünk, majd felálltunk és vissza indultunk a suliba.

- Hány éves is vagy?-mosolygott.
- Nem kell neked azt tudnod.-nevettem és bementünk a kapun. A szobám előtt még kicsit beszélgettünk.
-  Ma fogjátok kiválasztani, hogy milyen órátok legyen.-mosolygott.- Enyém a művészeti és az irodalom.-kacsintott.- csak úgy mondom.
- Rendben vettem a célzást.-mosolyogtam.

Beállt közöttünk egy kínos csend. Kerültem a szemkontaktust.  Hallottuk, hogy a többiek is végeztek a reggelivel. Nem lenne túl jó ötlet egyedül látni Zaynt 99 lánynak. Ijedten rám nézett. Megfogtam kezét és behúztam a szobámba. Bezártam az ajtót. Miközben Zayn mellettem állt tökéletesen megtudtam bizonyosodni arról, hogy egy olyan 6 centivel lehet csak magasabb nálam. Leültem a kanapéra, majd megpaskoltam a  mellettem lévő szabad helyet az ülőgarnitúrán ezzel jelezvén, hogy üljön le mellém. Hamar eljutott a tudatáig így helyet foglalt mellettem. Bámulni kezdett. Kicsit zavarban éreztem már magamat.

- Te olyan más vagy..- mosolygott.- Nem visítasz a közelünkbe. Nem viselkedsz úgy mint az őrült.
- Pedig hidd el én is tombolok.-nevettem.- Csak nem előttetek és próbállak úgy kezelni titeket mint egy átlagos embert. Megmondom őszintén amikor először meg pusziltad az arcomat ordítottam volna.- kicsit elnevettem magam.
- Erre gondolsz?- és hosszasan nyomott egy puszit az arcomra, majd egy kis távolságra elhajolt....de nem elég messzire.

Szám elnyílt, szemeim megremegve ragyogtak. Gyomrom csomókban volt. Szívem torkomba dobogott. Értetlenül néztem rá. Becsuktam szememet és pármásodperc múlva kinyitottam..ekkor arcát még közelebb találtam enyémhez. Semmit sem értettem....mintha az idő lelassult volna, majd egyszer csak megállt.

- Zayn?- csak ennyit bírtam kinyögni.

Kezdett közeledni felém....ekkor megszólalt a hangosbemondó. Vegyes érzelmeket tápláltam felé..ugyan is. kicsit örültem, hogy most szólalt meg mert féltem attól, hogy történik valami..ugyan akkor vágytam is arra, hogy történjen valami. Elhúztam a fejemet, hogy hallgassam a női hangot.

- Kedves Directionerek! Kérlek benneteket, hogy fáradjatok le az aulába és vegyétek fel az órarendeteket. Köszönöm.

Ránéztem Zaynre. Aki felpattant, majd felsegített engem is.

- Siess, mert befognak telni a helyek!- mondta és az ajtó felé invitált.
- Oké!-mondtam és kimentem az ajtón.
- Várj!- vissza húzott és nyomott egy hosszú csókot arcomra.

Elpirulva rá mosolyogtam és lefutottam a lépcsőn. Egyenesen az aulába.  Én voltam az első??? Azt a.......
negyed óra alatt sikerült is összeválogatnom az órákat.
(kattintsatok rá, hogy nagyobba é láthassátok)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sziasztok!:) itt az 5.rész:)) komizzatok pipáljatok!:) És ha van kedvetek olvassatok bele az új blogomba: http://bradfordbadboy-agetto.blogspot.hu/
A ruha style-sos képen ( Camilla egyenruhája) azon láttok egy twitter nevet... azt a twitteremet nem használom a használatban lévő twitter nevem ez: @_Hope_Horan_

4 megjegyzés:

 1. Akkor most Zayn vagy Niall?:)
  Imádom a szókincsedet és ahogyan írsz:))!
  Nagyon siess a következővel! <3

  VálaszTörlés
 2. Oh, hidd el sok gubanc lesz még itt mire kiderül a választás. :D Főleg ha tényleg 4 évadosra csinálom:DD
  Köszönöm szépen:)) rendben <33

  VálaszTörlés
 3. Ejha nagyon jo kis iromany lett.....a kozos reggeli.....o mas mint mas lany....es ugy minden.....es az oararend edes anyam ha nekem is ilyen oram lenne.....mondjuk Dramam van es a tanr is jo de attol meg na nem olyan :) mar varom a kovi reszt :-*~Heniii

  VálaszTörlés