2013. október 1., kedd

4.rész Fúj ez ecet!! Titokban együtt lét? Csak egy JB rajongó társ lennék? "Hé haver ne csapd le a kezemről"! Felgyülemlett érzelmek!

Sziasztok!:)
Imént írtam, hogy kórházba kerültem! NA haza engedtek otthoni megfigyelésre. Úgy, hogy meg is hozam nektek a 4.részt!:)) Remélem tetszik, majd nektek!:) köszönöm a 16 feliratkozót!:)  a döntés pedig megszületett. Ti választottátok. Továbbra is én leszek a szereplő!:)) köszönöm!:) Jó olvasást!:))
U.i.: átléptük az 1000 megtekintést *-*

xx


A sötétben keresgéltem a hűtőben, mikor valaki felkapcsolta a villanyt. Megijedtem. Rémültem felé fordultam miközben a szívemhez kaptam. Kicsit szemem szokta még a fényt, majd mikor újra tisztán láttam felfedeztem a titokzatos alakot. Édes mosolya  megdobogtatta a szívemet. Gyönyörű szép kék szeme szinte átszúrta a köztünk lévő "falat". 


- Jó étvágyat!-mosolygott.- Megéheztél?- leült az asztalhoz.
Egyre jobban kezdett verni a szívem. Lélegzetem felgyorsult, de próbáltam lenyugtatni magam. Mosolyogva felnéztem.
- Igen.-mondtam.- Te is kérsz?- tekintetemet újra a hűtő tartalmára vezettem.
- Még szép.-nevetett.- Ő vagy is..igen kérek!- próbált illedelmesnek tűnni.

Elnevettem magam és elővettem egy jégsalátát, párizsit, paprikát, ketchupot. Felvágtam két zsömlét. Megmostam a zöldségeket, felvágtam a párizsit, paprikát. Beleraktam a zsemlébe és belenyomtam a paradicsom sűrítményt. Rátettem két tányérra, majd a szőke fiúcska elé tettem.
- Köszi.-mosolygott, majd beleharapott a szendvicsbe.- Hm, ez rohadt jó!- beszélt teli szájjal.
- Tessék itt egy szalvéta.-nevetve elé raktam. Egy bólintással megköszönte.

Én is megkóstoltam a hideg ételt, majd befaltam. Niall figyelte ahogy eszek. Elpirulva ránéztem.

- Bocsi.-  hajtottam le a fejemet.
- Jaj, ne kérj bocsánatot!-nevetett.- Tudod...mások nem mertek előttem enni.-mosolygott.
- A srácok se?
- Nem úgy értettem.- mosolygott.- Más lányok...

Nagyokat nyeltem és a vízzel teli poharamhoz nyúltam. Kezembe forgattam a poharat.

- Sok...lánnyal....ettél már?- haraptam be a számat.
- Megint nem úgy értettem.-mosolygott.-  Például amikor étterembe megyek vagy kajáldába. Néhány rajongó mikor észre vesz leteszi a kajáját. Mondom nekik, hogy egyenek nyugodtan. De azt mondják nem éhesek, pedig még csak akkor vitték ki nekik az ételt.- magyarázta

Bele ittam a pohárba. Amit rögtön kiköptem. Köhögni kezdtem és leestem a székről. Niall oda sietett hozzám. Megfogta hátamat és aggódó tekintettel nézett rám.

- Jól vagy??- kérdezte rémülten.

Párperc múlva végre megtudtam szólalni. Felültem fekvő helyzetemből.

- Ecet volt a pohárba.-nevettem.- Ez rám vall.-mosolyogtam.
- Basszus te lány.-mosolygott.- Még csak egy napja vagy itt, de már egy csomószor megnevettettél vagy megijesztettél.-mosolygott. Ránéztem.
- Aggódtál?- néztem a szemébe. Nyelt egy nagyot. Hosszasan bámultuk egymást.  Niall feje kicsit közeledett felém. Megrémültem...mit akar???

- Oh, hát itt vagy hav....er..- mondta Zayn. Mi gyorsan elugortunk egymástól, mintha történt volna valami.- Itt meg mi folyik?- dőlt nagy mosollyal, felhúzott szemöldökkel a ajtófélfának.
- Öh,....csak ecetet ittam véletlenül...azt hittem...víz és ő..Niall...csak...ő.- kezdtem el dadogni.
- Már megint Camilla?- nevetett Zayn. Mosolyogva bólintottam egyet.- Igyekezzetek, mert mindjárt fellépünk Niall.- mondta és kiment.

Összenéztünk Niallel. Enyhe pír jelent meg mindkettőnk arcán. Lassan felállt és megfogta a kezemet, hogy felhúzzon. Amikkor összeértek ujjaink, megremegtem. Nehezebben vettem a levegőt.

- Köszönöm.-mondtam félénken.

Niall zsebre tette a kezét, majd rám mosolygott. Kimentünk a konyhából.

- Várjatok!-mondta Zayn.- Nem azért mondom, de  nem kéne a többieknek látni, hogy együtt mentek ki, mert akkor többet nem lesz titok, hogy együtt vagytok!

- Mi? Mi? Tessék? Mi micsoda?- lefagytam.- Mi...mi nem...mi csak..

Niall elmosolyodott, majd ránézett Zaynre.

- Nem vagyunk együtt haver!- mosolygott. - Csak éhesek voltunk és ettünk.-nevetett.- De igazad van a végén még pletykálnának és nem akarom, hogy haza küldjék Camilla-t... Nem lenne egy JB rajongó társam.- húzta a száját miközben rám mosolygott.- Majd találkozunk.-mosolygott.

Vissza mosolyogtam, majd mikor kimentek lehajtottam a fejemet. Én csak egy JB rajongó társa vagyok.. Gondolhattam volna.. Miért élem bele mindig magamat??? Párperccel később én is kimentem.
 Megláttam Emmát egyedül így oda mentem mikor láttam, hogy Louissal beszélget. Közelebb mentem, hogy jobban halljam.

- HM, remélem te hozzám kerültél.-kacsintott Louis Emmára.
- Bocs haver, de ő az enyém.-kacsintott Harry és átkarolta.  Mosolyogva néztem őket.- Nos aranyom..van kedved valamit csinálni?- kacsintott Emre Styles.

Leszedte magáról Harry kezét és arrébb lépett tőle pár méterre.

- 1, nem vagyok az aranyod. 2, Veled? Nincs.-  tette karba a kezét.-  Mivel én nem vagyok Directioner. Gondolom ez is meglepett mi?
- Mi? -kikerekedett szemekkel nézett. - Tüzes vagy.- nevetett. - Ez tetszik.- harapott a szájába.- Ne aggódj szép lassan belém szeretsz.- megfogta a derekát Haz. Emma felkacagott egyet. Majd egy "Ne is álmodj róla" tekintettel felém jött.

- Ez egy tahó!- kezdte el mondani a mondókáját. - Még, hogy bele szeretek ebbe a cuki fürtösbe? Jó vicc.
- Emma...-nevettem. - TE szereted.
- NE kezd te is!- mondta, majd  mindenki a tábor tűz kör gyűlt.

A Fiúk énekelni kezdtek. Over  Again-nel kezdtek. Imádom azt a számot.  Végig Zayn-t figyeltem. Éreztem, hogy Niall néz...de, ha csak JB rajongó társ vagyok neki akkor úgy is viselkedek. Rock Me következett. Harry Emmára kacsintott. Következett a Kiss You. Zayn észre vette, hogy őt nézem. Mosolyogva bámult miközben a refrént énekelte.  Jött az I Want. A Gotta Be you következett. Zayn magas hangjától kirázott a hideg. Gyönyörű volt. Niall a következő dal dalszövegét átköltötte. " Hé haver ne csapd le a kezemről" énekelte. Tekintetemet rá vezettem. Hát ez meg mi volt? Biztos így beszélték meg...gondolkoztam. Niall mosolyogni kezdett mikor őt néztem már.

***

Fáradtan battyogtam be a szobámba. Elővettem a naplóm és írni kezdtem.

" Kedves naplóm!!!
A mai nap az nagyon vegyes volt. Elvesztettem a "legjobb barátnőmet". Kíváncsi vagyok mikor fog, majd beégetni mindenki előtt.  Kicsit félek ettől... de találkoztam egy nagyon aranyos lánnyal. Skyler a neve. Egy a stílusunk. Képzeld lehet átmehetek a Niallos tagozatba. Már annyira várom. Zayn.... úristen!! Nem tudom mi van, de... azt hiszem érzek valami nagyon minimális dolgot iránta. Annyira kedves... ah kaptam tőle két puszit. Az ebédlőben rám kacsintott. És a tábortűznél fergeteges volt:)

Niall a dal szöveget át költötte erre "Hé haver ne csapd le a kezemről". Ezt nem tudom mire véljem. Na de nem nekem szólt szerintem. Ő szóval olyan jól elbeszélgettem Niallal. De ő csak egy JB rajongói társnak tart....
Emlékszel mikor leírtam, hogy mit is érzek Niall iránt? És hogy mások ezt hülyeségnek tartották, mert még nem találkoztam vele? Nos az érzés nem változott.....szerelmes vagyok Niall Horanbe..!!"

8 megjegyzés:

 1. Edes napom ez remek kis resz lett :3........es Harry meg Emma beszelgetese nagyon vagi volt.....mar ugyyyyyyyyyyy varom a kovi reszt :D pusziiiiiiii ~heni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudom miért tetszik neked ez a rész drága Emma ;D
   köszi puszi:*

   Törlés
 2. juj de izgi!:D Várom a folytatást!:DD
  Rose X

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jóóó!! :) <3 <3 siess a kövivel
  Nekem az tetszet amikor Zayn azt hitte h Niall és Cam járnak xD <3 <3
  Puszi: Sára egy csopiból!!! :) <3 <3 <3 :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm!:) igen?:) örülök hogy tetszett!:) Ő Könczöl Sára ?:) Nem vagyok benne biztos :D :** <333

   Törlés
 4. Egyszerűen fergeteges rész:)
  Én is járnék is suliba:))
  Nagyon joo <33

  VálaszTörlés