2013. augusztus 29., csütörtök

Prológus

Sziasztok:))
Remélem ez a blogom is tetszeni fog nektek, mint a többi:))

EZ A VILÁG ELSŐ ÉS EGYETLEN ILYEN TÉMÁJÚ BLOGJA!! A BLOG/TÖRTÉNET SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLL. HA LOPOD/MÁSOLOD/MEGOSZTOD A SAJÁT NEVEDBEN, JOGOMBAN ÁLL JELENTENI ÉS KOMOLYABB DOLGOKHOZ FOLYAMODNI!!

A feszültség csak növekedett. A szívem egyre hevesebben vert. Barátnőm egyre jobban szorította kezemet.
Hogy miért is izgultunk ennyire? Mert ma  fog eldőlni a jövőnk folytatása.  Egy hete kitöltöttünk egy lapot az úgy nevezett "Directioner School" pályázatra. Hogy ez miről is szól? A híres brit fiú banda, a One Direction közreműködésével és belegyezésével létrehoztak egy intézményt ahova 100 szerencsés Directioner lány járhat. Hogy tisztességesek legyenek és ne legyen az, hogy csak a gazdagok járhatnak oda, így a 100 szerencsés lányt sorolás alapján fogják kiválasztani. Mindegyik fiú 20 cetlit fog kihúzni egy hatalmas nagy gömbből.

- Hölgyeim és uraim! Íme a One Direction!- kiabálta be a műsor vezető.

- Á, úristen, úristen!!- visítottunk. Tudni illik, hogy én hatalmas nagy Niall girl vagyok, barátnőm Julia pedig  Zayn girl.( Persze mindegyik fiút nagyon szeretem)

- Sziaasztok! Mi vagyunk One Direction! Izgultok??- kérdezték a fiúk a közönségtől. Mi egyből rávágtuk, hogy igen. (  Még, ha mi csak a kanapén ülve, a tévén keresztül láttuk őket.)

A műsor vezető köszönt nekik, majd egy kis beszélgetés után a gömbhöz intette őket. Harry húzott először. Valami Cloe nevű lányt húzott......

- És a 20. lány!- kezdte el bontani a cetlit.- Emma Black Bristolból!

Kikerekedett szemekkel néztük a képernyőt és egymást. Nem hittük volna, hogy kihúzzák az ő nevét is. Emma a másik legjobb barátnőnk , aki Nator és csak heccből töltöttünk ki egy lapot a nevével. Mielőtt még betudtunk volna csukódni, már csapódott is  az ajtó és az ideges Emma rontott be rajta.

- Ez még is melyikőtök volt?- ordibált. Egyszerre emeltük fel félénken a kezünket.- Fú, kicsinállak titeket!

- Jó, majd kicsinálhatsz, de csak miután vége a műsornak!- ültettük le magunk mellé.

A műsor idő csak telt és telt. Egyre idegesebbek voltunk Juliaval. Liam egyikőnk nevét sem húzta ki. Kezdtük feladni, de Emma biztatott minket, hogy még csak ketten húztak ott van még a többi ő 3 ( gondolkoznia kellett, hogy hányan vannak....nem értem miért utálja őket hisz semmi rosszat nem tettek neki, na mindegy most, majd megszereti őket)
Most jött Louis. Mondanom sem kell, hogy egyikőnk neve sem szerepelt a cetlik között.. Zayn következett. már túl volt a nagy részén. Juli kezdte feladni az egészet. És én is mert, ha Julia nevét nem húzzák ki akkor az enyémet sem. Hogy miért nem? Mert mi egybe raktuk a 2-t abból a célból, hogy, ha valamelyikőnket kihúzzák, akkor biztos hogy a másikat is. Zayn utolsó húzása következett.

- Oh, ez kettő! Hé haver kéred a másikat?-fordult Zayn Niall felé.
- Ja, de előtte nyisd szét valamelyiket.- túrt bele hajába.

Egyre jobban fogyott a levegőm és ahogy észrevettem Juliaé is és még, ha leplezni is akarta, de Emma is nyugtalan volt.

- Mond már a picsába!- ordított a tévére Juliana.

- Hope Camilla Jasons Bristolból!- mosolygott Zayn.

Egy helyben ültem és magam elé meredtem tátott szájjal .Én??? Bekerültem?

- Hallod ezt Camo????- ugrándozott mellettem a két LB.
- Sikerült??
- Igen!! Örüljél már!!- ordibáltak.
- Úriseteeeeeeeeen!- cigány kereket vetettem(nem tudok ezért elég bénán nézett ki) Fejen álltam  és mivel azt sem tudok jól bevágtam a fejemet.

- Kussoljatok, Niall most nyitja azt a cetlit!-mondta mérgesen Emma?? Emma nyugtalan? Ez miatt? Tényleg megszereti őket a végén.

- Úristen az én vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- ordibált Juli. Emma kérdően nézett rá, mire elmondtuk neki, hogy össze ragasztottuk a kettőt.

- Juliana Ramse Bristolból!- mosolygott.

- Azt a rohadt élet!- ugrándoztunk Julival. Emma még mindig haragudott ránk, de azért ő is örült nekünk.

Ott hagytam a többieket és kifutottam az utcára és amilyen hangosan csak tudtam elkezdtem ordibálni sírni és zokogni.
- NYERTEM!!!!!- hullottam a földre. Nem tudtam elhinni. James ( az a fiú akivel felnőttem) Kiszaladt hozzám az utcára. Megkérdezte, hogy minden rendben van-e, én nem tudtam megszólalni. Agyon csókolgattam az arcát és ölelgettem. - Nyertem!! Megyek a Directioner suliba!!
Elmosolyodott, de egy kicsit szomorú is volt. Nem értettem. Nem örül annak, hogy boldog vagyok? Nem...biztos másról lehet szó.

***

A kedélyek már lecsillapodtak( persze, csak amennyire lehetett). Juliana-t a szülei elengedték. Emma is belegyezett pár órányi győzködés után, így ő is jön velünk. Az ő szülei kicsit furcsállták, hogy a lányuk egy Directioner suliba megy. Tudják róla, hogy nincs oda-vissza tőlük.
James az ágyamon ülve nézte miként pakolok.

- Valami baj van?- kérdeztem, de ugyan úgy sürögtem- forogtam a szekrényem és a bőröndöm között.
- Nincs...- rázta meg a fejét.- Most nagyon boldog vagy igaz?-mosolygott.
- Igen, de amint látom te nem...- leültem mellé.- Az a gond, hogy elmegyek igaz?
-  Nem, csak te elmész és mi van, ha összejössz valamelyikkel, engem meg elfelejtesz?
- 1. Kizárt, hogy majd pont velem jönne össze valamelyik. Ott lesz még rajtam kivűl  99 lány, James. Másodszor meg elfelejteni? Én téged?? Normális vagy? Veled nőttem fel!- mosolyogtam.- De tudod..én is ettől tartok, hogy te elfelejtesz.....hisz elmész arra az egyetemre és mi van, ha már többet nem is hívsz?- húztam el a számat.
- Viccelsz??? Minden este meg mindig amikor lesz időm rá, felhívlak!

Elmosolyodtam és megpusziltam. Nagyon hiányozni fog, de tudom, hogy betartja a szavát. Na meg, szünidőkben is találkozhatunk. Az ágyon, hasán feküdve emlékeztünk vissza az emlékekre. Nagyon jó volt...

- Na mi van már el is kezdtetek búcsúzkodni?- kérdezte Julia neki támaszkodva az ajtófélfának. Mi csak bólintottunk egyet. - Itt is alszik?- húzogatta a szemöldökét. Egy vigyorral válaszoltunk.- Csak ne hogy az legyen mint a múltkor.-kacsintott és elment.
Hát igen.... az a múltkori nem volt szép..... kicsit sokat ittunk mindketten és hát majdnem az lett a vége, de szerencsére azért én annyira még magamnál voltam, hogy időben leállítottam magunkat.
Elsőnek én mentem elfürödni. James addig csinált vacsorát.

- Hm, de jó illata van! Mit eszünk?- ültem fel a pultra.
- Palacsintát!- dobta fel a serpenyőben.- Megfelel hölgyem?- rakta ki egy tányérra és öntötte le juharsziruppal.
- Tökéletes.- ültünk le az asztalhoz.- Ma korán kell ám lefeküdnünk aludni mert holnap nem akarok úgy kinézni mint a.....őőő... mint tudod azok akikre ezt szokták mondani..- magyaráztam Jamesnak aki csak nevetett.
- Igen, értem. De várjunk csak, már holnap indultok?- lepődött meg.
- Igen. Már holnap el kell foglalni a lakrészeket
- Oh.....

~~~~~~~~~~~~~~~~

Nos ez lenne a prológus:$ remélem tetszett:)) 3 pipa után új rész^^ A következő részek sokkal izgalmasabbak lesznek megígérem:) KOMMENTÁLJ, IRATKOZZ FEL ÉS PIPÁLJ, HOGY HA TETSZETT:)

14 megjegyzés:

 1. Csodalatos ,szuper ,gyonyoru fantorpikus....nem is tuom hogy mondjam meg el nagyon...remelm iro vagy es mind tobbszor mondtam hogy mar a rajongod is :* <3 Szeretlek te ....es mar alig varaom a kovetkezo reszeket :* <3~Henii

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ááá imádlak*----------* és köszönöm, hogy megenedted, hogy a te képedet használjam fel Emma blackhaz:)

   Törlés
 2. Uram isten drága Darcym!:$
  Hát mit ne mondjak......Megint hatalmasat alakítottál. Komolyan szó szerint végigsikítoztam az egészet.I M Á D O M !:D az ötlet rohadtul tetszik és a te írástehetségeddel egy percig sem kételkedem benne,hogy a megvalósítás sem lesz rossz.;))
  Nem tudok mást mondani,tudod hogy imádlak.
  Egyszer úgyis találkozunk mert Szekszárd nem igazán nagyváros és akkor majd kérek autogrammot (nevetni nem ér,nem vicceltem!;D)
  Kövit,szeretlek<3 SokpusziCsóközön baby!
  xx ~Anne Norina Joiner~

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Uram isten Anna:$$
   Nagyon szépen köszönöm:$ ez egyszerűen gyönyörű kommentál:$ imádlak<3 megint megríkatsz:DD Jó rendben nem nevetek:DDOksi én is <33 puszipacsipá:*<3

   Törlés
 3. Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó <3
  Várom a kövit <3

  VálaszTörlés
 4. Egy rendszeres olvasóddal több!:))

  VálaszTörlés
 5. Szia!:D
  Tetszik, várom a folytatást!:D
  Rose X

  VálaszTörlés