2013. augusztus 31., szombat

1.rész Búcsú, Késés, Költözés, beilleszkedés, Oh A Hülye Szabályok.

Hi guuuyys!!:)

Először is......TE ATYA ÚR ISTEN!!! 8 FELIRATKOZÓ!!!  12 NAGYON JÓ PIPA!!! 3 JÓ PIPA!! ÉS 6 KOMMENT!!!!!!!!!!!! KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM!!! Nagyon örülök, hogy tetszik a blogom:$ imádlak titeket:$$$ !!  Na jó nem rizsázok többet:D 3 komi, 3 pipa és kövi:)


~°~°~

***

Hulla fáradtan ébredtem. Mintha nehéz kövek lennének a szememen olyan nehezen nyitottam ki őket. Mondanom sem kell, hogy az estét átbeszéltük. Ennyit arról, hogy korán elalszunk. Hajnali 5 lehetett mikor bealudtam. 5 óráról jut eszembe, most mennyi az idő?
Felültem az ágyon és kinyújtózkodtam. Fejemet lassan fordítottam az óra felé. Kikerekedett szemekkel néztem az időt. 

- Baszd meg James elfogok késni!- ugrottam ki az ágyból, ami egy szép esés lett.- 9 óra kelj már fel!! 1 óra múlva már ott kéne lennem!! 

Berohantam a fürdőbe. Elővettem a sürgősségi csomagot ami: egy fésűből, tusfürdőből, fogkeféből, fogkrémből, és egy szempillaspirálból állt. Bal kezemben a fésű volt, a jobban pedig a fogkefe. Egyszerre fésülködtem és mostam fogat. Előbb is rájöhettem volna, hogy ilyenre is képes vagyok. Gyorsan vissza dobtam a táskámba mindent és ki spiráloztam a szemem. (mindig csak spirált használok)
Gyorsan elővettem a kék farmer gatyámat, a szürke 1D pólómat. 

- James hol van a kék tornacipőm?- futkároztam összevissza.
- Ott van az ajtó előtt! Leviszem a csomagokat.- kiabált vissza.

Lefutottam és felhúztam. Az ajtó neki csapódott a testemnek. Juli jött be rajta. Elkezdtem káromkodni, hogy hogy lehet ilyen béna. Jó, végül is én ültem az ajtóban...

- Anyámék nem tudnak elvinni minket!- már remegett az idegtől és a kétségbeeséstől.
- Mi van?- kikerekedett szemekkel néztem rá. 

Emma is betoppan a házba. Ő már tudta miről van szó.... Sőt talán az egész utca az ordibálásom miatt.
Párperc gondolkodási idő után eszembe jutott valami.

- James indítsd az autót!- dobtam a kezébe a kulcsokat.
- Én vezessem a szüleid kocsiját?- kikerekedett szemekkel nézett rám.- Ne gyerünk beszállás!- hatalmas nagy vigyor jelent meg a arcán. 

Én is vezethettem volna, csak én nem tudok. Ezért inkább James drágára hagyom.
Bepakoltuk a csomagokat és elindultunk. fél óra alatt odaértünk, de éveknek tűnt. Szegényt Jamest ki idegeltem a sürgetéssel. Kiszálltuk az autóból. Azonnal  a sulira néztem és a szám egy "o" alakot vett fel. Nem tudtam megszólalni. Nagyon jól nézett ki.  (a képeket a "képek" menü pontban láthatjátok)
A falak kékek, Hatalmas nagy fehér One Direction felirat.  Csak mivoltunk már  az épület előtt a többiek már bent voltak.  Eljött  búcsú....

- James.- fordultam felé. Könnyek jelentek meg a szememben. 
- Tudom...- mondta. Tudta, hogy itt a búcsú ideje. Közelebb jött és szorosan magához ölelt.- Hiányozni fogsz!- csak bólintani tudtam, mert, ha megszólalok patakokban fognak jönni a könnyeim.- Ne felejts el. Én sem foglak. Majd hívlak mindig!- simogatta hajamat. 
- Szeretlek!- néztem a szemébe és nyomtam egy puszit az arcára.
- Én is!- mosolygott. Még egyszer szorosan magához ölelt, majd elengedett.- Na menj mert várnak a többiek!- mosolygott.
Utoljára nyomtam még egy puszit az arcára. Majd oda futottam a csajokhoz. Vissza fordultam és integetni kezdtem és néztem, hogy miképp tűnik el az autó a messzeségben.

- Úgyis találkoztok még!- vigasztalt Emma. Mosolyogtam és bólintottam.
- Hé, nézzétek csak nem csak mi késtünk!- mutatott Julia 5 emberre. Eléggé távolt voltak.- Bevárjuk őket?
- Nem, inkább menjünk be mert eléggé nagy lecseszést kaphatunk, hogy már az első nap elkéstünk!- mondtam.

Bólintottak egyet és bementünk.  Nem tudtuk hova kell menni így megkérdeztük a portást, aki útbaigazított minket.
- Még mindig nem tudom, hogy tudtatok rávenni, hogy eljöjjek ide!- mérgelődött Em.- Mindenhol hatalmas nagy poszterek róluk! Esküszöm mintha a te szobádban lennénk Cam! - nézett körbe. 
- Jaj, Emma élvezd már a helyzetet. Biztos vagyok benne, hogy megfogod szeretni őket!- mondtam miközben követtem a portást.
- Ch, még mit nem!- puffogot.
- Emma Black szobája a  19-es! Julianna Ramse szobája a 68-as.
- A fenébe!!- szitkozódott..gondolom a 69-es szobát akarta. 

Az én szobám a folyosó legvégén volt messze a többiekétől. Persze, rám vall, hogy mindig én kapom a legszarabbat. Benyitottam a szobába. Vagy is ez inkább egy lakrész. Kikerekedett szemekkel néztem körül. A nappali jobban néz ki mint az egész házam. És ha ez nem lett volna még elég, a hálószobám egyszerűen csodálatos. A fürdőről ne is beszéljünk.

- Na jó visszavonom!! Ez a szoba tökéletes!! Talán rám mosolygott a szerencse???- beszéltem magamban.

Körbe néztem a szobában és megpillantottam egy  gitárt. Nem értettem mit keres itt, hiszen nem tudok gitározni.  Inkább dalokat írok...de nem éneklem fel őket, mert rettentően szar hangom van. Megakartam nézni a szekrényt, de ekkor egy hang megszólalt.

- Kedves Directionerek! Kérlek benneteket, hogy  5 órakor mindenki legyen az ebédlőben! Köszönöm.- beszéltek a hangosbemondóban.

Ránéztem az órára. 5 perc és 5 óra. Mit akarhatnak? Bezártam az ajtómat és elindultam a folyosón. Megvártam Emma-ékat és együtt lementünk az ebédlőbe. 


- Sziasztok Directionerek! Én Paloma vagyok! Én foglak titeket tanítani néhány másik tanárral. De inkább beszéljenek azok akik miatt itt vagytok!- mosolygott és behívta a fiúkat.


minden lány elkezdett sikítani, kivéve én és Emma. Emmet megértettem, de hogy én miért nem azt nem tudom. Talán, mert hiányzik James? Vagy még mindig extázis alatt vagyok?

- Sziasztok!- mosolyogtak.- Már nagyon vártuk a találkozást.-mosolyogtak. Itt már mindenki elhallgatott.- Biztosan feltűnt nektek, hogy tegnap mindannyiunk 20 lányt húzott ki. Ennek is megvan az oka. 5 osztály lesz. Niall girl-ök Zayn girl-ök Liam girl.ök Harry girl-ök Louis girl-ök.  Ti azokba a csoportokba fogtok tartozni amelyikőnk kihúzott benneteket.- közölték.

- Oh, nemár!!!- mondtam elég hangosan. Na ez szép volt Camilla, ügyesen bemutatkoztál. Mindenki rám nézett.- Már mint...szuper!- mondtam rák vörös fejjel. 

Niall kuncogni kezdett. Áh, de kis aranyos. De szépen lejárattam magamat előtte...még az a kis esélyt is eljátszottam. Mindenki sugdolózni kezdett rólam. Néhányat meghallottam. "ki ez a lány?" "de gáz" "ez hogy kerülhetett be"
Niall szólásra nyitotta a száját, de Louis oda súgott neki valamit.

- De, sajnos igen! Mi is megismernénk mindenkit, de először azt a 20 embert akit kihúztunk!- mondta Lou.
- A szobáitokban megtalálhatjátok a pulcsikat amiket mindig kell hordanotok ezzel képviselve azt, hogy melyik osztályba jártok.- mondta Malik aki úgy néz ki a társpartnerem lesz.

- És még valami!-intett vissza mindenkit a helyére.- A fiúkkal nem léphettek intim és szexuális kapcsolatba. Nem csókolózhattok velük, nem lehettek együtt.- közölte.- Remélem megértettétek Srácok!-fordult a fiúk felé.

Mindegyik tag hangot adott a nem tetszésének, de leginkább Harry.

- Oh, ne már! 4 évig csak nézzem őket????- akadt ki.
- Beszélgethettek is.- mondta Paloma.
- És....tegyük fel, ha valamelyikőnk szerelmes lesz??- kérdezte Niall zsebre tett kézzel. 
- Ne tegyük fel, mert ilyen nem fog előfordulni!- ment el Paloma.

Nagyon feldühített ez a szabály, de nem mutathattam ki, mert akkor még tovább növelem a mára már elrontott hírnevemet. 

- Ma 8 órakor tartunk egy nyitóbulit. Viseljétek a pulcsikat és bulizzatok.- mondta Zayn.- Van kérdés?- kérdezte.

Egy csomó lány elkezdett visítani, hogy elveszi őt feleségül? megnyalja az arcom?(o.O) Közös képet. Auto-gramott. Bla-bla-bla.... én csak feltettem a kezemet. Ez egyedül csak nekem jutott eszembe? A fiúk lecsitítottak mindenkit. Zayn felszólított. Áh, de édes ahogy rám mutat, de ő Julianna-é

- Azért kommunikálhatunk a többi bandataggal is?- kérdeztem. Nagyon izgultam..most tértem magamhoz az az 5 fiú aki szebbé tette az életemet most itt áll előttem.

~~~~~~~~~
ne felejtsd a pipát és a komit :))))))))))

14 megjegyzés:

 1. Ez nagyon jóó... :)) Nagyon tetszik :) Gyorsan kövit :DD <3

  VálaszTörlés
 2. Atya gatya ez remek resz lett Doriiiiiiiii ........jaj nagyon jo lett :* mar a folytatasra tudok csak gondolni :D na meg Emma is :))
  Ez igen egyedi blog es csodas meg minden......apropo nem bannam ha tenyleg lenn egy ilyen suli :3 Szeretlek te :*
  ~Heniiiii

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. áhhhhh köszönöm heni drágám:)) Emmával most fog megtörténni az amit beszéltünk:*** <3 me too <3

   Törlés
  2. Muhahahhhahah ,mar alig varom :3 :)) ~Heni

   Törlés
 3. Anyááás.....édes drága egyetlen Darcy!:D
  Ez már hivatalos:te megakarsz engem ölni.
  Hát nem szégyenled magad?! Ennyire jó részt régen olvastam(najó tegnap a prológust).Imádtam,mint mindig.A búcsúnál elérted,hogy sírjak,de a végén már vigyorogtam mint egy retardált félőrült.Zseniális ez a nlog.Wáááááá....:D
  Na ölellek nővérkém!:)):$
  xoxo ~Anne Norina Joiner~

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Anyás......édes drága egyetlen Annám!:D
   Juj nagyon szépen köszönöm:") Na ölellek húgocskám!:)):$
   xoxo

   Törlés
 4. TÖKÉLETES!
  és itt egy díj:))
  http://newlifeinlondon18.blogspot.hu/2013/08/harmadik-dijam_31.html#comment-form

  VálaszTörlés
 5. áááááááh hát ez... PER-FECT!!! mindig is álmodtam egy ilyen suliról *o* és nagyon jól írsz... további jó blogolást!
  xXx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ááááá*-* köszönöm *-----------* köszönöm*------*
   xx

   Törlés
 6. Boldog október 13.-át :)) --> http://madloveaffairswithonestone96.blogger.hu/ Yulcsi xx

  VálaszTörlés
 7. Szia. Maga az alapsztori nem is lenne rossz, de ahogy leírod, az a megfogalmazás... nekem valahogy nem jön át... 'bazdmeg', 'anyámék'...stb... amikor ezeket megláttam egyből abba is hagytam az olvasást. Ha szebben, igényesebben megírnád biztos, hogy minimum 2x ennyi követőd, pipád, kommented lenne. Sajnálom, hogy így ismeretlenül "leszóllak", de mint tudod, a negatív kritika is kritika.

  VálaszTörlés